Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ılk bebekte benım mucıze gıbı ılk kez hayatımda 16. Gun yumurtlamıstım ama sımdı hep 20 23 arası oluyor

Kızlar ılk bebekte benım mucıze gıbı ılk kez hayatımda 16. Gun yumurtlamıstım ama sımdı hep 20 23 arası oluyor
canım genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun yani o 14 gün bütün kadınlarda nerdeyse standarttır öncesi değişkenlik gösterir yani yumurtlama ve kaç gün de bir adet olduğu değişir

Nasıp kosmet cnm salı en gec bellı olur sanırım 11 12. Gun oluyo yada test yapamadan bat gelor
12-14 gün normal sayılıyo diye biliyorum seninki çok erken hiç bunu doktoruna danıştın mı? Bak bebeğin de normal yumurtladığın zaman olmuş. Belki yumrtanın erken çatlaması için iğne olsan daha çabuk kalırsın

Kızlar bugun sol göğüste sızlanma oldu kasıkta da yanma gibi böyle iğne batar gibi bişey acaba sürekli düşündüğüm için mi oluyo anlamadım yumurtam 8inde çatlamıştı

tamam işte ben de diyorum ki adete 4 gün kalmış varsa zaten çıkar en kötü ihtimalle silik çıkar inşallah vardır aminnn

ne kadar zamandır istiyorsun
Cnm yumurtlamadan 6 gun falan gectı cıkması ımkansız 10 11 gecmesı lazım ıkıncı ay buay

Cnm benım annemde 20 22 arası yumurtluyomus sanırım ona benzedım bosuna hormon ıgnesı ıstemıyorum buay plmazsa dr a gıdıcem zaten bıtahlıl vercem

Merhaba kızlar regl günüme 5 gün var ovilasyon testi vardı elimde onla test yaptım hafif silik çizgi çıktı böyle ne demek oluyo bu bileniniz varmı acaba

Eklentiler

• IMG_20190314144456.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba kızlar regl günüme 5 gün var ovilasyon testi vardı elimde onla test yaptım hafif silik çizgi çıktı böyle ne demek oluyo bu bileniniz varmı acaba
Ovuntestıyse dıkkate alma cnm yumurtlamanı bılıyosan 11 gun oldugunda hcg yap

ovulasyon battan önce yanıltabilir hcg yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…