- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.841
Bende ovu testi yapmasaydim adetliyken yumurtladigimi hic anlamayacaktim. Resmen cok afedersiniz Sakir sakir adet olurken ovulasyon testim pik ti hatta test bolgesi kontrol bolgesinden cok daha koyuydu
Bitti canım bugun pikten sonra 10. Gün ama ovu testine devam ediyorum hala hala koyulaşmadı normalde önceki gün yada dün yumurtlama günümdü takvimde ama testlerim hala çok silik Çok ilginç ama olabiliyor işte bazı doktorlar iki adet ortası yumurta gelişmese bile lh pik yapabılıyor diyo ama benim olmadı . Mesela geçen ay olmuştu 14. Günde ama iki çizgi aynı idi bı sefer test çizgisini ilk defa daha koyu yakaladım.Adetin bitti dimi? Sen olası yumrtlama günlerinde testi yap yine de. Bazen hormonal dalgalanmalar nedenyle adet öncesi ve sırasnda lh yüksek çıkabiliyor. Kesin yumrtlama oldu bitti demek değil.
Bitti canım bugun pikten sonra 10. Gün ama ovu testine devam ediyorum hala hala koyulaşmadı normalde önceki gün yada dün yumurtlama günümdü takvimde ama testlerim hala çok silik Çok ilginç ama olabiliyor işte bazı doktorlar iki adet ortası yumurta gelişmese bile lh pik yapabılıyor diyo ama benim olmadı . Mesela geçen ay olmuştu 14. Günde ama iki çizgi aynı idi bı sefer test çizgisini ilk defa daha koyu yakaladım.
İçinden kendinle konuş. Ailesini biraz görüp evime geri dönücem,şuan burada olmam gerekiyo onlar eşimin ailesi de. Geçmişi ve söylenenleri umursama. Çekişmeler çok boş şeyler. Ordan ayrıldığınzda huzurlu olabilmek için umursamaman gerekiyor. Bebeğinin yanına git dua et inşallah yakında yeniden hamile kalacaksınKızlar nasılsınız ben bıayda korunmadayım enfeksıyon azalmıs bıdahakı ay dene dedı dr artık esımle tatıldeyız cok ıyı geldı yarın aılesıne ve bebegımın mezarona gıdecegız nabıcam bılmıyorum sıkıntılı aılesı ve mezarlıkta nasıl olurum bılmıyorum senesı geldı bebegımı kaybedelı bana dua edın ne olur cok streslıyın
kizlar ben bi kac aydir yumurtlamada belirti gormuyordum dun akintidan anladim biraz sehir disindayim bugun doncem ovu testide yapamadim sizce gecer mi hemen bugunu degerlendirsem mi yinede
icime.su serptin tesekkur ederimHayır geçmez değerlendir tabiki
Bitti canım bugun pikten sonra 10. Gün ama ovu testine devam ediyorum hala hala koyulaşmadı normalde önceki gün yada dün yumurtlama günümdü takvimde ama testlerim hala çok silik Çok ilginç ama olabiliyor işte bazı doktorlar iki adet ortası yumurta gelişmese bile lh pik yapabılıyor diyo ama benim olmadı . Mesela geçen ay olmuştu 14. Günde ama iki çizgi aynı idi bı sefer test çizgisini ilk defa daha koyu yakaladım.
aminnn inşallahKızlar bugun kontrole gittim kan verip hamile oldugumu öğrendikten sonra hic gitmemiştim hem keseyi hem kalp atışlarını birden göreyim diye gec gittim çok şükür ikisinide gördük rabbim burdaki arkadaşlara ve bekleyen herkese nasip eder inşaallah
gözün aydın olsun canım darısı başımıza aminn ..Kızlar bugun kontrole gittim kan verip hamile oldugumu öğrendikten sonra hic gitmemiştim hem keseyi hem kalp atışlarını birden göreyim diye gec gittim çok şükür ikisinide gördük rabbim burdaki arkadaşlara ve bekleyen herkese nasip eder inşaallah
sağol canım Aminn inşaallah sen kaç aydır istiyosungözün aydın olsun canım darısı başımıza aminn ..
ben adet oldum bugün... yeni bat 31 mayıs bakalım hayırlısı :)
Sağlıkla kavuşursunuz inşaallah.Kızlar bugun kontrole gittim kan verip hamile oldugumu öğrendikten sonra hic gitmemiştim hem keseyi hem kalp atışlarını birden göreyim diye gec gittim çok şükür ikisinide gördük rabbim burdaki arkadaşlara ve bekleyen herkese nasip eder inşaallah
Kuzu benim 10 yaşına giricek kızım var geçen mayısta bir kaybım oldu 3 ay korunduk gerisi Allah ne verdiyse hala bekliyoruz bakalım :)sağol canım Aminn inşaallah sen kaç aydır istiyosun
Oylemi maşaallah canım rabbim ıkincisinde nasip etsin inşaallahKuzu benim 10 yaşına giricek kızım var geçen mayısta bir kaybım oldu 3 ay korunduk gerisi Allah ne verdiyse hala bekliyoruz bakalım :)
Hayrli olsun canm Rabbim saglicakla kucagna almayida nasip eder insallahKızlar bugun kontrole gittim kan verip hamile oldugumu öğrendikten sonra hic gitmemiştim hem keseyi hem kalp atışlarını birden göreyim diye gec gittim çok şükür ikisinide gördük rabbim burdaki arkadaşlara ve bekleyen herkese nasip eder inşaallah
Oyy kirmizilara bak massallah bende bi gorebilseydim su kirmizilari
Adeti kac gnde bir oluosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?