- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.821
Tamam canim cok sagolEvet canım pik tabiki bugun ve siliklesmeye başladığı gunu ve ertesi gunu degerlendir
Birakmaya yapmaya devam et canım benimde böyle oldu bi kızardı bi siliklesti en sonunda bugün tam koyu olduEki Görüntüle 2264505 en alttaki dunki test siliklesti sanirim sizce bugun yapmalimiyim cok koyuyu gormedim
Birakmaya yapmaya devam et canım benimde böyle oldu bi kızardı bi siliklesti en sonunda bugün tam koyu oldu
Hangi tarihte yumurtlama olduğunu biliyo musun? Belirtin oldu muBen geçen ay internetten ovulasyon testi sipariş ettim ama maalesef ezik geldi tekrar yolladım bu ay telefondaki programa göre hesapladim adetime 4 gün var hiç bir belirtim yok ama adet olacakmisim gibi hissediyorum inşallah hamileyimdir değilsem bu ay tekrar sipariş edeceğim ovulasyon testini
Insallah hamilesindr canim burda oldgm surece yardimci olmak isterim istersen ozelden de yazabilrsin daha iyi olur burdan belki atlayabilrmSizlerin yardımına psikolojik olarak ihtiyacım var gelişmeleri buradan paylaşacağım size
Bende telefondan program kullaniodum bu zaman kadar netten set halinde ovulasyon buldum onu aldim iki aydr onu kullaniorum telefndaki programla pek sasmio 1 gun faln fark edioBen geçen ay internetten ovulasyon testi sipariş ettim ama maalesef ezik geldi tekrar yolladım bu ay telefondaki programa göre hesapladim adetime 4 gün var hiç bir belirtim yok ama adet olacakmisim gibi hissediyorum inşallah hamileyimdir değilsem bu ay tekrar sipariş edeceğim ovulasyon testini
Programa göre 21 Nisan canımHangi tarihte yumurtlama olduğunu biliyo musun? Belirtin oldu mu
Olur her yerden yazabilirim bu süreçte desteğe ihtiyacım oluyor benim.adetimde hep düzenli olur 28 günde bir ovulasyon la aynı çıkar herhalde telefonBende telefondan program kullaniodum bu zaman kadar netten set halinde ovulasyon buldum onu aldim iki aydr onu kullaniorum telefndaki programla pek sasmio 1 gun faln fark edio
Ne zamandr bebek istiyrsun canmOlur her yerden yazabilirim bu süreçte desteğe ihtiyacım oluyor benim.adetimde hep düzenli olur 28 günde bir ovulasyon la aynı çıkar herhalde telefon
4 aydır daha ciddi ondan önce çok onemsemedik 2 yıllık evliyim sen canım ?Ne zamandr bebek istiyrsun canm
Benim ikinci bebegim olacak canm 4 yillik evliyim eylulde dusuk yaptim bi kac aydr yeniden deniyorum bakalim4 aydır daha ciddi ondan önce çok onemsemedik 2 yıllık evliyim sen canım ?
Canım bende 1.5 senedir telden takip ediyordum ama benim yumurtlama telefondaki gibi olmuyormuş övü testiyle anladım mesela şuan telefon 5 Mayıs diye gösteriyor ama ben 1 Mayıs’ta yumurtladım bügünde çatladım. En kısa zamanda övüye başla canımSizlerin yardımına psikolojik olarak ihtiyacım var gelişmeleri buradan paylaşacağım size
Bu ay da adet olursam alacağım hemen 4 günüm var bakalım ama zaten ben telefondakine uyarken sadece yumurta gününü değerlendirmiiyorum öncesi de oluyor birkaç gün. Önce ve birkaç gün sonraCanım bende 1.5 senedir telden takip ediyordum ama benim yumurtlama telefondaki gibi olmuyormuş övü testiyle anladım mesela şuan telefon 5 Mayıs diye gösteriyor ama ben 1 Mayıs’ta yumurtladım bügünde çatladım. En kısa zamanda övüye başla canım
Aynen bu sekilde degerlendrmek lazim hatta musayt oldgn surece gun asiri bir ay bynca devam etmek daha da garanti olurBu ay da adet olursam alacağım hemen 4 günüm var bakalım ama zaten ben telefondakine uyarken sadece yumurta gününü değerlendirmiiyorum öncesi de oluyor birkaç gün. Önce ve birkaç gün sonra
Bende ovu testi yapmasaydim adetliyken yumurtladigimi hic anlamayacaktim. Resmen cok afedersiniz Sakir sakir adet olurken ovulasyon testim pik ti hatta test bolgesi kontrol bolgesinden cok daha koyuyduBu ay da adet olursam alacağım hemen 4 günüm var bakalım ama zaten ben telefondakine uyarken sadece yumurta gününü değerlendirmiiyorum öncesi de oluyor birkaç gün. Önce ve birkaç gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?