Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız ben bıayda korunmadayım enfeksıyon azalmıs bıdahakı ay dene dedı dr artık esımle tatıldeyız cok ıyı geldı yarın aılesıne ve bebegımın mezarona gıdecegız nabıcam bılmıyorum sıkıntılı aılesı ve mezarlıkta nasıl olurum bılmıyorum senesı geldı bebegımı kaybedelı bana dua edın ne olur cok streslıyın

Adetin bitti dimi? Sen olası yumrtlama günlerinde testi yap yine de. Bazen hormonal dalgalanmalar nedenyle adet öncesi ve sırasnda lh yüksek çıkabiliyor. Kesin yumrtlama oldu bitti demek değil.
Bende ovu testi yapmasaydim adetliyken yumurtladigimi hic anlamayacaktim. Resmen cok afedersiniz Sakir sakir adet olurken ovulasyon testim pik ti hatta test bolgesi kontrol bolgesinden cok daha koyuydu

Adetin bitti dimi? Sen olası yumrtlama günlerinde testi yap yine de. Bazen hormonal dalgalanmalar nedenyle adet öncesi ve sırasnda lh yüksek çıkabiliyor. Kesin yumrtlama oldu bitti demek değil.
Bitti canım bugun pikten sonra 10. Gün ama ovu testine devam ediyorum hala hala koyulaşmadı normalde önceki gün yada dün yumurtlama günümdü takvimde ama testlerim hala çok silik Çok ilginç ama olabiliyor işte bazı doktorlar iki adet ortası yumurta gelişmese bile lh pik yapabılıyor diyo ama benim olmadı . Mesela geçen ay olmuştu 14. Günde ama iki çizgi aynı idi bı sefer test çizgisini ilk defa daha koyu yakaladım.

Sonuna doğruymuş zaten değerlendirdin mi peki? Senin durumun biraz karışıkmış, sanırım iki adet arası süre kısa olanlar benzeri durumlar yaşıyor. Bu ay olmazsa yumurtlama takibi yaptır bence senin için çok faydalı olur

İçinden kendinle konuş. Ailesini biraz görüp evime geri dönücem,şuan burada olmam gerekiyo onlar eşimin ailesi de. Geçmişi ve söylenenleri umursama. Çekişmeler çok boş şeyler. Ordan ayrıldığınzda huzurlu olabilmek için umursamaman gerekiyor. Bebeğinin yanına git dua et inşallah yakında yeniden hamile kalacaksın

kizlar ben bi kac aydir yumurtlamada belirti gormuyordum dun akintidan anladim biraz sehir disindayim bugun doncem ovu testide yapamadim sizce gecer mi hemen bugunu degerlendirsem mi yinede

Bende şuan yumurtamın gelişmediğini düşünüyorum. İkinci kez pik görmemi anlamış değilim.

aminnn inşallah

gözün aydın olsun canım darısı başımıza aminn ..

ben adet oldum bugün... yeni bat 31 mayıs bakalım hayırlısı :)

Sağlıkla kavuşursunuz inşaallah.

Hayrli olsun canm Rabbim saglicakla kucagna almayida nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…