- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.181
doğaçlama devam etEvet cnn bel kasık hafıf gogus agrı var anlamadım kendımı yarın progrstana baslıcam bakalım ıkı gun ıcınde bolcak 26.da ılıkı olmustu bugun mu yarın mı olsa karar veremedım
Oyle cnm zaten bugun yarın evde esım sonra ıkıgun vakıt olmuyo gece calısıyor bakalım nolcak yumurtlama olmadıgı zamana denk gelmez ınsdoğaçlama devam etvalla daha koyuluk yok nasılsa kendinizi baştan bunaltmayın
O uzayan akıntı en gec ıkıgune yumurtlıcaksın demek cnm benım daha en az ıkı gunum var koyulasmaya sen degetlendırEki Görüntüle 2273617
Kızlar benimde testler böyle yalnız kafamı karıştıran iki gündür uzayan bir akıntı geliyor anlamadım gitti 10. Gün yaptığım testte niyetliydim o yüzde hiç su içmeden yaptığım için koyu çıktı sanırım yoksa bu kdr erken yumurtlamam mucize olur ☺☺
Aynen kuzum haklısın ben hamıle kaldımda 16 da yumurtladım 13 15 16 17 de oldu ondan oncesı ıkı uc gunde bır oluyodu benım o gun ıcınde pık yapıp sılındı hakkımızda artıı hayırlısı artık beyın bebege odaklı ılıskı olunca mecbur hıssedıyosun ramazan da araya gırınce bu ay daha zor ama bakalım nasıp hepımız bu guzel ayda ıns guzel haber alırızbenim bu ay sadece ovulasyon testinin pik yaptığı gün (yani yumurtlamadan önceki gün), ve ondan iki gün öncesi ilişki oldu.silikleştiği gün ya da sonrasında olmadı.. dünki yaptığım teste göre inşallah hamileyim. kendinizi tarihlere endeksleyip strese sokmayın. ben bu ay strese girmemek için her gün ovulasyon testi yapmayı bırakmıştım, sadece yumurtlama belirtisi hissedersem sağlama yapmak için test yapıcam dedim ve gününü tutturdum sanırım. 2 test yaptım o kadar. size öneri yapmak için özellikle yazmak istedim; pik sonrasını kaçırmayın, (iki gün pikte kalıyorsa ikinci gün geçerli,silinmeden hemen öncesi geçerli yani). en ideal ilişki zmanı çatlamadan birkaç saat öncesi. diğer günler olağan cinsel hayatınıza devam edin. sürekli hamilelik için ilişki olursa beden de ruh da etkileniyor. ben kan testinin sonucunu bekliyorum insallah iyi haber alır sizlerle de paylaşırım. insallah hepimiz pozitif sonucu alır burada birbirimizin mutluluğuna ortak oluruz
aaa sen hamile misinbenim bu ay sadece ovulasyon testinin pik yaptığı gün (yani yumurtlamadan önceki gün), ve ondan iki gün öncesi ilişki oldu.silikleştiği gün ya da sonrasında olmadı.. dünki yaptığım teste göre inşallah hamileyim. kendinizi tarihlere endeksleyip strese sokmayın. ben bu ay strese girmemek için her gün ovulasyon testi yapmayı bırakmıştım, sadece yumurtlama belirtisi hissedersem sağlama yapmak için test yapıcam dedim ve gününü tutturdum sanırım. 2 test yaptım o kadar. size öneri yapmak için özellikle yazmak istedim; pik sonrasını kaçırmayın, (iki gün pikte kalıyorsa ikinci gün geçerli,silinmeden hemen öncesi geçerli yani). en ideal ilişki zmanı çatlamadan birkaç saat öncesi. diğer günler olağan cinsel hayatınıza devam edin. sürekli hamilelik için ilişki olursa beden de ruh da etkileniyor. ben kan testinin sonucunu bekliyorum insallah iyi haber alır sizlerle de paylaşırım. insallah hepimiz pozitif sonucu alır burada birbirimizin mutluluğuna ortak oluruz
Çok teşekkür ederim. Yazarım tabi :)aaa sen hamile misintebrik ederim kan donucunu alincada yaz bize hayirli olsun
oo baya koyu cikmis gebelik testin. ilk defa beraber bekledigim biri hamile oluyor simdi bize gecti bekleme sirasi sizede bizim icin dua etme sirasi :) soledigin gunlerde ki iliskiyle hamile kalmisin bide gercekten ne cok skiyoruz kendimizi arka arkaya kismette olunca oluyo iste saglikli bi gebelik gecirirsin insallahÇok teşekkür ederim. Yazarım tabi :)
Ovulasyon testiyle öğrendim. Ektekilerin birisi adete bi gün kala yaptığım ovulasyon testi, diğeri adet günü yaptığım gebelik testi.
Senın yumurtlama erken olmus ozaman cnm baya koyu masallahÇok teşekkür ederim. Yazarım tabi :)
Ovulasyon testiyle öğrendim. Ektekilerin birisi adete bi gün kala yaptığım ovulasyon testi, diğeri adet günü yaptığım gebelik testi.
baya koyu evet kuzuu hadi gözün aydın kan sonucu ne zaman çıkıcak..?Çok teşekkür ederim. Yazarım tabi :)
Canım merak etme rabbim dilerse olur zaten benimde catladigi gün olmadi önceki gün olmustu şuan hamileyim çok şükür gelincede degerlendir senkizlar dun iliski oldu ama bugun olmadi yumurtlama da bugundu napalim kismet boyleymis bu ay. carsamba gelecek esim ama o zaman is isten gecmis olur
17.gün yumurtladım. Testi yumurtlamadan tam 14gün sonra yaptım.Senın yumurtlama erken olmus ozaman cnm baya koyu masallah
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin inşaallahÇok teşekkür ederim. Yazarım tabi :)
Sizinle yazışırken sonuç belli oldu 298baya koyu evet kuzuu hadi gözün aydın kan sonucu ne zaman çıkıcak..?
Amin senin de tüm bekleyenlerin de insallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin inşaallah
Evet sıra sizde umarım çok bekletmez bebeler :)oo baya koyu cikmis gebelik testin. ilk defa beraber bekledigim biri hamile oluyor simdi bize gecti bekleme sirasi sizede bizim icin dua etme sirasi :) soledigin gunlerde ki iliskiyle hamile kalmisin bide gercekten ne cok skiyoruz kendimizi arka arkaya kismette olunca oluyo iste saglikli bi gebelik gecirirsin insallah
Harika baya erken döllenmiş bu bebik ❤Sizinle yazışırken sonuç belli oldu 298
aslında baya bi koyuymuş. 9. günde de yapmış mıydın peki?
tamamen silik miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?