- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.881
Nasıp kosmet cnm salı en gec bellı olur sanırım 11 12. Gun oluyo yada test yapamadan bat gelorHiç belli olmaz Rabbim nasip eder hemen inşallah ama modunu düşürme hiç
tamam işte ben de diyorum ki adete 4 gün kalmış varsa zaten çıkar en kötü ihtimalle silik çıkar inşallah vardır aminnnCnm 20 21 de yumurtladom 26. Gunum 30 da adet oluyorum genelde
canım genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun yani o 14 gün bütün kadınlarda nerdeyse standarttır öncesi değişkenlik gösterir yani yumurtlama ve kaç gün de bir adet olduğu değişirKızlar ılk bebekte benım mucıze gıbı ılk kez hayatımda 16. Gun yumurtlamıstım ama sımdı hep 20 23 arası oluyor
12-14 gün normal sayılıyo diye biliyorum seninki çok erken hiç bunu doktoruna danıştın mı? Bak bebeğin de normal yumurtladığın zaman olmuş. Belki yumrtanın erken çatlaması için iğne olsan daha çabuk kalırsınNasıp kosmet cnm salı en gec bellı olur sanırım 11 12. Gun oluyo yada test yapamadan bat gelor
Cnm yumurtlamadan 6 gun falan gectı cıkması ımkansız 10 11 gecmesı lazım ıkıncı ay buaytamam işte ben de diyorum ki adete 4 gün kalmış varsa zaten çıkar en kötü ihtimalle silik çıkar inşallah vardır aminnn
ne kadar zamandır istiyorsun
Cnm benım annemde 20 22 arası yumurtluyomus sanırım ona benzedım bosuna hormon ıgnesı ıstemıyorum buay plmazsa dr a gıdıcem zaten bıtahlıl vercem12-14 gün normal sayılıyo diye biliyorum seninki çok erken hiç bunu doktoruna danıştın mı? Bak bebeğin de normal yumurtladığın zaman olmuş. Belki yumrtanın erken çatlaması için iğne olsan daha çabuk kalırsın
Giderek koyulaştı onu ilk anda çektimKızlar sizin için paylaştın testi yaptım. Dün beta hcg 89 çıktı bugün ovulsaydın böyle Eki Görüntüle 2245602
Bızımde testlerı böyle görecegımız gunler yakın olsun ıns kac gun gevto yumurtlamadan senınKızlar sizin için paylaştın testi yaptım. Dün beta hcg 89 çıktı bugün ovulsaydın böyle Eki Görüntüle 2245602
Ovuntestıyse dıkkate alma cnm yumurtlamanı bılıyosan 11 gun oldugunda hcg yapMerhaba kızlar regl günüme 5 gün var ovilasyon testi vardı elimde onla test yaptım hafif silik çizgi çıktı böyle ne demek oluyo bu bileniniz varmı acaba
Canım hamilesin büyük ihtimal zaten ama devamı gelir umarım düzenli yükselir hcg değerinKızlar sizin için paylaştın testi yaptım. Dün beta hcg 89 çıktı bugün ovulsaydın böyle Eki Görüntüle 2245602
İnşallah canım valla dua ediyorum hem krnfim için hem sizler için. 1 martta yumurtladım. 13. gün bugünBızımde testlerı böyle görecegımız gunler yakın olsun ıns kac gun gevto yumurtlamadan senın
Test yaptınmı cnm senın cıkarİnşallah canım valla dua ediyorum hem krnfim için hem sizler için. 1 martta yumurtladım. 13. gün bugün
MaşallahKızlar sizin için paylaştın testi yaptım. Dün beta hcg 89 çıktı bugün ovulsaydın böyle Eki Görüntüle 2245602
ovulasyon battan önce yanıltabilir hcg yap benceMerhaba kızlar regl günüme 5 gün var ovilasyon testi vardı elimde onla test yaptım hafif silik çizgi çıktı böyle ne demek oluyo bu bileniniz varmı acaba
Yumurtlamamı bilmiyorum bugün kahverengi akıntı gelince bi ondan yapayım dedimOvuntestıyse dıkkate alma cnm yumurtlamanı bılıyosan 11 gun oldugunda hcg yap
İşte benim de bu sefer öylr oldu bence soğan kürünü dene biKızlar ılk bebekte benım mucıze gıbı ılk kez hayatımda 16. Gun yumurtlamıstım ama sımdı hep 20 23 arası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?