- 25 Şubat 2016
- 7.753
- 12.950
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.861
Tekli olan bugn ki ben yumurtladim saniodum galiba yeniden koyulasio gbi
Aminn insallah canım darısı sizlere inşaallahHayrli olsun canm Rabbim saglicakla kucagna almayida nasip eder insallah
Bu 32.gün 33.gün neyi ifade ediyor? Ben tam anlayamadım.
Benim de 14. gündeyim ama testlerim bembeyaz
Benim de 14. gündeyim ama testlerim bembeyaz
Yani döngünün 32.günü
Tamam. Şimdi anladım.Regli başlangıcından bu güne. Benim regliler düzensiz. Polikistik over var bende. Son adetlerim zaten 45 günde bir fln oluyordu. Buna göre sanırım şuanda yumurtlama oluyo.
smdi cektimSen 12bsinden itibaren olanı yukarıdan çekmedin mi böyle anlaşılmıyor
Genelde burda gördüğüm örneklere göre diyebilirim ki ortalama 18.ile20.günler arası yumurtlama oluyor. Yani çoğunluğun döngüsü 30 günden uzun. Sizinkini bilemem ama sadece kaset teste bakarak yumurtlamam olmuyor diye düşünmeyin. Enn son doktor kontrolünde durum nasıldı?Tamam. Şimdi anladım.
Döngü için pko olduğunuzu bilmediğimden nasıl olabilir diye düşünmüştüm.
Bende pko teşhisi yok ama sanırım benim de yaştan iyice düzenim bozuldu. İnsanlar normalde 14. günlerinde yumurtluyor. Ben de tık yok. Sizinki için daha tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlar ben yanıltmak istemem.
Evet tam belli değil senin testlerde. Ama 15 i en koyu gibi duruyorsmdi cektim
Bugunki yaptgm testte sanki yeniden koyulasma var gbi oyuzden kafam karsti Eki Görüntüle 2265055 teste devam etmelimiyim yoksa yumurtlamsmiyim devam etmeymmi
Evet galiba yumurtluyorsunKızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
Adete 9 gün kala olur mu ki? Bende sandım ki belki hamileyimEvet galiba yumurtluyorsun
Stresten yumurtlayamiyoruz duzenimizi bozuyoruz benceBende şuan yumurtamın gelişmediğini düşünüyorum. İkinci kez pik görmemi anlamış değilim.
Demek ki adetin bikaç gün gecikecek. Zaten genelde ovulasyondan 12-14 gün snra adet olunur. 9 gün önce hamileliği gösteremez kanda bile çıkmıyor. Ki bat günü bile kesin değil. Ben dahil biçok kişi bata bi iki kala ovulasyn testinde pozitif gördük ama hamilelik yoktu..bugün kesin ilişki olsun yarın silikleşirse yarın da olsun :)Adete 9 gün kala olur mu ki? Bende sandım ki belki hamileyim
Degerlendirdik pik siliklesinceye kadar ama umudum yok tabi belirti yok .Sonuna doğruymuş zaten değerlendirdin mi peki? Senin durumun biraz karışıkmış, sanırım iki adet arası süre kısa olanlar benzeri durumlar yaşıyor. Bu ay olmazsa yumurtlama takibi yaptır bence senin için çok faydalı olur
Tamam canım yarın bi daha yapıcam bakalım bari bugünü kacirmam en azından.Demek ki adetin bikaç gün gecikecek. Zaten genelde ovulasyondan 12-14 gün snra adet olunur. 9 gün önce hamileliği gösteremez kanda bile çıkmıyor. Ki bat günü bile kesin değil. Ben dahil biçok kişi bata bi iki kala ovulasyn testinde pozitif gördük ama hamilelik yoktu..bugün kesin ilişki olsun yarın silikleşirse yarın da olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?