Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bunu yorumlayabilir misiniz?adetin 34.gunu
Canım genelde pik te t çizgisi c den daha koyu olması gerekiyor ama bazılarının eşit kırmızılıkta da çatlayabiliyor sen yine de bugünü değerlendir sperm içerde hazır beklesin. Bu zamanlarda bir gün arayla ilişkiyi öneririm. Ne kadar içerde sperm o kadar gebelik şansı. Sen yine devam et testlere

Nasıp cnm belkı bısey yoktur zamanı degıleır tabı sen genede bktır 1 sene dolduysa esınle dr a gıdersınız hayırlısıyla olut ıns
2 ay oldu ben daha oncesinden bi bucuk yil iliski yasayamadim esimle o yuzden simdi cabuk panikliyorum ya olmazsa diye 2 ayda kremle denedik ama o zaten saglikli spermleri olduruyormus o yuzden onlari saymiyorum ama yinede haklisin zamani var illaki hakkimizda hayirlisi olsun

bence yarin pik olabilir yarin daha koyu olmadan tekrar siliklesedebilir ben kaset testlerde cok koyu gordum t cizgisini ama bu testi bende bu ay kullancam bazen bu sekildede kalabiliyor bence degerlendirmelisin bugunden itibaren siliklestigini gorene kadar ama yarinki testle bi yan yana koy o zaman daha net anlasilir

Canim ilk resim düne ait. Şimdiki ise bugünün

Eklentiler

• IMG_20190526_153117.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 53
Anladm cnm hayırlısı tukuruk bıle olduruyo spermlerı bende 1 senede anca buay denemeye başladım bbebegımı kaybedelı

Cnm ama dün belirgin bugün ise t sönüktü. Pik olmaya yakın olsaydı bugün daha belirgin olurdu değil mi? Öyleyse dün mü pik oldu diye düşünüyorum
Gormedım dıger testı cnm cok koyuyu yakalayamamıs olabılırsın yarın bı test daha yap sılık cıkarsa ozaman catlamıstır sen degerlemdırmısındır ıns bu geceyı yarını da degerlendır

Canım geçen ay benim de ilk böyle oldu tam oldu mu olmadı mı şüphede kaldım. Sonra teste devam ettim bırakmadım üç gün sonra çok daha koyu oldu. Ya iki defa yumurtlama oldu ya da ikinci yaptığımda olmuştur. Bana kalırsa sen de teste devam et ama bugünleri de değerlendir

Kızlar 3 gündür üst üste yapıyorum ovulasyon testini sondaki bugünün adetime son 2 gün değerlendirirmisiniz

Eklentiler

• 2B5EEAB8-1D27-48F0-946C-AA8834862422.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 152
Ben de iki aydır ovulasyon testi (laboquick) kullanıyorum, aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum.

Yumurtlama olmasını beklediğimiz günlerde (13-14) test çizgisi görece koyulaşıyor ama asla kontrol kadar koyu olmuyor. Birkaç gün daha test yaptığımda çizginin tekrar silikleştiğini görüyorum. 2 aydır bu şekilde. Bu ne demek? Lh hormonum yeterince yükselmiyor olabilir mi? Bu şekilde test sonucu görüp yumurtladığını bilen var mı? 3. ayda da aynı şekilde pozitif göremezsem doktora gitmeyi düşünüyorum, abartıyor muyum?

Bende hep bunu yaşıyordum hep yumurtam acaba yeterince gelişmiyor mu diye düşünüyordum ama ilk defa bu ay bal çörek otunu kullandım ve kopkoyu gördüm sen doktora bi git bence yumurtalarını takibe alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…