- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.041
Hayırlısı cnm ya ıns olmazsın ama lh hemen koyulasmazsa da umutsuzluga kapılmaBen yarın regl olmazsam sabah idrarıyla bi ovulasyon testi yaparım elimde bolca var bi koyulğa bakıcam canm. demiştim ya umudum olmadğı için gebelik testine gerek duymuyrum hemen.
Heyecanla bekliyorum :)
Sen hamilesiin :) hayalet çünkü daha 10 gün oldu ve sabah idrarı bile değil. Tabi çok kaptırma ama belli yanii. İnsallah öyledir güzel sonlanır ilk hamilelik mi hep yazıyoruz ama insan karıştrıyo
Pozitif tebrikler
Tbr ederım var kuzum hado hayırlısı ıns yumırtşamadan kac gun gevtı
Sen hamilesiin :) hayalet çünkü daha 10 gün oldu ve sabah idrarı bile değil. Tabi çok kaptırma ama belli yanii. İnsallah öyledir güzel sonlanır ilk hamilelik mi hep yazıyoruz ama insan karıştrıyo
Ayy insallah hadi gozun aydin olsun.. baska test varmi onla da teyit etsen. Duzensiz o zmn senin adetlerin demi.. ona ragmen hamileysen harika insallah bunla sevindirsin rabbim..:)Yok canım ikinci ama ilki kalbi durduğu için sonlandı
Hayırlı olsun darısı başımıza olur inşallah Aminnn
6 ve 7sinde pozitifi görmüştü senle aynı sanırımTbr ederım var kuzum hado hayırlısı ıns yumırtşamadan kac gun gevtı
Ben 7 8 onde cnm 8 9!gun oldu benım6 ve 7sinde pozitifi görmüştü senle aynı sanırım
Benım 8 yada 9 unda catlamıs cnmBen 7 8 onde cnm 8 9!gun oldu benım
Dha cok erken benım 9. Gunum yarın cnm ya barsada cıkmaz dıye dusunuyorumSen de yarın deneyebilirsindlkkydlntpl
9. günde arkadaşınki çıktı işte. Bata 5 kala öğrenen çok var zatenDha cok erken benım 9. Gunum yarın cnm ya barsada cıkmaz dıye dusunuyorum
9. günde arkadaşınki çıktı işte. Bata 5 kala öğrenen çok var zaten
Benım 11. Gunde cıkmıstı ılk oyuzden bekleyeyım dedım belkı denerım cnm9. günde arkadaşınki çıktı işte. Bata 5 kala öğrenen çok var zaten
Dımı 11. Gun tam cokıyo benımmılk oyleudı belırtılerınıde yaz cnm bıze yarınBenim ilişki üzerinden 11 gün geçti ama
İlişki gününün önemi var mı acaba sonucta yumurta salınınca birleşiyolar . O konuda fikrim yok. Benim de 7sinde çatladı son ilişki 4 marttaydı..Benim ilişki üzerinden 11 gün geçti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?