Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay internetten ovulasyon testi sipariş ettim ama maalesef ezik geldi tekrar yolladım bu ay telefondaki programa göre hesapladim adetime 4 gün var hiç bir belirtim yok ama adet olacakmisim gibi hissediyorum inşallah hamileyimdir değilsem bu ay tekrar sipariş edeceğim ovulasyon testini

Hangi tarihte yumurtlama olduğunu biliyo musun? Belirtin oldu mu

Bende telefondan program kullaniodum bu zaman kadar netten set halinde ovulasyon buldum onu aldim iki aydr onu kullaniorum telefndaki programla pek sasmio 1 gun faln fark edio

Bende telefondan program kullaniodum bu zaman kadar netten set halinde ovulasyon buldum onu aldim iki aydr onu kullaniorum telefndaki programla pek sasmio 1 gun faln fark edio
Olur her yerden yazabilirim bu süreçte desteğe ihtiyacım oluyor benim.adetimde hep düzenli olur 28 günde bir ovulasyon la aynı çıkar herhalde telefon

Sizlerin yardımına psikolojik olarak ihtiyacım var gelişmeleri buradan paylaşacağım size
Canım bende 1.5 senedir telden takip ediyordum ama benim yumurtlama telefondaki gibi olmuyormuş övü testiyle anladım mesela şuan telefon 5 Mayıs diye gösteriyor ama ben 1 Mayıs’ta yumurtladım bügünde çatladım. En kısa zamanda övüye başla canım

Bu ay da adet olursam alacağım hemen 4 günüm var bakalım ama zaten ben telefondakine uyarken sadece yumurta gününü değerlendirmiiyorum öncesi de oluyor birkaç gün. Önce ve birkaç gün sonra

Bu ay da adet olursam alacağım hemen 4 günüm var bakalım ama zaten ben telefondakine uyarken sadece yumurta gününü değerlendirmiiyorum öncesi de oluyor birkaç gün. Önce ve birkaç gün sonra
Aynen bu sekilde degerlendrmek lazim hatta musayt oldgn surece gun asiri bir ay bynca devam etmek daha da garanti olur

Bende ovu testi yapmasaydim adetliyken yumurtladigimi hic anlamayacaktim. Resmen cok afedersiniz Sakir sakir adet olurken ovulasyon testim pik ti hatta test bolgesi kontrol bolgesinden cok daha koyuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…