- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.861
Sen kaç aydır yapıyorsunTamam ozaman benim de geçen ay 4 güm gecikti psikoljiktir
Ben de 30lu almıştım bi ay 8-10tane yetiyo bana.
33 34 gun felanortalama kaç günde bir adet oluyorsunuz önce onu hesaplayın ona göre yardımcı olalım
Benim bu 2. ayım. Geçen ay tam ovulasyon günü ilişki oldu tutmadı. Bu ay ovulasyondan üç gün önce oldu. Yani test yaptım ama doğru günü değerlendiremedim.İki ay üst üste 17.gün çift çizgi gördüm ben mesela. Adetim 28 le 34 gün arasında olur düzensizdir o yüzden kullanıyorumSen kaç aydır yapıyorsun
Artık bata az kaldı bundan sonraki belirtiler adet belirtisiyle aynı canım o yüzden kafanı takma. sabret ctesi ya da pazar sabah idrarıyla bi yap istersen. Ben pazar sabahını bekliyorum 6sında çatladı 11gün geçmiş olucak..Kozlar nasılsınız benım bata son 4 kaldı gogıs ve bel agrım var erken adet olmam ıns
canım 34 gün olarak baz alırsak internette 19.gün başlanmalı yazıyor ama düzensiz adet olduğunu da göz önüne alırsak sen 15.gün başla istersen ama testim çok daha erken dersen 10.gün başla muhtemelen 18-19-20. günde pik görürsün pik gördüğün gün testi sabah yaparsan akşam tekrarla koyulaşma azalıyor mu hala pik mi diye kontrol etmelisin33 34 gun felan
Nasip bilemeyiz gecen ay tam gününde tutmaz bu ay belki 3 gün önceside olsa tutar ınsallahBenim bu 2. ayım. Geçen ay tam ovulasyon günü ilişki oldu tutmadı. Bu ay ovulasyondan üç gün önce oldu. Yani test yaptım ama doğru günü değerlendiremedim.İki ay üst üste 17.gün çift çizgi gördüm ben mesela. Adetim 28 le 34 gün arasında olur düzensizdir o yüzden kullanıyorum
10. Gun basliyayim ben ozaman ne olur ne olmaz kaçırmak istememcanım 34 gün olarak baz alırsak internette 19.gün başlanmalı yazıyor ama düzensiz adet olduğunu da göz önüne alırsak sen 15.gün başla istersen ama testim çok daha erken dersen 10.gün başla muhtemelen 18-19-20. günde pik görürsün pik gördüğün gün testi sabah yaparsan akşam tekrarla koyulaşma azalıyor mu hala pik mi diye kontrol etmelisin
yumurtlamadan önce gün aşırı 3 gün yumurtlama günü yani pik olduğu gün ile beraber 4 gün istersen üst üste istersen gün aşırı değerlendir ama benden sana tavsiye pik gününden sonra iyice silikleşene kadar her günü değerlendir ben ocak ayında bu anlattığım gibi yaptım ve Rabbimin de takdiri ile hamile kalmıştım ama kimyasal oldu yeniden deniyoruz bakalım ne zaman nasip ederse Rabbim
Sen en erken kaç günde bi oluyosan onu baz al ben 10.gün gibi başlıyorum kaçırmayayım diye. İlk idrardan sonra su içme 4 saat sonra yap diyelim 9da uyandın idrarını yaptın 1gibi testini yap ben öyle yapıyorum çok net piki yakalayabiliyorum10. Gun basliyayim ben ozaman ne olur ne olmaz kaçırmak istemempeki bazi yerlerde 1 2 saat sıvı tuketmeyin yazıyor burda okumuştum 4 saat yazmışlar siz hangisini uyguladiniz
normalde sabah ilk idrarı pek önermiyorlar ama benim iş ortamım uygun olmadığı için sabah ilk idrarla yapıyorum bi de pik gününde iş çıkış saatinden 3-4 saat önce sıvı almıyorum eve gidince yapıyorum10. Gun basliyayim ben ozaman ne olur ne olmaz kaçırmak istemempeki bazi yerlerde 1 2 saat sıvı tuketmeyin yazıyor burda okumuştum 4 saat yazmışlar siz hangisini uyguladiniz
Tamam çok teşekkür ederimSen en erken kaç günde bi oluyosan onu baz al ben 10.gün gibi başlıyorum kaçırmayayım diye. İlk idrardan sonra su içme 4 saat sonra yap diyelim 9da uyandın idrarını yaptın 1gibi testini yap ben öyle yapıyorum çok net piki yakalayabiliyorum
Teşekkürler ınsallah isteyen herkese nasip olur hamile olmak ve sağlıcakla bebislerimizi kucagimiza almaknormalde sabah ilk idrarı pek önermiyorlar ama benim iş ortamım uygun olmadığı için sabah ilk idrarla yapıyorum bi de pik gününde iş çıkış saatinden 3-4 saat önce sıvı almıyorum eve gidince yapıyorum
Cıkmaz cnm yumurtlayalı 6 7 gun oldugebelik testin varsa bi yapsan silik de olsa çıkar
Pazar denıcem cnm en gec salı vatsa cokar zaten olmadı adet olurum ıcomde hıc umut ypk nedenseArtık bata az kaldı bundan sonraki belirtiler adet belirtisiyle aynı canım o yüzden kafanı takma. sabret ctesi ya da pazar sabah idrarıyla bi yap istersen. Ben pazar sabahını bekliyorum 6sında çatladı 11gün geçmiş olucak..
adete 4 gün kaldı demedin mi canım ben mi yanlış anladım kiCıkmaz cnm yumurtlayalı 6 7 gun oldu
Pazar denıcem cnm en gec salı vatsa cokar zaten olmadı adet olurum ıcomde hıc umut ypk nedense
adete 4 gün kaldı demedin mi canım ben mi yanlış anladım ki
Cnm 20 21 de yumurtladom 26. Gunum 30 da adet oluyorum geneldeadete 4 gün kaldı demedin mi canım ben mi yanlış anladım ki
Bazen okdr bıle sırmuyo cnm 8 9 gun eb cokdlkkydlntpl ovulasyondan 11 12 gün sonra adet oluyormuş. Ondan sayılar tutmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?