Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de çok koyu olmazdı muayene olmanda fayda var canım.
Bir de yaşın kaçtı

Ben de bu ayın başında 4-5 gün bal-tarçın-çöreotu karışımı kullandım ama sonra unutup kullanmadım. sanırım önümüzdeki ay doktora gitmeliyim.

ben adetim bittiğinden beri yapıyorum, 5 dk sonradan biraz bişi çıkıyor t bölgesinde ki bu dediğimiz buharlaşma çizgisi oluyor. adetim geçeli 5. gün bugün bu günden sonra çizgi koyuluğunda artış olmaz ise bakacağım. doktora gidebilrim.

Bende adetimden beri ovu testi yapıyorum ama silik pembe çıkıyor. Gerçi daha 9.gündeyim. 11.gün ile 17.gün arası pik yapıyormuş galiba beklemedeyiz

Durumumuz benziyor o zaman. Sonra ne oldu? Sen muayene oldun mu? Gerçekten yumurtlamıyor muymuşsun?
Yok yumurtluyordum işte ağrımdan anlıyorum ben.. sonra bıraktım ovu testi yapmayı. mayısın 14ün de doktor da gördü 1 2 güne atar demişti.. 16sında oldu.
Sen de git aklında kalmasın.. ultrasonla bakılsın canım..

Teşekkürler cevapların için. bende az akıntı oluyor ama ona da güvenemiyorum. maalesef bayram araya giriyor ama bir dahaki aya doktoruma gideyim.

Teşekkürler cevapların için. bende az akıntı oluyor ama ona da güvenemiyorum. maalesef bayram araya giriyor ama bir dahaki aya doktoruma gideyim.
rica ederim elimden geldiğince.. acelesi yok bayram sonrası ya da ne zaman istersen. akıntıya da bakmıyor pek.. önemli olan orada görmesi.. gitme zamanın da önemli.. smear kültür falan da yapılcaksa yumurtlamaya yakın gitmen en güzeli. tam zamanında gelmişsin demişti doktor. misal sonrasında gidersin çatladı mı olmadı mı görülmez..
benim de polip olabilir dedi adet olunca gel, bakalım polipse histereskopi ile almamız lazım dedi. demek engel olucak bi yerde ki almamız lazım dedi.

kizlar buda benim tesstim bu defa adetten 4 gun sonra gordum yumurtlamayi takvime gore 4 gun var daha ama benim bi sorum olacak size yumurta yarin catlar buyuk ihtimalle ama esim sehir disinda olacak yarin sizce oncesinde ki spermler dollenme icin yeterli midir yoksa ctalama gunu mutlaka iliski olmalimi

Haklısın canım

Merhaba arkadaşlar adetim 1 gün gecikti elimde ovulasyon testi vardı.cok silik bi çizgi mi var yanlış mi goruyorum

Eklentiler

• 20190527_160830.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…