Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız araştırma kafayı yersin gerçekten ben artık kötü yorum dahi okuyamıyorum psikolojim bozuldu araştırmaktan hayırlısıyla bi yarın geleydi bi göreydim

Kız araştırma kafayı yersin gerçekten ben artık kötü yorum dahi okuyamıyorum psikolojim bozuldu araştırmaktan hayırlısıyla bi yarın geleydi bi göreydim
Ben artık bayram tatili sonrasına kadar sukunetle bekliycem. Zaten doktorum da yok. Amaaan bırakıyorum kendi haline :)

Kızlar bugün hormon testi yaptırdım sonuç bu. Prolaktin le TSH yüksekmi çıkmış? Ne demek yani? Cumartesi gideceğim ama içim içimi yiyor

Eklentiler

• 1CA619F3-989A-4A90-AC1D-02BFE5BB70F5.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 711E2D1D-26D0-46CB-A5B8-0D5122503A32.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bugün hormon testi yaptırdım sonuç bu. Prolaktin le TSH yüksekmi çıkmış? Ne demek yani? Cumartesi gideceğim ama içim içimi yiyor
canim tsh yasa kiloya gore falan degisiyor ama bence ciddi bi yukseklik yok ama prolaktinin yuksek. doktrla goruscekmisin zaten hemen dusurmek icin takviye yapacaklardir. adet zamanindami gittin canim ben ne zamandir gitcem korkuyorum nasil ne kadar kan verdin banada bilgi versen

tsh 4.2 olabilir senin ki 6 cok bi yukseklik yok ama tabi yinede dusurulmesi gerekir prolaktin en fazla 23 olmasi gerekirken 60lara cikmis seninki o bana biraz yuksek geldi

Canım triod çok önemli ve seninki gebelik için bence yüksek çıkmış benim 4 dü ve hemen ilaca başlattı doktor. Gebelik için en fazla 2.30 olması gerekiyormuş

Canım triod çok önemli ve seninki gebelik için bence yüksek çıkmış benim 4 dü ve hemen ilaca başlattı doktor. Gebelik için en fazla 2.30 olması gerekiyormuş
canim yasa gore degisir tsh 20 29 yas araligindakilere 2.30 olmali uzerindeki.yaslarda artar tsh zaten herkeste 2.30 olamaz yani

Kızlar kahverengi akıntım var acaba önemli birşeymidir ya korktum baya bi
ne zamandir var canim bide ben unutuyorum gecmis konusmalari sen hamileydin demi kacinci haftadasin yogun mu akintin yumurtlama zamanlarindaki gibi mi yoksa. ama ben yerkesme disinde ne olursa olsun hamilelikte butun kanamalara dikkat edilmesi gerekiyor sen daha ii bilirsin miktarini doktora gitsen iyi olabilir

35 yaşındayım. Gideceğim cumartesi gel demişti ama bekleyemeyeceğim yarın bir şekilde giderim herhalde. 1 tüp kan aldılar daha 5 ay önce bakalım demişlerdi de söz dinlemedim. adetin 3. Günü sabah 9 a kadar aç karnına veriyorsun

Evet canım gebeyim ama daha doktora gitmedim yarın gidicem. 4.5 gün önce çok az gelmişti. Bugün akıntımla beraber baya geldi. Bir kerelik büyük olarak geldi ama şuan da sildiğimde yine lekelenmem var. Yarın doktora görünücem bu kanamalar dış gebelik korkusu yaratıyor bende

Beklemeyip acile gider misin acaba?

bencede acile gitmelisin canim. 5 gun onceki yerlesme desen bile suan gelmesi yinede bi anormallik var demektir imkanin varsa simdi git

35 yas icin 4lerde olmasi norml ama yinede dusururler bende korkumdan erteliyorum bi tup kandanda cok bi sey olmaz bende veriyim biran once olese ama cok moral bozulack bi sey yok dusururler biran once onlemini alirsin insallah gebe kalman kolaylasmis olur

İftardan sonra misafirlerim gelecek yarına kalıyor her koşulda ama erken giderlerse gitmeyi düşünüyorum canım.
Dış gebelik olsa bu kadar hcg artışın olamazdı muhtemelen ve dış gebelikte çok ağrı oluyor diye biliyorum. Sadece kahverengi lekeyse yerleşme diyelim ama ihmal etme

Tsh troid canım benimde gebelik oncesi vardi dr ilaç kullandirtmisti 1 ay sonra biraktim 3 4 ay sonra hamile kaldım hamileykende kan verdim yine 5.94 lerde cıktı şimdi tekrar ilaca başlattı dr hamilelikte ilaç kullanmak önemliymiş bizimki okadar yüksek degil ama yinede 25 mg lik başlattı dr bugün tekrar kan verdim 1.89 a dusmus benimki ama dr hamileligin suresince kullanman lazim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…