- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.941
Ben 11 gibi kahvaltı yapıyorum sonra 2.30 gibi yapıyorum sıvı almıyorum o saate kadardaBen ilk İdraromı yapıp sonra uyuyordum iki saat sonra kalkıp ovu testini yapıyordum düzenli olarak yavaş yavaş koyulaştı canım sende öyle dene istersen akşam yapılan ovu testi düzgün göstermiyor sıvı alımı falan oluyor o saatlerde
Benimde ilkSanırım öyle tam bilmiyorum ilk defa yumurta takibi yapıyorum
Canım kahvaltıdan önce testlerini yap olumlu sonuç alırsın inşallah tabi ilk idrarla dğel sabah erken kalkıp lavaboya git tekrar uyu sonra kalktığında testini yap inşallahta piki görürsünBen 11 gibi kahvaltı yapıyorum sonra 2.30 gibi yapıyorum sıvı almıyorum o saate kadarda
Evet canim belirginlesmeye baslamisKızlar koyulasmaya başlamışmı sizce
8 tane var Allahtan 30 lü getirtmistim ama çok geç gördüm koyuyu bugün tekrar yapmama gerek varmi yoksa yarinmi bakıyımEvet canim belirginlesmeye baslamis
Benimkide tam koyulasmaya baslamisti ki testim bitti
Ben başlarda öyle yapıyordum sabah namazını kılıp yatıyordum 2 3 saat sonra 11 gibi yapıyordum ama biyerde uykudan hemen uyanınca yapmayin hareketliyken Lh hormonu daha çok belirgin oluyor yazıyordu oyuzden öğleden sonraya aldım canımCanım kahvaltıdan önce testlerini yap olumlu sonuç alırsın inşallah tabi ilk idrarla dğel sabah erken kalkıp lavaboya git tekrar uyu sonra kalktığında testini yap inşallahta piki görürsün ☺
Ben geçen ay yaptım canım yakaladım piki bi arkadaşta aynen öyle yapmış şuan hamileBen başlarda öyle yapıyordum sabah namazını kılıp yatıyordum 2 3 saat sonra 11 gibi yapıyordum ama biyerde uykudan hemen uyanınca yapmayin hareketliyken Lh hormonu daha çok belirgin oluyor yazıyordu oyuzden öğleden sonraya aldım canım
Bence bugun gerek yok yarin yap canim testin bosa gitmesin8 tane var Allahtan 30 lü getirtmistim ama çok geç gördüm koyuyu bugün tekrar yapmama gerek varmi yoksa yarinmi bakıyım
Çok şükür görmüşsün canmBence bugun gerek yok yarin yap canim testin bosa gitmesin
Benim dun boyle cikmisti piki goremeden test bitti bende cok erken basladim yapmaya
BendeHayalperest07 arkadasimizin dedigi sekilde yapiyordum testi
Oyle mi diyorsun kizlar pik degil demisti canimÇok şükür görmüşsün canm
Pik değilse bile lh çok yükselmiş muhtemelen bu gece pik yapacaktır en geç yarın. Sen 36 saat içinde çatlıcak gibi düşün bugünü sakın es geçme derimOyle mi diyorsun kizlar pik degil demisti canim
Bende oyle dusunuyorum canim bugun ya da yarin keske 1 testim daha olsaydiPik değilse bile lh çok yükselmiş muhtemelen bu gece pik yapacaktır en geç yarın. Sen 36 saat içinde çatlıcak gibi düşün bugünü sakın es geçme derim
Seninki de yarına falan koyu olur canım aynen öyle devam edersen yakalarsın inşallah canımBence bugun gerek yok yarin yap canim testin bosa gitmesin
Benim dun boyle cikmisti piki goremeden test bitti bende cok erken basladim yapmaya
BendeHayalperest07 arkadasimizin dedigi sekilde yapiyordum testi
Zaten iki günde bi ilişkiye devam ettiğiniz sürece tam günü bilmeye gerek yok strese sebep oluyor. Bugün kaçıncı gündü?Bende oyle dusunuyorum canim bugun ya da yarin keske 1 testim daha olsaydi
Hayirlisi artik atesle takip edecegim
Canım eczanedede satılıyor ama pahalı tabi 5 tanesini 30 TL ye falan veriyorlar sen bugünü yarını ve ondan sonraki iki günü de değerlendirin riske atmaBende oyle dusunuyorum canim bugun ya da yarin keske 1 testim daha olsaydi
Hayirlisi artik atesle takip edecegim
23.gun canimZaten iki günde bi ilişkiye devam ettiğiniz sürece tam günü bilmeye gerek yok strese sebep oluyor. Bugün kaçıncı gündü?
Yarında bak bakalım bence yarın pik olurOyle mi diyorsun kizlar pik degil demisti canim
Bu test dune ait canim testim bittigi icin bugun yapamadimYarında bak bakalım bence yarın pik olur
Hmm bugun kesin degerlendir o zamanBu test dune ait canim testim bittigi icin bugun yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?