- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.261
canim ben 4. gun gordum bu ay erken degil sperm saglikli oldugu surece zaten 72 saat yasiyor ki cogu gebe bi gece durp bi gece iliski seklinde hamile kaliyor. kimset kadir gecesini dua ederek gecirmekte degerlendirmek sayilir bu gunuMerhaba kızlar, 30 günde 1 adet oluyorum, ortalama 4 gün maximum 5 gün sürüyor. Bu ay adetim biter bitmez teste başladım, sat’ım 19 Mayıs, kaç gündür çok silikti testim, dün jel gibi akıntım olunca burca yazılanlar aklına geldi ovülasyon testi yaptım ve tatataaaaa.. dünü değerlendirdik, malum bugün kadir gecesişimdi bugün yapmayınca şansım nedir? Ayrıca çok erken değil mi 11. Gün piki yakalamak?
yani 25i de koyu görünüyor ama? :)
Az kalmıs cnm bence uc gun surmez catlama
Hehe lh kafayı yedi demekkiyani 25i de koyu görünüyor ama? :)
Az kalmıs cnm bence uc gun surmez catlama
Senin çatlamış bence bugünüde değerlendirebilirsen değerlendir. Kandil ama o başka bu başkaTek olan en son bugunku test aksam sılıklesmeye basladı kızlar dun ve oncekı gunu degerlendırdım bu geceyı degerlendıremeyebılırım tutma ıhtımalı varmı sızce
ama haksız mıyım :) koyu değil mi?Hehe lh kafayı yedi demekkiama daha öncede 18-19. Günlerde yumurtlama görmüştüm. Bence 10. Gün yumurtlamam bana göre benim için çok erken.
Bak ben progrstan a basladım 16 da yımurtladım gene 5 aydıt 20 21 22 de yumurtlayan ben 16 oldu basladıgım gıbı koyulastı testım o hormonu destekledı bence benım dunden tutma ıhtımalı var esım 22:30 da ıse gıdıcek 8 de ıftar olmayabılır gece bıle zor oldu sahura bır saat varken oldu of kotu denk geldı senınde tetıklemıs olabılırSenin çatlamış bence bugünüde değerlendirebilirsen değerlendir. Kandil ama o başka bu başka
Canım gittim doktora bebeği gördüm. Kalp atışını doktor gördü ben daha doyamadım. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip eder inşallahDış gebelik olsa bu kadar hcg artışın olamazdı muhtemelen ve dış gebelikte çok ağrı oluyor diye biliyorum. Sadece kahverengi lekeyse yerleşme diyelim ama ihmal etme
canım benimde öyle olmustu 2 ay ince kandilde 1 gün önce pik oldu ogun değerlendirdik ertesi gun siliklesti ama olmadi kandil diye olmasini istemedim oyuzden ertesi günü degerlendirdim yani 1 gun arayla oldu cok şükür hamileyim şuanMerhaba kızlar, 30 günde 1 adet oluyorum, ortalama 4 gün maximum 5 gün sürüyor. Bu ay adetim biter bitmez teste başladım, sat’ım 19 Mayıs, kaç gündür çok silikti testim, dün jel gibi akıntım olunca burca yazılanlar aklına geldi ovülasyon testi yaptım ve tatataaaaa.. dünü değerlendirdik, malum bugün kadir gecesişimdi bugün yapmayınca şansım nedir? Ayrıca çok erken değil mi 11. Gün piki yakalamak?
Yaa çok sevindim Rabbim gönlüne göre versinCanım gittim doktora bebeği gördüm. Kalp atışını doktor gördü ben daha doyamadım. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip eder inşallah
Hcg artışını sordun mu neden olmuş olabiliyomuş? Kaçıncı haftalıkta gördün tam olarakCanım gittim doktora bebeği gördüm. Kalp atışını doktor gördü ben daha doyamadım. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip eder inşallah
Teşekkür ediyorum canım Amin canım çok aminYaa çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin
Hiç sorun yok canım hatta bu değerlerle kalp atışını duyamazsın dedi. Onlar için az bir değermiş. 6 haftalıkHcg artışını sordun mu neden olmuş olabiliyomuş? Kaçıncı haftalıkta gördün tam olarak
Merhaba kızlar, 30 günde 1 adet oluyorum, ortalama 4 gün maximum 5 gün sürüyor. Bu ay adetim biter bitmez teste başladım, sat’ım 19 Mayıs, kaç gündür çok silikti testim, dün jel gibi akıntım olunca burca yazılanlar aklına geldi ovülasyon testi yaptım ve tatataaaaa.. dünü değerlendirdik, malum bugün kadir gecesişimdi bugün yapmayınca şansım nedir? Ayrıca çok erken değil mi 11. Gün piki yakalamak?
canım sağlıkla kucağına al inşallahcanım benimde öyle olmustu 2 ay ince kandilde 1 gün önce pik oldu ogun değerlendirdik ertesi gun siliklesti ama olmadi kandil diye olmasini istemedim oyuzden ertesi günü degerlendirdim yani 1 gun arayla oldu cok şükür hamileyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?