- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.141
Benim de çok koyu olmazdı muayene olmanda fayda var canım.Ben de iki aydır ovulasyon testi (laboquick) kullanıyorum, aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum.
Yumurtlama olmasını beklediğimiz günlerde (13-14) test çizgisi görece koyulaşıyor ama asla kontrol kadar koyu olmuyor. Birkaç gün daha test yaptığımda çizginin tekrar silikleştiğini görüyorum. 2 aydır bu şekilde. Bu ne demek? Lh hormonum yeterince yükselmiyor olabilir mi? Bu şekilde test sonucu görüp yumurtladığını bilen var mı? 3. ayda da aynı şekilde pozitif göremezsem doktora gitmeyi düşünüyorum, abartıyor muyum?
34 yaşındayım. Ocak ayında gittim ama genel muayene ve testte bir sorun görmedi. döngüm de genelde 25-29 gün arasında.Benim de çok koyu olmazdı muayene olmanda fayda var canım.
Bir de yaşın kaçtı
Ben yaşıma bağlamıştım 5 6 ay kullandım pik görmedim ama en koyudan +14 saydığımda adetim geldi. Bence de bir muayene olmanda fayda var.34 yaşındayım.
Durumumuz benziyor o zaman. Sonra ne oldu? Sen muayene oldun mu? Gerçekten yumurtlamıyor muymuşsun?Ben yaşıma bağlamıştım 5 6 ay kullandım pik görmedim ama en koyudan +14 saydığımda adetim geldi. Bence de bir muayene olmanda fayda var.
Bence bı test yap senKızlar 3 gündür üst üste yapıyorum ovulasyon testini sondaki bugünün adetime son 2 gün değerlendirirmisiniz
Yok yumurtluyordum işte ağrımdan anlıyorum ben.. sonra bıraktım ovu testi yapmayı. mayısın 14ün de doktor da gördü 1 2 güne atar demişti.. 16sında oldu.Durumumuz benziyor o zaman. Sonra ne oldu? Sen muayene oldun mu? Gerçekten yumurtlamıyor muymuşsun?
adetine az kalmis ekren gebelik testi yap bence yarin sabahKızlar 3 gündür üst üste yapıyorum ovulasyon testini sondaki bugünün adetime son 2 gün değerlendirirmisiniz
Teşekkürler cevapların için. bende az akıntı oluyor ama ona da güvenemiyorum. maalesef bayram araya giriyor ama bir dahaki aya doktoruma gideyim.Yok yumurtluyordum işte ağrımdan anlıyorum ben.. sonra bıraktım ovu testi yapmayı. mayısın 14ün de doktor da gördü 1 2 güne atar demişti.. 16sında oldu.
Sen de git aklında kalmasın.. ultrasonla bakılsın canım..
rica ederim elimden geldiğince.. acelesi yok bayram sonrası ya da ne zaman istersen. akıntıya da bakmıyor pek.. önemli olan orada görmesi.. gitme zamanın da önemli.. smear kültür falan da yapılcaksa yumurtlamaya yakın gitmen en güzeli. tam zamanında gelmişsin demişti doktor. misal sonrasında gidersin çatladı mı olmadı mı görülmez..Teşekkürler cevapların için. bende az akıntı oluyor ama ona da güvenemiyorum. maalesef bayram araya giriyor ama bir dahaki aya doktoruma gideyim.
Haklısın canımCanım geçen ay benim de ilk böyle oldu tam oldu mu olmadı mı şüphede kaldım. Sonra teste devam ettim bırakmadım üç gün sonra çok daha koyu oldu. Ya iki defa yumurtlama oldu ya da ikinci yaptığımda olmuştur. Bana kalırsa sen de teste devam et ama bugünleri de değerlendir
Ovulasyon testinde gebelik varsa baya koyu çıkıyor canım yani bu şekilde çıkması çok normal yaniMerhaba arkadaşlar adetim 1 gün gecikti elimde ovulasyon testi vardı.cok silik bi çizgi mi var yanlış mi goruyorum
Daha önce yaptigimda bu çizgi çıkmıyordu?zaten çok silik dediğiniz gibi gebelik olsa net olurdu.bi umut isteOvulasyon testinde gebelik varsa baya koyu çıkıyor canım yani bu şekilde çıkması çok normal yani
catlamis canim. ben hep yan yana koyarim sirasiyla eger atmiyorsan testlerini yan yana koyup atarsan biz de sende daha net anlarsin ama koyuydu ilk koydugun baya siliklesmis belli ki catlamis insallah degerlendirmisinsir insallah tutar.Kızlar böyleydi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?