- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.981
Gercekten mi ben daha net görüyorum ama ax az kanama kahve kahve geliyo bide kasık agrim varCizgi var canim cok hafif
Evet canim gercekten bi kan testi yaptirGercekten mi ben daha net görüyorum ama ax az kanama kahve kahve geliyo bide kasık agrim var
Evet bu daha silik cikmis benimde boyle oluyor iste bi belirginlesiyor bi siliklesiyor bende anlamadim test bittigi icinde yapamiyorumBugünkü bu siliklesmeyemi başladı anlamadım yoksa daha pik olmadimi
Tmm cnm ins artma ve kırmızıya dönmez ise kan veriyim çok sagolEvet canim gercekten bi kan testi yaptir
Benim testimede bakar mısınızBugun ki testim de böyle kızlar
Ins kirmiziya donmez canim hayirlisi olsunTmm cnm ins artma ve kırmızıya dönmez ise kan veriyim çok sagol
Canim testin silik cikmis daha yumurtlamaya var sanki kacinci gununBugun ki testim de böyle kızlar
Amin cnm ins 7 yaşına gircek oglum mayista bakalım sonucu yazarim çok sagol:)Ins kirmiziya donmez canim hayirlisi olsun
10 oldu dahaCanim testin silik cikmis daha yumurtlamaya var sanki kacinci gunun
Allah bagislasin canim haber ver ins vardir benimkide haziranda 2012li oglumAmin cnm ins 7 yaşına gircek oglum mayista bakalım sonucu yazarim çok sagol:)
Tamam canim daha erken o zaman yapmaya devam et ins piki gorursun10 oldu daha
Aynen cnm cümlesini allah bagislasin haber veririm tabiki:)Allah bagislasin canim haber ver ins vardir benimkide haziranda 2012li oglum
Yarın bakalim nasıl olcak ama dün sağ kasığında batma hafif ağrı hissettim ama bugun birşey yok gibiEvet bu daha silik cikmis benimde boyle oluyor iste bi belirginlesiyor bi siliklesiyor bende anlamadim test bittigi icinde yapamiyorum
İnşallahhh canımmm çok teşekkür ederimTamam canim daha erken o zaman yapmaya devam et ins piki gorursun
Cnm bak tekrar şimdi cektimAllah bagislasin canim haber ver ins vardir benimkide haziranda 2012li oglum
Görünüyor canim cok hafif yarin tekrar yap bakalim varsa biraz daha belirginlesirCnm bak tekrar şimdi cektim
Yarın mi yoksa sali mi iki gün de artmiyo muydu varsa kanamami takip ediyorum az kahve arada ağrı oluyo duruyoGörünüyor canim cok hafif yarin tekrar yap bakalim varsa biraz daha belirginlesir
O zaman dayanabilirsen sali yap canim hemde akintiyi takip et kirmiziya donecek miYarın mi yoksa sali mi iki gün de artmiyo muydu varsa kanamami takip ediyorum az kahve arada ağrı oluyo duruyo
Aynen takipte yim :) bakalim kismetO zaman dayanabilirsen sali yap canim hemde akintiyi takip et kirmiziya donecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?