- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.281
Ben adetin 5. Günü başlayıp 5 gün kullanıp 3 gün ara verip doktora gitmiştim öyle demişti. Biri 16 diğeri 18 olmuştu tatlım. İnşallah iyi haberler alırısnKizlarrrr birsey soracagim adetin 8 gunu 12 mm folikul izlendi iki tane klomen carsamba gunu bitti de. Simdi pazartesi tekrr muayne olmam gerekecek de boyutlar sizce iyi mi 8 gunde 12 olmus 2 adet yumurta. Sizlerin kacinci gunlerde kac mm cevblariniz icin teskkr ederm
Bende adetin 8 gunu 12 olduysa 11 gunu 18 e ulasir insllah ya daha sonra catlatma ignesi vermis miydi size de doktorunuz. Gebelik olustu mjBen adetin 5. Günü başlayıp 5 gün kullanıp 3 gün ara verip doktora gitmiştim öyle demişti. Biri 16 diğeri 18 olmuştu tatlım. İnşallah iyi haberler alırısn
ama haksız mıyım :) koyu değil mi?
uzayan akıntı yumurtlama günlerinde olduğunu gösterir. benim çatladığında beyaz kremsi akıntımı iç çamaşırında görürüm canım.
Bişey daha sorucam, bu pik kaç gün sürer? Dün de pikti, bugün de. Üstteki dün, alttaki bugün.
Evet hala çatlamamışsa görür. Kaç mm olduğu sorarsınEvet koyu ama o gün niyetliydim hiç sıvı tüketmemiştim diğer günler öyle değil ama o yüzden kafam karıştı ben ovuya devam edeyim bakalım. Bu arada yarın dr a gidicem. Eğer bir yumurta varsa görür heralde dimi
Herhalde adet bittiği gibi başladın o yüzden böyle. Bikaç gün içinde koyulaşacaktır. Adetin ortalama 30gün civarı sürüyosa bugünden itibaren koyulaşması lazımGünaydın kızlar testi en son dün yani adetimin 15.gun yaptım.ilk defa ovu testi kullanıyorum.acaba daha koyulaşma olurmu
Adet biter bitmez başladım.tesekkurlerHerhalde adet bittiği gibi başladın o yüzden böyle. Bikaç gün içinde koyulaşacaktır. Adetin ortalama 30gün civarı sürüyosa bugünden itibaren koyulaşması lazım
Bır kac gune olabılır takıp et cnmGünaydın kızlar testi en son dün yani adetimin 15.gun yaptım.ilk defa ovu testi kullanıyorum.acaba daha koyulaşma olurmu
Günaydın kızlar testi en son dün yani adetimin 15.gun yaptım.ilk defa ovu testi kullanıyorum.acaba daha koyulaşma olurmu
Yok cnm benımde ıkı gun once sulıklesti ve bıraktım yapmayı ama sen degerlendırmeye devam etKızlar günaydınbnm bu ayki ovulasyon tesstlerim bu şekildeydi. Zaten tek tek yollamistim buraya bı de toplu olarak paylasayim dedim. Artık test yapmama gerek var mı?
Eveet gittim bugün dr a şuan 22 cm ya da mm mi bilemiyorum bir yumurta var çatlamak üzere dediEvet hala çatlamamışsa görür. Kaç mm olduğu sorarsın
Süpeer işte bugün tam zamanı. Altın vuruşEveet gittim bugün dr a şuan 22 cm ya da mm mi bilemiyorum bir yumurta var çatlamak üzere dedi ☺☺☺
Eveet gittim bugün dr a şuan 22 cm ya da mm mi bilemiyorum bir yumurta var çatlamak üzere dedi
Süpeer işte bugün tam zamanı. Altın vuruş
Adetin kacinci gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?