- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.841
Gunaydin canim. Normalden farkli dedigin icin soruyorum.. ustune gorme dedikleri olabilir mi hic gebelik testi yaptin mi?arkadaşlar günaydın herkese yardim istiyorum yeni konu acmak istemedim umarim tecrubeli olanlar banada yardimci olur. ovulasyonda testini ilk defa yapicam ama biraz kafam karisik bu ay 5 gun erken adet oldum ama normal degildi adetim ilk gun hic olmadi normalden kisa surdu falan o yuzden tam yumurtlamayida hesaplayamadim 1 martta baslayim 5 martta bitti normalde vucudumda yumurtlamayi her ay bilirdim ama bu ay hic belirti yok gec kalmamisimdir degilmi ovulasyon testi icin bugun yapicam ama cift cizgi cikincami gunu degerlendirmem gerekiyor bide dikkat etmem gereken seyler var mi uzun oldu ama insallah yardimci olabilecek birilerk vardir.
T çizgisi koyulaşmaya başlaynca gün aşırı ve t çizgisi c den koyu olduğunda o gün mutlaka birliktelik olmalıarkadaşlar günaydın herkese yardim istiyorum yeni konu acmak istemedim umarim tecrubeli olanlar banada yardimci olur. ovulasyonda testini ilk defa yapicam ama biraz kafam karisik bu ay 5 gun erken adet oldum ama normal degildi adetim ilk gun hic olmadi normalden kisa surdu falan o yuzden tam yumurtlamayida hesaplayamadim 1 martta baslayim 5 martta bitti normalde vucudumda yumurtlamayi her ay bilirdim ama bu ay hic belirti yok gec kalmamisimdir degilmi ovulasyon testi icin bugun yapicam ama cift cizgi cikincami gunu degerlendirmem gerekiyor bide dikkat etmem gereken seyler var mi uzun oldu ama insallah yardimci olabilecek birilerk vardir.
aslinda bi kac kisi ole soyledi diye yaptim 9 10 gun once ama negatif cikti tekrarlamakta istemedim bi belirtide yok hep duzenli adet olurdum neden oyle oldu bende anlamadimGunaydin canim. Normalden farkli dedigin icin soruyorum.. ustune gorme dedikleri olabilir mi hic gebelik testi yaptin mi?
anladim tesekkur ederimT çizgisi koyulaşmaya başlaynca gün aşırı ve t çizgisi c den koyu olduğunda o gün mutlaka birliktelik olmalı
Silikleştiği gün son bi kere daha birliktelik olacak sonra normal cinsel hayatnza dönersiniz . Rica ederim :)anladim tesekkur ederim
O zman siviya dikkat ediyorsun sabah ilk idrarlla yapmiyosun her gun ayni saatte yapmaya calisiyorsun.. pik oncesi pik gunu ve pik sonrasi olmak uzere degerlendirmeye calisiyorsun canim..:) insallah gorursun cift cizgileriaslinda bi kac kisi ole soyledi diye yaptim 9 10 gun once ama negatif cikti tekrarlamakta istemedim bi belirtide yok hep duzenli adet olurdum neden oyle oldu bende anlamadim
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canim insallah dahada katlanir
Kan verdim canın şimdi doktora gidiyorum 89 küsür çıktı. Normal mi varsa 10 günlük felan hamşleyim zaten
28 günde birse bugün pik olabilir veya dün pik olmuş olabilir.arkadaşlar günaydın herkese yardim istiyorum yeni konu acmak istemedim umarim tecrubeli olanlar banada yardimci olur. ovulasyonda testini ilk defa yapicam ama biraz kafam karisik bu ay 5 gun erken adet oldum ama normal degildi adetim ilk gun hic olmadi normalden kisa surdu falan o yuzden tam yumurtlamayida hesaplayamadim 1 martta baslayim 5 martta bitti normalde vucudumda yumurtlamayi her ay bilirdim ama bu ay hic belirti yok gec kalmamisimdir degilmi ovulasyon testi icin bugun yapicam ama cift cizgi cikincami gunu degerlendirmem gerekiyor bide dikkat etmem gereken seyler var mi uzun oldu ama insallah yardimci olabilecek birilerk vardir.
Teşekkür ederim canım. Pikden bir gün önce zaten yapmıştık pik günü ve sonrasındaki 2 günde yaptıkTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Peki sen ovulasyon testiyle pik olduğu güne göre hangi günleri değerlendirmiştin
talimatlara uymuşsun süpeeer.. ve 40 sebep bir araya gelmiş tutmuşlar birbirlerini.. inşallah güzelce artsın canım darısı başımıza olsuun. artık bize de gözün aydın desinler :)Teşekkür ederim canım. Pikden bir gün önce zaten yapmıştık pik günü ve sonrasındaki 2 günde yaptık
İnşallah inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin. Bende polip var inşallah değerlerim artar bu sefer kalp atışını duyarıztalimatlara uymuşsun süpeeer.. ve 40 sebep bir araya gelmiş tutmuşlar birbirlerini.. inşallah güzelce artsın canım darısı başımıza olsuun. artık bize de gözün aydın desinler :)
inşallah polip engel değilmiş öyle okudum.İnşallah inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin. Bende polip var inşallah değerlerim artar bu sefer kalp atışını duyarız
İnşallah.inşallah polip engel değilmiş öyle okudum.
ortalama kaç günde bir adet oluyorsunuz önce onu hesaplayın ona göre yardımcı olalımKızlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz ovulasyon testine baslamistim yumurtlamayı göremeden adet oldum yani 2 ay adet olmamıştım tarlusal kullandim ilacla oldum testi biraktim şimdi ben ne zaman başlamaliyim ovulasyon testine
tebrik ederiz katlanarak artsın inşallah darısı başımıza aminnnKan verdim canın şimdi doktora gidiyorum 89 küsür çıktı. Normal mi varsa 10 günlük felan hamşleyim zaten
gebelik testin varsa bi yapsan silik de olsa çıkarKozlar nasılsınız benım bata son 4 kaldı gogıs ve bel agrım var erken adet olmam ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?