Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 11 gibi kahvaltı yapıyorum sonra 2.30 gibi yapıyorum sıvı almıyorum o saate kadarda

Ben 11 gibi kahvaltı yapıyorum sonra 2.30 gibi yapıyorum sıvı almıyorum o saate kadarda
Canım kahvaltıdan önce testlerini yap olumlu sonuç alırsın inşallah tabi ilk idrarla dğel sabah erken kalkıp lavaboya git tekrar uyu sonra kalktığında testini yap inşallahta piki görürsün

Canım kahvaltıdan önce testlerini yap olumlu sonuç alırsın inşallah tabi ilk idrarla dğel sabah erken kalkıp lavaboya git tekrar uyu sonra kalktığında testini yap inşallahta piki görürsün ☺
Ben başlarda öyle yapıyordum sabah namazını kılıp yatıyordum 2 3 saat sonra 11 gibi yapıyordum ama biyerde uykudan hemen uyanınca yapmayin hareketliyken Lh hormonu daha çok belirgin oluyor yazıyordu oyuzden öğleden sonraya aldım canım

Ben geçen ay yaptım canım yakaladım piki bi arkadaşta aynen öyle yapmış şuan hamile

8 tane var Allahtan 30 lü getirtmistim ama çok geç gördüm koyuyu bugün tekrar yapmama gerek varmi yoksa yarinmi bakıyım
Bence bugun gerek yok yarin yap canim testin bosa gitmesin
Benim dun boyle cikmisti piki goremeden test bitti bende cok erken basladim yapmaya
Bende Hayalperest07 arkadasimizin dedigi sekilde yapiyordum testi

Eklentiler

• 20190329_103125.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 27
Bence bugun gerek yok yarin yap canim testin bosa gitmesin
Benim dun boyle cikmisti piki goremeden test bitti bende cok erken basladim yapmaya
Bende Hayalperest07 arkadasimizin dedigi sekilde yapiyordum testi
Seninki de yarına falan koyu olur canım aynen öyle devam edersen yakalarsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…