- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.961
Oylemii ozaman sabah aynı şekil yapayim benBen geçen ay yaptım canım yakaladım piki bi arkadaşta aynen öyle yapmış şuan hamile
Ozaman senin bugün pik olmustur canimBence bugun gerek yok yarin yap canim testin bosa gitmesin
Benim dun boyle cikmisti piki goremeden test bitti bende cok erken basladim yapmaya
BendeHayalperest07 arkadasimizin dedigi sekilde yapiyordum testi
İlk idrarla yapma ama canım ha ikinci idrar la biliyorsunuzdur zaten bunuOylemii ozaman sabah aynı şekil yapayim ben
Yarın olur canım bence ama yumurtlaman olmamış koyuluk yarın olur benceYarın pik olurmu sizce kızlar yarın eşim yok bugunmu degerlendireyim
Yarin eşin yoksa bugunu degerlendir canim ne olur ne olmazYarın pik olurmu sizce kızlar yarın eşim yok bugunmu degerlendireyim
Yarın pik olurmu sizce kızlar yarın eşim yok bugunmu degerlendireyim
Tamam canımBugünü değerlendirin bence yarın da yoksa iki gün sonra yumurtan çatlayıp çoktan ömrünü tamamlamş olur gibi duruyo..
Aynen bugünü degerlendireyim ben ozamanYarin eşin yoksa bugunu degerlendir canim ne olur ne olmaz
Amin canım tüm isteyenlereÇok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşaallah
Gölge şeklinde bi çizgi var görünüyor erken gebelik testimi
Gölge var sanki :)
Ben daha net görüyorum ama bilemiyorumdaGölge var sanki :)
Hayır cnm normal testGölge şeklinde bi çizgi var görünüyor erken gebelik testimi
Cizgi var canim cok hafif
Yaptim canım atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?