Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşAllah şuan onun gelmesine o kadar çok ihtiyacım var ki. Teşekkür ederim desteğin için
Sizinle yazışırken sonuç belli oldu 298
Aaa çok sevindim selozy birini daha kaybettik (güzel anlamda) Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu

Çok tedirginim en ufak ağrıda bişey olacak sanıyorum.
Evet değerin binlere fırlamış,dimi?
Belki iki tanedirler

Çok tedirginim en ufak ağrıda bişey olacak sanıyorum.
Evet değerin binlere fırlamış,dimi?
Belki iki tanedirler
Milyonlarda canım değer. TC no gibi maş aynen herşeyden bir nem kapıyorum bende bi duysaydım herşey geçecek olabilir canısı valla bu değer 3üz 4üz bile olabilri de bu imkansız normal yoldan olamaz yani

Milyonlarda canım değer. TC no gibi maş aynen herşeyden bir nem kapıyorum bende bi duysaydım herşey geçecek olabilir canısı valla bu değer 3üz 4üz bile olabilri de bu imkansız normal yoldan olamaz yani
Oyş deme yav. Bakalım ultrason zamanı gelince gerçek belli olacak hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da

Test direk senin vücudunla alakalı canım uygulamalarsa genel tahmin. Hormonlarına baktır

Kuzkar 15. Gunum bır anda koyulastı bakarmısınız bukadar erken olmazdı dun gece progestan a basladım en son ılıskı uc gun onceydı bugun catlamadan ıns yakalarız

Eklentiler

• 159AF4B9-3BA8-46EB-99EA-78527C6E42DA.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 39
Kuzkar 15. Gunum bır anda koyulastı bakarmısınız bukadar erken olmazdı dun gece progestan a basladım en son ılıskı uc gun onceydı bugun catlamadan ıns yakalarız
Dilek süper! sen dün akıntıyı farketmiştin erken yumurtlarsan süper olur diye konuşmuştuk. Erken yumurtlma ve progesteronla hamile kalacaksın görürsün. İlkinde de böyle oldu. Bugünü sakın kaçırma. 3 gün ara vermişsin daha iyi olmuş sağlıklı spermler biriktiler bekliyolar

Kocişi görür görmez yakasına yapış kuzum yumurtlama ve arkasından gelen 3 günü değerlendirmen gerek yarında test yap belki yumurtlaman 2 gün sürer bir gün daha kazanmış olursun
test yaptim canim yumurtlamam pazartesi ve sali 2 gun surdu bugun silik baya bi kismet bakalim degerlendircez Allah buyuk

Peki yumurtlama ağrısı var mı? hiç bi belirti?
İçtiğin progesteron testi yanıltmıyo dimi, daha önce de kullanmıştın bilirsin
Sen incir havuç mu yiyodun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…