Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ıkıgınde bır degerlendır gunluk yaptıgın testlerı atabılırsın buraya cnm 12 16 araso daha ıyı cıkar 3 4 saatte sıvı almadan yap
12. 30da yapiyorum hergun ayni saatte olsun demiskerdi bakalim yarinki nasil cikacak ona gire tekrar fikrinizi aliyim cok tesekkur ederim

Kızlar dayanamadım elimdeki son ovu testini yaptım böyle çıktı. Tabi foto çektiğimde daha koyu gözüküyor ama bu kdr koyu değil

Senin galiba benimle aynı gün çatlamıştı? Eğer öyleyse bu test baya bi koyu heveslendirmiyim ama bence hamile olabilirsin. Hcg al hemen olite

Kozlar eher adet olursam dr a gıtmeyı dusunuyorım 3. Gunumde mı gotsem daha iyi hprmon baktırırırm hem kontrol olmus olır benım ıcın hamılelıge engel bısey varmı dıye

dlkkydlntpl 2.gün denir ama önemli olan ilk gün ve son gün olmamasıymış. Bazılarının 3gün sürüyo o yüzden 2 deniyor. Hormonlara ben de baktırıcam hayatımda hiç o testleri yaptırmadım. Problem varsa boşa kürek çekmenin manası yok canım

4 5 ay once baktırdm ıyıdı ama sonra amelıyat oldm spral takıldı hormon ılaco vs derken duzen degısto akıntım da cok buara enfeksıyondan korkuym az once goguslerome bktm bısı varmı dıye cok acıuolar yan

Sen bibucuk ayda bi mi oluyosun? Batı beklemene gerek yok daha çok varmış. Yumurtlamadan sonra 12.günde bak bize de gönder :)

Normalde ben 3 ayda bir olıyordum. İki sene dkh kullandım bıraktım hamile kaldım sonra kürtaj oldum bir buçuk ay sonra regli ondan sonra ilaçla regli ondan sonra macunla regli oldum kendiliğinden 1 buçuk ay sınra. şimdi nasıl olur bilmem. Bakalım hcg testi aldım yapıcam birazdan

Benim bazı aylar taş gibi olup resmen bi beden büyürler bazen hiçbi şey değişmez. O yüzden benim için hiçbişey belirti olamıyo tek belrti çift çizgi olabilir :) şuan bende uçlarda his artışı var ağrı hiç yok.

Heyecanla bekliyorum :)

Ay 15 dkdır acıyolar daha. E salagım ben ya neden bakıyosaö bnm goguslerde lahvelok ve damarlar ılk hamılelıkten kaldı zaten oyuzden anlayamıyorum sen nezaman test yapcaksın

Ay 15 dkdır acıyolar daha. E salagım ben ya neden bakıyosaö bnm goguslerde lahvelok ve damarlar ılk hamılelıkten kaldı zaten oyuzden anlayamıyorum sen nezaman test yapcaksın
Ben yarın regl olmazsam sabah idrarıyla bi ovulasyon testi yaparım elimde bolca var bi koyulğa bakıcam canm. demiştim ya umudum olmadğı için gebelik testine gerek duymuyrum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…