Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kaç aydır yapıyorsun
Benim bu 2. ayım. Geçen ay tam ovulasyon günü ilişki oldu tutmadı. Bu ay ovulasyondan üç gün önce oldu. Yani test yaptım ama doğru günü değerlendiremedim.İki ay üst üste 17.gün çift çizgi gördüm ben mesela. Adetim 28 le 34 gün arasında olur düzensizdir o yüzden kullanıyorum

Kozlar nasılsınız benım bata son 4 kaldı gogıs ve bel agrım var erken adet olmam ıns
Artık bata az kaldı bundan sonraki belirtiler adet belirtisiyle aynı canım o yüzden kafanı takma. sabret ctesi ya da pazar sabah idrarıyla bi yap istersen. Ben pazar sabahını bekliyorum 6sında çatladı 11gün geçmiş olucak..

canım 34 gün olarak baz alırsak internette 19.gün başlanmalı yazıyor ama düzensiz adet olduğunu da göz önüne alırsak sen 15.gün başla istersen ama testim çok daha erken dersen 10.gün başla muhtemelen 18-19-20. günde pik görürsün pik gördüğün gün testi sabah yaparsan akşam tekrarla koyulaşma azalıyor mu hala pik mi diye kontrol etmelisin

yumurtlamadan önce gün aşırı 3 gün yumurtlama günü yani pik olduğu gün ile beraber 4 gün istersen üst üste istersen gün aşırı değerlendir ama benden sana tavsiye pik gününden sonra iyice silikleşene kadar her günü değerlendir ben ocak ayında bu anlattığım gibi yaptım ve Rabbimin de takdiri ile hamile kalmıştım ama kimyasal oldu yeniden deniyoruz bakalım ne zaman nasip ederse Rabbim

Nasip bilemeyiz gecen ay tam gününde tutmaz bu ay belki 3 gün önceside olsa tutar ınsallah

10. Gun basliyayim ben ozaman ne olur ne olmaz kaçırmak istemem peki bazi yerlerde 1 2 saat sıvı tuketmeyin yazıyor burda okumuştum 4 saat yazmışlar siz hangisini uyguladiniz

10. Gun basliyayim ben ozaman ne olur ne olmaz kaçırmak istemem peki bazi yerlerde 1 2 saat sıvı tuketmeyin yazıyor burda okumuştum 4 saat yazmışlar siz hangisini uyguladiniz
Sen en erken kaç günde bi oluyosan onu baz al ben 10.gün gibi başlıyorum kaçırmayayım diye. İlk idrardan sonra su içme 4 saat sonra yap diyelim 9da uyandın idrarını yaptın 1gibi testini yap ben öyle yapıyorum çok net piki yakalayabiliyorum

normalde sabah ilk idrarı pek önermiyorlar ama benim iş ortamım uygun olmadığı için sabah ilk idrarla yapıyorum bi de pik gününde iş çıkış saatinden 3-4 saat önce sıvı almıyorum eve gidince yapıyorum

Teşekkürler ınsallah isteyen herkese nasip olur hamile olmak ve sağlıcakla bebislerimizi kucagimiza almak

Pazar denıcem cnm en gec salı vatsa cokar zaten olmadı adet olurum ıcomde hıc umut ypk nedense

Benimde başım döner gibi midem bulanır gibi oluyor ama sonra kendime saçmalama diyorum daha çok erken bu nedenle en azından ayın 20 sine kdr kendimi oyalayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…