- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.101
Aaa ben mantıken baharda artar diye düşünmüştümdünya genelinde mart ayında hamile kalınma ortalaması düşükmüş biliyo muydunuz :) bahar ayında üretkenlik düşermiş ve kasım aralık gibi diğer aylara göre az daha bebek doğarmış bi de başımıza bu çıktı
Teşekkür ederim canım benim saolMaşaallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Amin canım benim tüm bekleyenlerin başınaAAaa hamilemisin cok sevindim haber bekliyodum senden ask olsuncok sevindim darisi basima olur ins kan testin degeri mi yuksek cikti yoksa doktor muayene mi etti
Gittiğimde sana haber vericem canım sen aklımdasın. Ben durum güncellemesi yaptımAAaa hamilemisin cok sevindim haber bekliyodum senden ask olsuncok sevindim darisi basima olur ins kan testin degeri mi yuksek cikti yoksa doktor muayene mi etti
Canım 25 i pik olmuş ve çatlamış. Dünü ve bugünü değerlendirmen lazım canım. Değerlendirdikten sonra en az 15 dk ayaklarını dikmeyi unutmaKızlar selam ovulasyon testlerime bi bakarmısınız
Bütün yolladığım günlerde ilişki oldu
Bugün de hem sabah , hem öğleden sonra test yaptım onu da yolluyorum
Sanırım silinmeye başladı öğleden sonra silik çıktı
Bugün de değerlendirmelimiyim kızlar
Bugün dışında diğer tüm günler değerlendirdim
Hamıle olabılırsın cnm kan ber en guzelıKızlar adetime 3 gün var evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini kullandım ve sonuç böyle çıktı yardımcı olurmusunuz
Pazartesi bekliyorum inşallah hayırlısı olsunHamıle olabılırsın cnm kan ber en guzelı
Canım ovulasyonla gebelik öğrenenlerin testleri genelde kopkoyu oluyor senin T cizgisi o kadar koyu değil. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin ama çok ümit etme sen sonra çok üzülüyor insanKızlar adetime 3 gün var evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini kullandım ve sonuç böyle çıktı yardımcı olurmusunuz
Benimde pikten 10 gün sonra böyle çıkmıştı canım ama boyle çıkıp hamile olmayanlarda var gebelik testi yap yada kan ver kesinleşirKızlar adetime 3 gün var evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini kullandım ve sonuç böyle çıktı yardımcı olurmusunuz
Ben kullanıyorum cnm en dogru gosteren marka okizlar innovita marka test kullananiz oldu mu ?
Yok normal cnm bende denedım aynı cıktı senın gıbı daha erken bıkac gun ara verıp oyle yapcam koyulasır belkıbende bugun basladim c cizgisi bile cok silik gorunuyorda kafam karisti biraz o yuzden ☺
olabilir canim bende instagramdan takip ettiriyorum satin aldigim sayfaya oda normal oldugunu soylediYok normal cnm bende denedım aynı cıktı senın gıbı daha erken bıkac gun ara verıp oyle yapcam koyulasır belkı
Anladım ebru hanım ı dıyorsun sanırım ettır cnm ıkısıde cok koyu oldugunda ılıskı olsun sılınıne kdr o gunde dahıl sılındıgı gunun ertesı de ben oyle hamıle kaldımolabilir canim bende instagramdan takip ettiriyorum satin aldigim sayfaya oda normal oldugunu soyledi
ebru degil canim aslinda o daha populer bi sayfaymis ama ben siparis verdikten sonra gordum emel diye biri ama zaten gecen ay kullandigim icin bende cok acemisi degilim yinede fikir aliyorum bayramdan once gorursem insallah yumurtlamayi degerlendirriz yoksa sehir disinda gidiyoruz pek mumkun degil bu ay. yarinda doktora gidicem kan testi icin degerlere baktircam dusuk oluncada biraz zor olabiliyormus bakalim ne dicek.Anladım ebru hanım ı dıyorsun sanırım ettır cnm ıkısıde cok koyu oldugunda ılıskı olsun sılınıne kdr o gunde dahıl sılındıgı gunun ertesı de ben oyle hamıle kaldım
aslinda gecen ay yumurtlama ve catlama dahil 3 gun degerlendirdik ama tutmadi insallah bi sorun yoktur.Anladım ebru hanım ı dıyorsun sanırım ettır cnm ıkısıde cok koyu oldugunda ılıskı olsun sılınıne kdr o gunde dahıl sılındıgı gunun ertesı de ben oyle hamıle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?