Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi gruptaydi unuttumda onceden kullandgi ve negatf olan gebelik testini kullnmisti ve bu sefer poztf cikmisti yeni bi testle tekrar yapacakti ama haber alamadim ne oldu acaba
Onu bende denedim merak ettim şubatta negatif olan gebelik testimi hamile oldugumda denedim ama pozitif çıkmadi canım değişen bişey olmadı yani

Merhaba testlerimi degerlendiri misiniz acaba? Tekli attığım son yaptigimin yakin görüntüsü. Simdiden cok tesekkir ederim

Eklentiler

• 20190501_120208.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 20190501_121258.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 39
Yumurtlamayı geç gördükten kaç gün sonra hamile olduğunuzu anladınız acaba
1 hafta sonra belirtilerim başladı benim goguslerimde ağrı sızı ve bi dolgunluk olustu adetten öncekinden daha şiddetliydi ve hala devam ediyor en büyük belirtim buydu benim onun dışında bel agrisi kasik ağrısı oldu ara ara ama o normaldede oldugu için onu çok onemsemedim yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testinde koyu çizgi gordum 12. Gunde gebelik testi yaptim canım

Kaç güne bir adet oluyorsunuz 28 güne bu dediklerimiz sigma çünkü

Kaç güne bir adet oluyorsunuz 28 güne bu dediklerimiz sigma çünkü
Düzensiz 30 35 arası değişiyor subatta hic olmadim yani 1 ay hamileyim diye ha bire test yaptım durdum sonra dr adet söktürücü verdide martta oldum sonrada ovulasyon takibine başladım o ay hamile oldum canım

Kizlar bugün adetin 16. günü pik mi dün ilişki olmuştu bugünde olmali mi

Eklentiler

• 20190502_092654.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…