- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.221
Ay kuzum evet progrstan bende progesteron hormonunu tamamlıyo olabılır ama sılıklestıgı anda catladı demektır benım annemde ılac tedavısıyle kalmıs ıns tutunur bebegım ya bence bu gece yada yarın catlayabılıt esımın uc gunde sperm oranı 188 mılyondu ıns ıftardan sonra tam olur ıkıgunndegerlendırırım ucuncu gun olurmu bılmem kadır gecesı cunku vakıt olursa tam esımın bugun aksam evde olca zaman yarın gece 12 de ıse gıdıcek gıtmeden yakalarsam gene harıka olur ıftarla ıs saatlerı fena cakısıyo oyuzden allaha kalmıs spermler ıcerde kalır ama yasar ıns ya hamıle kaldımdq 16. Gun 10:00 da cok koyu 15:00 da sılık cıkmıstı o gun ve bır gun oncesı uc gun arka arkaya ılıskı olmustu 26.gunde hamılelıgı ogrendım tabı ya 15 ya 16 da tuttu benım cnmDilek süper! sen dün akıntıyı farketmiştin erken yumurtlarsan süper olur diye konuşmuştuk. Erken yumurtlma ve progesteronla hamile kalacaksın görürsün. İlkinde de böyle oldu. Bugünü sakın kaçırma. 3 gün ara vermişsin daha iyi olmuş sağlıklı spermler biriktiler bekliyolar
Bugunmu sılındı cnm senın kacıncı gununEki Görüntüle 2273974 bu ayki test maceramin sonuna geldim
Valla cnm bel kasık kucuk sızlama dun bugun sankı hafıf gogus sızlaması var akıntı sperm akıntısımıydı bılmem ama dun bugun pecetede parlaklık var hanı cok olmasada ıncır havuc yıyorum adacayı ıctım 2 3 defa cnmPeki yumurtlama ağrısı var mı? hiç bi belirti?
İçtiğin progesteron testi yanıltmıyo dimi, daha önce de kullanmıştın bilirsin
Sen incir havuç mu yiyodun?
Tamam stres yapma. Sağlıklı insanlarsınız, tabiki yaşarlar. Çatlama bugün olacağı için bugün önemli. Bugün de evdeymiş eşin işte. Şimdiden sonraki günleri planlama. zaten bu gün dölleyecek sperm yumurtayı bulursa sonraki günkilere fırsat kalmayacak :)Ay kuzum evet progrstan bende progesteron hormonunu tamamlıyo olabılır ama sılıklestıgı anda catladı demektır benım annemde ılac tedavısıyle kalmıs ıns tutunur bebegım ya bence bu gece yada yarın catlayabılıt esımın uc gunde sperm oranı 188 mılyondu ıns ıftardan sonra tam olur ıkıgunndegerlendırırım ucuncu gun olurmu bılmem kadır gecesı cunku vakıt olursa tam esımın bugun aksam evde olca zaman yarın gece 12 de ıse gıdıcek gıtmeden yakalarsam gene harıka olur ıftarla ıs saatlerı fena cakısıyo oyuzden allaha kalmıs spermler ıcerde kalır ama yasar ıns ya hamıle kaldımdq 16. Gun 10:00 da cok koyu 15:00 da sılık cıkmıstı o gun ve bır gun oncesı uc gun arka arkaya ılıskı olmustu 26.gunde hamılelıgı ogrendım tabı ya 15 ya 16 da tuttu benım cnm
6 ya dogru yapcam cnm bakalım nasıp ıns 24 36 saatte pıkten sonra catlıyor ya allahım en dogru zamanda verdın ınsallah rahım eskısı gıbı degılkı cnm bır erken dogum ıkı kurtaj bır yapısıklıktan hıstereskopı 2 rahım fılmı gecırdıTamam stres yapma. Sağlıklı insanlarsınız, tabiki yaşarlar. Çatlama bugün olacağı için bugün önemli. Bugün de evdeymiş eşin işte. Şimdiden sonraki günleri planlama. zaten bu gün dölleyecek sperm yumurtayı bulursa sonraki günkilere fırsat kalmayacak :)
İstiyosan akşam bi daha yap bakalım silikleşecek mi? Çatlayıp çatlamadığını bilirsin
Kuzkar 15. Gunum bır anda koyulastı bakarmısınız bukadar erken olmazdı dun gece progestan a basladım en son ılıskı uc gun onceydı bugun catlamadan ıns yakalarız
Ins cnm hayırlısı hayırlı haberler alalım ınsallah ıftardan sonra 10 gıbı olsa 2ye kdr banyo yapman cnmMaşallah maşallahbugünü ve peşinden gelen 3 günü üst üste değerlendir canım. Hemen kalkma ne kadar geç kalkarsan o kadar iyi. İnşallah tutar
canim adet biteli 6. gun bugun siliklesti ama adet bittikten 4 gun koyulasti 5 gun t dahada koyuydu bugunde silindi iste ama ben sadece adetten sonraki 3. gunu degerlendirmstim bugunde catlamis iste degerlendirmem gerekiyormus saglikliysak eger var bi ihtimal.Bugunmu sılındı cnm senın kacıncı gunun
Ende ıkı bucuk gun ınce degerlendırdım cnm bugun catlar benım oyle oluyo cunku gec kalmadan ıftardan hemen sonta degerlendırmem gerek ıns tutarcanim adet biteli 6. gun bugun siliklesti ama adet bittikten 4 gun koyulasti 5 gun t dahada koyuydu bugunde silindi iste ama ben sadece adetten sonraki 3. gunu degerlendirmstim bugunde catlamis iste degerlendirmem gerekiyormus saglikliysak eger var bi ihtimal.
Yumurtlama anlık bişey . Yumurtlama günleriyse yaklaşık 4-5 günü kapsıyor. Çatlamanın bikaç gün öncesi ve ertesi günü verimli günler. Ama en verimli zamanlar çatlamadan hemen öncesi. Yumurta yaklaşık 12 -24 saat yaşıyor,sperm de yumurta da canlıyken birbirlerine denk gelmeleri gerekiyor. Bunun için de en uygun zaman çatlamaya yakın zamanlrda ilişki olmasıkizlar ben kafamda bi suru soruyka geldim yinebazi seyler okuyorum nette tam aradigimida bulamiyorum sizin bi bilginiz var mi acaba simdi bizim ovulasyon testlerinde gordugumuz cift cizgi yumurtlama gunu mu yoksa cift cizgiden sonra mi yumurtlama olur ailiklesmeye gectigi zaman catlama diyoruz ama bi doktor sitesinde ovulasyon testindeki cift cozgi 24 saat sonra yumurtlayacagin anlamina gelir yazmis hadi kizlar beni bi aytinlatin
tesekkur ederim canim hemen hemen bana cevap oldu bunlarYumurtlama anlık bişey . Yumurtlama günleriyse yaklaşık 4-5 günü kapsıyor. Çatlamanın bikaç gün öncesi ve ertesi günü verimli günler. Ama en verimli zamanlar çatlamadan hemen öncesi. Yumurta yaklaşık 12 -24 saat yaşıyor,sperm de yumurta da canlıyken birbirlerine denk gelmeleri gerekiyor. Bunun için de en uygun zaman çatlamaya yakın zamanlrda ilişki olması
Çift çizgiden 24-36 saat sonra deniyor ama şu var,ilk pozitif olduktan 24 saat sonra. Sen günde bi test yaparken, o süreyi farketmeden kaçırmış olabilirsin;piki gördükten bikaç saat sonra da çatlayabilir.piki gördüğün günü asla kaçırmamalısın yani. Genell olarak bunlaraklıma geldi
Benim de değerim fırladı biliyo musun iki gün önce 298di bugün 960 çıktı?? Noluyo bizim bu hcglere acabaAynen canım boş gebelik dış gebelik olmasında sağlıklı bir gebelik olsun önemli değil
Cnm anormal dgl benım 600 den 2400 e cıkmıstı ıkıgundeBenim de değerim fırladı biliyo musun iki gün önce 298di bugün 960 çıktı?? Noluyo bizim bu hcglere acaba
Yaa valla okudum mol gebelik filan kötü kötü şeyler çıktı artık düşünmiycem. 9 ay bööyle durup bekleyesim var ne kontrol ne bişey eskiden ultrason mu varmışCnm anormal dgl benım 600 den 2400 e cıkmıstı ıkıgunde
aman allahim hamile kalmaklada bitmiyorYaa valla okudum mol gebelik filan kötü kötü şeyler çıktı artık düşünmiycem. 9 ay bööyle durup bekleyesim var ne kontrol ne bişey eskiden ultrason mu varmışsen öyle dedin çok rahatladım şimdi teşekkür ederim
Tabi ki bitmiyo her anımız merak ve stres içinde :) öyle yapmalıyım evet sakinimm :)aman allahim hamile kalmaklada bitmiyorcok arastirma canim bence hic kafani karistirma insallah sagliklidir sadece doktor kontrollerine git bence baska bi sey takma kafana ☺
Kız sacmalama bak nekadar kotu sey okursan basına gelır benım oyle oldu kanamadan korkardım kanama oldu bebegı kaybederm dıye korkardm kaybettm ne okuduysam basıma geldı sadece ıs yapma tutunsun ıyıce dıkkat et dua etYaa valla okudum mol gebelik filan kötü kötü şeyler çıktı artık düşünmiycem. 9 ay bööyle durup bekleyesim var ne kontrol ne bişey eskiden ultrason mu varmışsen öyle dedin çok rahatladım şimdi teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?