- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.001
Kopyalayip yapistiramadim ben sen bak diye dedimdi insallah yakindir..kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.Rüyasında düşük yaptığını gören kişinin maddi yükümlülükleri de hafifleyecek, kazancı artacak, işlerinde en zirvedeki günlerini yaşayacaktır. Her anlamda güzel olan şeylere delalet eder, sağlığın ve ömrün de uzun olacağını müjdeler.
Yok cnm oyle zaten gen ovu testıyle gebelık cıkmasından bahsettımBen tam yumurtlama gunu koyulasiyo diye biliyordumm hatta ertesi gunu yaptigimda siliklesiyosa catliyo diye biliyorm
Ooo massallah planli mi araverdiniz benimki 2.5 daha :)Sagol canimm amin..
Benim kuzu buyudu artik 10 yasa giricek.. 2.yi istiyoruz kismetse:)
Ins cnm ya benım uc aydır adetlerım 17 sınde oldu hep ılac falanda kullandım ya adetı 30 32 mı saymam lazım kafam da ıyıce karıstıKopyalayip yapistiramadim ben sen bak diye dedimdi insallah yakindir..
Yanlis oldu galiba alinti ne yapmayim:)Ah canim benden tavisiye yapmayin oyle valla brnde sartlandrdim resmen kendimi iki ay 1 hafta regl tarihim atti strestenmis sonra adet gordum dr.gittim kontrol etti birsey cikmadi testlerde..
Yani planli gibi kısmi diyelim biz:)Ooo massallah planli mi araverdiniz benimki 2.5 daha :)
Ay dogru koz ben kasım dogumluyum buatafaya tabi ki martta hiç bebek olmıcak hali yok öyle bişey olabilir mi . Resmi kayıtlara göre yapılmş bi çalışma bu. Hem teyzelerin martta doğduysa haziranda rahme düşmüşlerdir. Bu ay hamile kalanlar kasım gibi doğum yapacak insallah. dlkkydlntpl sen çok kafana taktığından böyle rüyalar görüyosun. Düşünmekten görülen rüyaların tabiri yoktur anlam aranmaz canım
İkisi de aynı koyulukta olacak daha var. Erken baslamışsınyukledim sonunda uygulamadanmis sorun. kizlar ne yorum yapabilirsiniz teste tecrubeli olanlar daha yeni kullanamya basladim ben 3 gun oldu ilk defa bugun gordum biraz koyuluk bu yunurtlama demek anlamina mi gekiyor yumurtlama yakin mi iki gundur silik olup simdi koyulastigi icin yumurtlamayi kacirmadigimi dusunuyorum dogru degil mi ?
Cnm kacıncı gunun daha yenı koyualasıyo yumırtlama yok daha t cızgısı c ye esıt uada t daha koyu olunca 36 saat ıcınde yumurtlama olacak demek koyudan sonra sılıklesıncede yumurtladın demek koyuyu gorunce uc gun ust uste degerlendır derım ben oyle hamıle kalmıştımyukledim sonunda uygulamadanmis sorun. kizlar ne yorum yapabilirsiniz teste tecrubeli olanlar daha yeni kullanamya basladim ben 3 gun oldu ilk defa bugun gordum biraz koyuluk bu yunurtlama demek anlamina mi gekiyor yumurtlama yakin mi iki gundur silik olup simdi koyulastigi icin yumurtlamayi kacirmadigimi dusunuyorum dogru degil mi ?
İkisi de aynı koyulukta olacak daha var. Erken baslamışsın
[/QUOTE
bugunn 16. gun ben gec kaldigimi dusunuyorudum
aderim 1 martta baslayip 5inde bitti teste baslayalida 3 gun ilk ikisinde cikmadi bugunde bu sekilde ciktiCnm kacıncı gunun daha yenı koyualasıyo yumırtlama yok daha t cızgısı c ye esıt uada t daha koyu olunca 36 saat ıcınde yumurtlama olacak demek koyudan sonra sılıklesıncede yumurtladın demek koyuyu gorunce uc gun ust uste degerlendır derım ben oyle hamıle kalmıştım
Hmm benimde kizYani planli gibi kısmi diyelim biz:)
4 gebeligim var 2.kizim oldu 3 4 kayip kayiplardan sonra aralar var iste tam manasiyla istedigim 1.5 sene gibi diyebiliriz.
Uyy masallah kucukmus senin kuzu da kiz mi erkek mi?
Kac gunde adet oluyosun yenı koyulasıyo gıbı geldo banaaderim 1 martta baslayip 5inde bitti teste baslayalida 3 gun ilk ikisinde cikmadi bugunde bu sekilde cikti
son iki ay biraz duzensiz gun olarak ama 28 en fazla 29 olur bu ay erken olxum 25 o yuzden kafam karisti yumurtlamayi neye gore hesaplayacagimi bilemedim bi turlu 2 gun silikti bugun belirginlesti bende o yuzden danismak istedimKac gunde adet oluyosun yenı koyulasıyo gıbı geldo bana
Sen ıkıgınde bır degerlendır gunluk yaptıgın testlerı atabılırsın buraya cnm 12 16 araso daha ıyı cıkar 3 4 saatte sıvı almadan yapson iki ay biraz duzensiz gun olarak ama 28 en fazla 29 olur bu ay erken olxum 25 o yuzden kafam karisti yumurtlamayi neye gore hesaplayacagimi bilemedim bi turlu 2 gun silikti bugun belirginlesti bende o yuzden danismak istedim
7 pık gıbı duruyo cnm 6 7 8 degerlendırdıysen olma ıhtımalı yuksekEki Görüntüle 2246441
Benimkilerde boyleydi kafama takildi ya benimki hangi aksamdir brn bunlari oglen yaptim bide 9 martta yaptim oda full tek czgi yani ikinci czgi silik olarak bile yoktu ve ben 8 martta degerlndirmemisim 5 6 7 geceleri yapmisim szce kacrdimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?