Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey daha sorucam, bu pik kaç gün sürer? Dün de pikti, bugün de. Üstteki dün, alttaki bugün.

Eklentiler

• 99394F03-3D8D-44B4-A121-DD87551CE08C.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 37
Ben adetin 5. Günü başlayıp 5 gün kullanıp 3 gün ara verip doktora gitmiştim öyle demişti. Biri 16 diğeri 18 olmuştu tatlım. İnşallah iyi haberler alırısn

Ben adetin 5. Günü başlayıp 5 gün kullanıp 3 gün ara verip doktora gitmiştim öyle demişti. Biri 16 diğeri 18 olmuştu tatlım. İnşallah iyi haberler alırısn
Bende adetin 8 gunu 12 olduysa 11 gunu 18 e ulasir insllah ya daha sonra catlatma ignesi vermis miydi size de doktorunuz. Gebelik olustu mj

ama haksız mıyım :) koyu değil mi?

uzayan akıntı yumurtlama günlerinde olduğunu gösterir. benim çatladığında beyaz kremsi akıntımı iç çamaşırında görürüm canım.

Evet koyu ama o gün niyetliydim hiç sıvı tüketmemiştim diğer günler öyle değil ama o yüzden kafam karıştı ben ovuya devam edeyim bakalım. Bu arada yarın dr a gidicem. Eğer bir yumurta varsa görür heralde dimi

Bişey daha sorucam, bu pik kaç gün sürer? Dün de pikti, bugün de. Üstteki dün, alttaki bugün.

Bazısında 1 bazısında 2 gün sürer canım benim 2 gün sürüp 3. Gün çatlamıştı. 2 gün olması daha iyi gebe kalabilmek için 1 gün daha kazanmış oluyorsun. Bugünü ve peşinden gelen 3 günü üst üse değerlendir

Günaydın kızlar testi en son dün yani adetimin 15.gun yaptım.ilk defa ovu testi kullanıyorum.acaba daha koyulaşma olurmu

Eklentiler

• IMG_20190531_184701.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın kızlar testi en son dün yani adetimin 15.gun yaptım.ilk defa ovu testi kullanıyorum.acaba daha koyulaşma olurmu

Herhalde adet bittiği gibi başladın o yüzden böyle. Bikaç gün içinde koyulaşacaktır. Adetin ortalama 30gün civarı sürüyosa bugünden itibaren koyulaşması lazım

Kızlar günaydın bnm bu ayki ovulasyon tesstlerim bu şekildeydi. Zaten tek tek yollamistim buraya bı de toplu olarak paylasayim dedim. Artık test yapmama gerek var mı?

Eklentiler

• IMG_20190601_141114.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar günaydın bnm bu ayki ovulasyon tesstlerim bu şekildeydi. Zaten tek tek yollamistim buraya bı de toplu olarak paylasayim dedim. Artık test yapmama gerek var mı?
Yok cnm benımde ıkı gun once sulıklesti ve bıraktım yapmayı ama sen degerlendırmeye devam et

Süpeer işte bugün tam zamanı. Altın vuruş

Eveet bugünlerde tutarsa inşallah hayırlısı. Çok merak ediyodum ovulasyon testinde gördüğüm koyuluk doğru mu diye şuan çok koyu olmasada bi koyuluk var

Adetin kacinci gunu

17. Günü. Benim geç oluyor daha öncede 18-19 gün çatlamıştı ve hamile kalmıştım. Ama kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…