Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ben mantıken baharda artar diye düşünmüştüm
Ben Mart’ta hamile oldum
Tabi geneli öyleyse vardır bildikleri

Kızlar selam ovulasyon testlerime bi bakarmısınız
Bütün yolladığım günlerde ilişki oldu
Bugün de hem sabah , hem öğleden sonra test yaptım onu da yolluyorum
Sanırım silinmeye başladı öğleden sonra silik çıktı
Bugün de değerlendirmelimiyim kızlar
Bugün dışında diğer tüm günler değerlendirdim

Eklentiler

• 98B9E91B-E0F1-43E8-BC9A-7D4756324957.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 9D05A60C-BCB5-4A48-8A91-B1F963E4A22C.webp
    36 KB · Görüntüleme: 37
  • FE11AC45-0370-420C-B888-6EB78732425C.webp
    24 KB · Görüntüleme: 25
  • 426E0634-C5FF-4C49-B9AA-1A12B3D0F0D2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 01DDEB75-8C41-4429-9F23-BEA8ABAE4686.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 50
AAaa hamilemisin cok sevindim haber bekliyodum senden ask olsuncok sevindim darisi basima olur ins kan testin degeri mi yuksek cikti yoksa doktor muayene mi etti
Amin canım benim tüm bekleyenlerin başına adetten 5 gün önce testten öğrendim adet e iki gün kala kan verdim 140 küstürdü. 31. De kalp atışını duymaya gidicez inş tek sırrım bir gün arayla ilişki 2 aydır bunu denedim biri kimyasal biri gebelikle sonuçlandı. İlk defa denedim keşke 2 yıl önce böyle yapsaydım . Allah herkesin kucağını boş bırakmasın

Canım 25 i pik olmuş ve çatlamış. Dünü ve bugünü değerlendirmen lazım canım. Değerlendirdikten sonra en az 15 dk ayaklarını dikmeyi unutma

Kızlar adetime 3 gün var evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini kullandım ve sonuç böyle çıktı yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 4D5FBC99-7A2B-41E5-BD6A-3EA1B841D869.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar adetime 3 gün var evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini kullandım ve sonuç böyle çıktı yardımcı olurmusunuz
Canım ovulasyonla gebelik öğrenenlerin testleri genelde kopkoyu oluyor senin T cizgisi o kadar koyu değil. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin ama çok ümit etme sen sonra çok üzülüyor insan

Benimde pikten 10 gün sonra böyle çıkmıştı canım ama boyle çıkıp hamile olmayanlarda var gebelik testi yap yada kan ver kesinleşir

olabilir canim bende instagramdan takip ettiriyorum satin aldigim sayfaya oda normal oldugunu soyledi
Anladım ebru hanım ı dıyorsun sanırım ettır cnm ıkısıde cok koyu oldugunda ılıskı olsun sılınıne kdr o gunde dahıl sılındıgı gunun ertesı de ben oyle hamıle kaldım

Sağolun kızlar ilginiz için sabırsızlıkla bekliyorum ayın 29 adet günü ama ben bekliycem biraz daha hep negatif göremekten yoruldum

Anladım ebru hanım ı dıyorsun sanırım ettır cnm ıkısıde cok koyu oldugunda ılıskı olsun sılınıne kdr o gunde dahıl sılındıgı gunun ertesı de ben oyle hamıle kaldım
ebru degil canim aslinda o daha populer bi sayfaymis ama ben siparis verdikten sonra gordum emel diye biri ama zaten gecen ay kullandigim icin bende cok acemisi degilim yinede fikir aliyorum bayramdan once gorursem insallah yumurtlamayi degerlendirriz yoksa sehir disinda gidiyoruz pek mumkun degil bu ay. yarinda doktora gidicem kan testi icin degerlere baktircam dusuk oluncada biraz zor olabiliyormus bakalim ne dicek.

aslinda gecen ay yumurtlama ve catlama dahil 3 gun degerlendirdik ama tutmadi insallah bi sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…