Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar günaydın herkese yardim istiyorum yeni konu acmak istemedim umarim tecrubeli olanlar banada yardimci olur. ovulasyonda testini ilk defa yapicam ama biraz kafam karisik bu ay 5 gun erken adet oldum ama normal degildi adetim ilk gun hic olmadi normalden kisa surdu falan o yuzden tam yumurtlamayida hesaplayamadim 1 martta baslayim 5 martta bitti normalde vucudumda yumurtlamayi her ay bilirdim ama bu ay hic belirti yok gec kalmamisimdir degilmi ovulasyon testi icin bugun yapicam ama cift cizgi cikincami gunu degerlendirmem gerekiyor bide dikkat etmem gereken seyler var mi uzun oldu ama insallah yardimci olabilecek birilerk vardir.

Gunaydin canim. Normalden farkli dedigin icin soruyorum.. ustune gorme dedikleri olabilir mi hic gebelik testi yaptin mi?

T çizgisi koyulaşmaya başlaynca gün aşırı ve t çizgisi c den koyu olduğunda o gün mutlaka birliktelik olmalı

Gunaydin canim. Normalden farkli dedigin icin soruyorum.. ustune gorme dedikleri olabilir mi hic gebelik testi yaptin mi?
aslinda bi kac kisi ole soyledi diye yaptim 9 10 gun once ama negatif cikti tekrarlamakta istemedim bi belirtide yok hep duzenli adet olurdum neden oyle oldu bende anlamadim

aslinda bi kac kisi ole soyledi diye yaptim 9 10 gun once ama negatif cikti tekrarlamakta istemedim bi belirtide yok hep duzenli adet olurdum neden oyle oldu bende anlamadim
O zman siviya dikkat ediyorsun sabah ilk idrarlla yapmiyosun her gun ayni saatte yapmaya calisiyorsun.. pik oncesi pik gunu ve pik sonrasi olmak uzere degerlendirmeye calisiyorsun canim..:) insallah gorursun cift cizgileri

Kan verdim canın şimdi doktora gidiyorum 89 küsür çıktı. Normal mi varsa 10 günlük felan hamşleyim zaten

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Peki sen ovulasyon testiyle pik olduğu güne göre hangi günleri değerlendirmiştin

28 günde birse bugün pik olabilir veya dün pik olmuş olabilir.

Teşekkür ederim canım. Pikden bir gün önce zaten yapmıştık pik günü ve sonrasındaki 2 günde yaptık
talimatlara uymuşsun süpeeer.. ve 40 sebep bir araya gelmiş tutmuşlar birbirlerini.. inşallah güzelce artsın canım darısı başımıza olsuun. artık bize de gözün aydın desinler :)

talimatlara uymuşsun süpeeer.. ve 40 sebep bir araya gelmiş tutmuşlar birbirlerini.. inşallah güzelce artsın canım darısı başımıza olsuun. artık bize de gözün aydın desinler :)
İnşallah inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin. Bende polip var inşallah değerlerim artar bu sefer kalp atışını duyarız

ortalama kaç günde bir adet oluyorsunuz önce onu hesaplayın ona göre yardımcı olalım

Kozlar nasılsınız benım bata son 4 kaldı gogıs ve bel agrım var erken adet olmam ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…