- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.801
Yok canım ben yumurta takibi icin gitmemistim düşük yaptigim icin süt hormonu falan yükselmis mi diye onun icin gitmisken yumurtalarada baktiTekrar doktora gidecek misin? 2gün önceki boyuta göre aslında çatlama zamanı gelmiş.
Onu bende denedim merak ettimHangi gruptaydi unuttumda onceden kullandgi ve negatf olan gebelik testini kullnmisti ve bu sefer poztf cikmisti yeni bi testle tekrar yapacakti ama haber alamadim ne oldu acaba
Yok gunduz yapiodumda baktim gundz biraz koyulasio gbi bide aksam yaptim iki gecedr degerlndrdik ama bakalimLh artışın başlamış gibi duruyor. Bugün koyulaşırsa kesin ilişki olmalı. Olmasa da olsuntesti geceleri mi ypıyosun?
HmmOnu bende denedim merak ettimşubatta negatif olan gebelik testimi hamile oldugumda denedim ama pozitif çıkmadi canım değişen bişey olmadı yani
Son yaptığın pik olmuş yada bi kac saat sonra olmak uzere canım bugünde dahil 3 gunu degerlendir teste devam et siliklesince çatlamış oluyorMerhaba testlerimi degerlendiri misiniz acaba? Tekli attığım son yaptigimin yakin görüntüsü. Simdiden cok tesekkir ederim
Yumurtlamayı geç gördükten kaç gün sonra hamile olduğunuzu anladınız acabaBende çok geç yumurtladim ya 22. Gun gördüm yum dan sonraki süreç daha bi heycanliymis
1 hafta sonra belirtilerim başladı benim goguslerimde ağrı sızı ve bi dolgunluk olustu adetten öncekinden daha şiddetliydi ve hala devam ediyor en büyük belirtim buydu benim onun dışında bel agrisi kasik ağrısı oldu ara ara ama o normaldede oldugu için onu çok onemsemedim yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testinde koyu çizgi gordum 12. Gunde gebelik testi yaptim canımYumurtlamayı geç gördükten kaç gün sonra hamile olduğunuzu anladınız acaba
Galiba yumurtlaman dün oldu.Kızlar buda bugün saat 10:30 gibi . Akşam 10 da yine tekrarlayacağım dün akşamki gibi
Eki Görüntüle 2264365
Kaç güne bir adet oluyorsunuz 28 güne bu dediklerimiz sigma çünkü1 hafta sonra belirtilerim başladı benim goguslerimde ağrı sızı ve bi dolgunluk olustu adetten öncekinden daha şiddetliydi ve hala devam ediyor en büyük belirtim buydu benim onun dışında bel agrisi kasik ağrısı oldu ara ara ama o normaldede oldugu için onu çok onemsemedim yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testinde koyu çizgi gordum 12. Gunde gebelik testi yaptim canım
Düzensiz 30 35 arası değişiyor subatta hic olmadim yani 1 ay hamileyim diye ha bire test yaptım durdum sonra dr adet söktürücü verdide martta oldum sonrada ovulasyon takibine başladım o ay hamile oldum canımKaç güne bir adet oluyorsunuz 28 güne bu dediklerimiz sigma çünkü
Ne güzel darısı bana inşallah 4 aydır demiyoruz olmadiDüzensiz 30 35 arası değişiyor subatta hic olmadim yani 1 ay hamileyim diye ha bire test yaptım durdum sonra dr adet söktürücü verdide martta oldum sonrada ovulasyon takibine başladım o ay hamile oldum canım
pik canım bugün ve devamında 3 gün yani silikleştiğine emin olana kadar ilişki olmalıKizlar bugün adetin 16. günü pik mi dün ilişki olmuştu bugünde olmali mi
Sagol canim . Inşallah olur canim . Bal tarcin corekotu yumurtlamayi 1 hafta öne cekti insallah vesilede olur hayirlisi insallahpik canım bugün ve devamında 3 gün yani silikleştiğine emin olana kadar ilişki olmalı
Inşaallah canım rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinNe güzel darısı bana inşallah 4 aydır demiyoruz olmadi
Evet canım pik tabiki bugun ve siliklesmeye başladığı gunu ve ertesi gunu degerlendirKizlar bugün adetin 16. günü pik mi dün ilişki olmuştu bugünde olmali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?