Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu 32.gün 33.gün neyi ifade ediyor? Ben tam anlayamadım.
Benim de 14. gündeyim ama testlerim bembeyaz

Regli başlangıcından bu güne. Benim regliler düzensiz. Polikistik over var bende. Son adetlerim zaten 45 günde bir fln oluyordu. Buna göre sanırım şuanda yumurtlama oluyo.

Yani döngünün 32.günü
Regli başlangıcından bu güne. Benim regliler düzensiz. Polikistik over var bende. Son adetlerim zaten 45 günde bir fln oluyordu. Buna göre sanırım şuanda yumurtlama oluyo.
Tamam. Şimdi anladım.
Döngü için pko olduğunuzu bilmediğimden nasıl olabilir diye düşünmüştüm.
Bende pko teşhisi yok ama sanırım benim de yaştan iyice düzenim bozuldu. İnsanlar normalde 14. günlerinde yumurtluyor. Ben de tık yok. Sizinki için daha tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlar ben yanıltmak istemem.

Genelde burda gördüğüm örneklere göre diyebilirim ki ortalama 18.ile20.günler arası yumurtlama oluyor. Yani çoğunluğun döngüsü 30 günden uzun. Sizinkini bilemem ama sadece kaset teste bakarak yumurtlamam olmuyor diye düşünmeyin. Enn son doktor kontrolünde durum nasıldı?

Evet tam belli değil senin testlerde. Ama 15 i en koyu gibi duruyor

Ben testleri yaptıktan beş dkka sonra çekiyorum o yüzden bu kdr belirgin çıkıyor bende.
Bugunki yaptgm testte sanki yeniden koyulasma var gbi oyuzden kafam karsti teste devam etmelimiyim yoksa yumurtlamsmiyim devam etmeymmi

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.

Eklentiler

• 20190503_185655.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 56
Adete 9 gün kala olur mu ki? Bende sandım ki belki hamileyim
Demek ki adetin bikaç gün gecikecek. Zaten genelde ovulasyondan 12-14 gün snra adet olunur. 9 gün önce hamileliği gösteremez kanda bile çıkmıyor. Ki bat günü bile kesin değil. Ben dahil biçok kişi bata bi iki kala ovulasyn testinde pozitif gördük ama hamilelik yoktu..bugün kesin ilişki olsun yarın silikleşirse yarın da olsun :)

Degerlendirdik pik siliklesinceye kadar ama umudum yok tabi belirti yok .

Tamam canım yarın bi daha yapıcam bakalım bari bugünü kacirmam en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…