- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.001
17 sanki en koyusu gibi ama arkadaslarinki gibi olmamış benimde öyle oldu 23. Gunum daha tam net koyulasma göremedimKızlar merhabalar bende bu ay sizden öğrenip ovülasyon testine başladım. 2 aydır doktor kontrolü ile denedim ama olmadı İşten izin alıp doktora da gidemedim. 11. Gün test başladım. Her gün aynı saatte yaptım testi. Daha kaç gün yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirimBirde benim testte bozukluk mu var hiç kıpkırmızı olmadı ikiside
Kızlar merhabalar bende bu ay sizden öğrenip ovülasyon testine başladım. 2 aydır doktor kontrolü ile denedim ama olmadı İşten izin alıp doktora da gidemedim. 11. Gün test başladım. Her gün aynı saatte yaptım testi. Daha kaç gün yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirimBirde benim testte bozukluk mu var hiç kıpkırmızı olmadı ikiside
Olite canim gecmis olsun son durumun ne arkasina gelir diyorlar bu ay olsun insallah.Regli düzenin nedir. Ona göre takip etsen daha iyi. 30 günde bir oluyorsan 12. Gün başlasan 15-16 gibi pik görürsün ya da düzenin 28 günde bir oluyorsa 13-14. Günlerde pik görürsün. Tabi istisna durumlarda olabiliyor.
Az kalmış test yapıcak mısın? Benim 13.günüm bugün
Bir kala yapiyim diyorum her zamanki gibi belirtiler bol...umarim cikar.:) ovu yapiyor musun?Az kalmış test yapıcak mısın? Benim 12.günüm bugün
Evet pik :)Kızlar pikmii
Bugün test yapmaya başlarım belki. Henüz ıslaklık artmadı bişey hissetmiyorum. İki aydır da 18.gün yumurtlamıştım o yüzden erken başlamak istemedim. Zaten iki günde bi ilişki oldu. Sende belirtiler neler? Belirti varsa ben tahlil yap derim 11.gün gibi çıkıyor.Bir kala yapiyim diyorum her zamanki gibi belirtiler bol...umarim cikar.:) ovu yapiyor musun?
Tesekkurler şimdi yumurtam 24 saat icindemi catlayacakEvet pik :)
bugün yumdan sonra 10.gün adetin. 26.günündeyim. bel sırt ağrım var akıntı var ağız kuruluğu kasık ağrım var. doymuyorum mide borumda ekşime doluluk memitolar patlıcak gibiBugün test yapmaya başlarım belki. Henüz ıslaklık artmadı bişey hissetmiyorum. İki aydır da 18.gün yumurtlamıştım o yüzden erken başlamak istemedim. Zaten iki günde bi ilişki oldu. Sende belirtiler neler? Belirti varsa ben tahlil yap derim 11.gün gibi çıkıyor.
Evet canim şükür sen gördün bugunu ve yarini degerlendir hadi hakkinda hayirlisiKızlar pikmii
Baya bi belirti varmış yaa umarım bu ay hepimiz seviniriz :) 12 yazmışım 13.gün bugün ama daha erken . Test yapınca beni muhakkak haberdar et olur mu? Sigara ne durumda? :/bugün yumdan sonra 10.gün adetin. 26.günündeyim. bel sırt ağrım var akıntı var ağız kuruluğu kasık ağrım var. doymuyorum mide borumda ekşime doluluk memitolar patlıcak gibivar da var yani... boş değil umarım..
evet sana erkenmiş daha, ben hani hala ovu yapıyor musun diye sordum aslında 18. günde geldiyse erken daha evet..
hayırlısı bakalım.
Inşallah hamilesindir ya
Aminn bundan sonraki bekleyiş daha heycanli olcak sanırımEvet canim şükür sen gördün bugunu ve yarini degerlendir hadi hakkinda hayirlisi
Sana yazınca aklıma geldi o kadar yersem tabi yanar ekşir mideBaya bi belirti varmış yaa umarım bu ay hepimiz seviniriz :) 12 yazmışım 13.gün bugün ama daha erken . Test yapınca beni muhakkak haberdar et olur mu? Sigara ne durumda? :/
İnşallah sağol canım Rabbim sevindirsin hepimizi bol bereket nisan ayındaInşallah hamilesindir ya
Amin inşaallahİnşallah sağol canım Rabbim sevindirsin hepimizi bol bereket nisan ayında
Olite canim gecmis olsun son durumun ne arkasina gelir diyorlar bu ay olsun insallah.
devlet hastanesi doktoru ne dedi bakalım yapalım dediler mi? aslına bakarsan ilk 2 aylık kayıplar bebekteki anomaliden kaynaklanıyor ama insan içi rahat etsin istiyor değil mi? hakkında hayırlısı olsun.Allaha şükür kürtaja falan gerek kalmadı sanırım. Hasta oldum şuan şarıl şarıl. Ağrım sızımda yok. Bu ay denemicem şu testleri yaptırmadan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?