- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.161
Carlamıs dunden 11 say cnm olduysa cıkar sen bugunude deferlendırKızlar böyleydi bugün.
Nezamn catladı en son nezamn bırlıjteık oldu cnmbenim yumurtlama gunum tam esimin olmadigi zamana denk geldi cok uzgunum o yuzden bu ayda gitti
Bikaç gündür mü yok bitek yarın mı yok? Yani dün yada bugün ilişki olduysa yeterli tabi her gün olmsına gerek yok ki. En önemli gün çatlamadan önceki gündür.Eki Görüntüle 2273305 kizlar buda benim tesstim bu defa adetten 4 gun sonra gordum yumurtlamayi takvime gore 4 gun var daha ama benim bi sorum olacak size yumurta yarin catlar buyuk ihtimalle ama esim sehir disinda olacak yarin sizce oncesinde ki spermler dollenme icin yeterli midir yoksa ctalama gunu mutlaka iliski olmalimi
Eşin bugün yanındaysa bugün olması yeterli. Hiç baştan kendini olumsuz sonuca şartlama. Olur neden olmasınEki Görüntüle 2273305 kizlar buda benim tesstim bu defa adetten 4 gun sonra gordum yumurtlamayi takvime gore 4 gun var daha ama benim bi sorum olacak size yumurta yarin catlar buyuk ihtimalle ama esim sehir disinda olacak yarin sizce oncesinde ki spermler dollenme icin yeterli midir yoksa ctalama gunu mutlaka iliski olmalimi
İnşallah catlamistir yaa kızlarcatlamis canim. ben hep yan yana koyarim sirasiyla eger atmiyorsan testlerini yan yana koyup atarsan biz de sende daha net anlarsin ama koyuydu ilk koydugun baya siliklesmis belli ki catlamis insallah degerlendirmisinsir insallah tutar.
Bende bu ay senin gibi yaptımAmin canım benim tüm bekleyenlerin başınaadetten 5 gün önce testten öğrendim adet e iki gün kala kan verdim 140 küstürdü. 31. De kalp atışını duymaya gidicez inş tek sırrım bir gün arayla ilişki 2 aydır bunu denedim biri kimyasal biri gebelikle sonuçlandı. İlk defa denedim keşke 2 yıl önce böyle yapsaydım . Allah herkesin kucağını boş bırakmasın
Çarşamba gelince yaparsan bir gün ara vermiş olacaksın inşAllah tutar canım. Nasipte geleceği varsa kimseyi dinlemiyor valla arkadaşım sadece h. sonları görüyor kocasını ilk denediği ayda hamile kaldı. Ben gün aşırı değerlendirdim olmadıkizlar dun iliski oldu ama bugun olmadi yumurtlama da bugundu napalim kismet boyleymis bu ay. carsamba gelecek esim ama o zaman is isten gecmis olur
benim yumurtlamam bugunde devam ediyor biter zannetmistim yarin catlama olsa yetisirim ama kismet ya gecen ay tam gununde yaptik olmadi Allah ne zaman yazarsa o zaman olacak bilmeden o zamanin gelmesini bekliyoruz isteÇarşamba gelince yaparsan bir gün ara vermiş olacaksın inşAllah tutar canım. Nasipte geleceği varsa kimseyi dinlemiyor valla arkadaşım sadece h. sonları görüyor kocasını ilk denediği ayda hamile kaldı. Ben gün aşırı değerlendirdim olmadıHayırlısı
Yumurtlamaya az kalmış olabilir. Test yapıyor musun?Kızlar ılıskıden 1 bucuk gun sonra yapıskan akıntı geldı bu ıcerde kalanlar olabılırmı bukadar uzun suretmı yoksa yavas yavas yumurtlama gelcekmı 14. Gunum bugun
Yapıyorum henuz oyle koyulasma goremedım cnmYumurtlamaya az kalmış olabilir. Test yapıyor musun?
Benim akıntı arttıktan 3 4 gün sonra çift çizgi oluyordu . Az kalmış olabilir. UBelki erken yumurtlarsın ilk hamileliğin erken yumurtladığın ay olmuştu :)Yapıyorum henuz oyle koyulasma goremedım cnm
Yumurtlamaya az kalmış olabilir. Test yapıyor musun?
Evet cnn bel kasık hafıf gogus agrı var anlamadım kendımı yarın progrstana baslıcam bakalım ıkı gun ıcınde bolcak 26.da ılıkı olmustu bugun mu yarın mı olsa karar veremedımBenim akıntı arttıktan 3 4 gün sonra çift çizgi oluyordu . Az kalmış olabilir. UBelki erken yumurtlarsın ilk hamileliğin erken yumurtladığın ay olmuştu :)
iki adet arası süre kısa olduğu için çok normal. zaten erken yumurtladığın için erken adet oluyorsun. 21 günde bir adet oluyorsan 7. gün filan yumurtlaman olması normal sayılırkizlar ben 4 gun sonra 5 gun sonda hemen yumurtlama goruyorum normal mi sizce 3 ovu testi yetiyo bana mesela burda okuduklarim hep daha gec goruyor adet bitip baslamasi arasinda da 21 21 gun falan oluyor o yuzden mi acaba
aslında baya bi koyuymuş. 9. günde de yapmış mıydın peki?Eki Görüntüle 2273617
Kızlar benimde testler böyle yalnız kafamı karıştıran iki gündür uzayan bir akıntı geliyor anlamadım gitti 10. Gün yaptığım testte niyetliydim o yüzde hiç su içmeden yaptığım için koyu çıktı sanırım yoksa bu kdr erken yumurtlamam mucize olur ☺☺
CanımBende bu ay senin gibi yaptımMy everything ama dün adet oldum. O kadar umutluydum ki bu ay birde macun kullanmıştım. Sen şimdi 2 ay deyince yüreğime su serpildi. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?