- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.301
Eveet bugünlerde tutarsa inşallah hayırlısı. Çok merak ediyodum ovulasyon testinde gördüğüm koyuluk doğru mu diye şuan çok koyu olmasada bi koyuluk var
17. Günü. Benim geç oluyor daha öncede 18-19 gün çatlamıştı ve hamile kalmıştım. Ama kimyasal oldu
İğne yapmadı sonraki kontrole gittiğimde çatlamıştı zaten. Değerlendir Demişti. Ama olmadı gebelik meğer prolaktinim ve troidim yüksekmişBende adetin 8 gunu 12 olduysa 11 gunu 18 e ulasir insllah ya daha sonra catlatma ignesi vermis miydi size de doktorunuz. Gebelik olustu mj
Gebelik testi yaptın mı canım?Kızlar ovulasyon testlerimi yollamistim sizlere. Adetim epeydir gecikiyor pkos var bende. Bugün adetin 40. Günü. Yumurtlama eğer size yolladığım resimdeki ise 25 Mayıs tarihinde yumurtlama olmuş. Şimdi adetim her zamanki gibi gecikti doktora gidip söktürücü mü alsam yoksa Bir ihtimal beklesem mi? Ayrıca rahim filmi çektim adet başında bı sorun yoktu. Eğer olmazsa bı ay sonra aşılama ya geçecek doktorum. Kafam çok karışık. Beklesem mi yoksa hiç zaman kaybetmesem mi?
İğne yapmadı sonraki kontrole gittiğimde çatlamıştı zaten. Değerlendir Demişti. Ama olmadı gebelik meğer prolaktinim ve troidim yüksekmiş
Yumurtlama 25 mayısta olduysa bekle bence yumurtlamadan 10 12 gün sonra kan ver en azindan hamile olmadigina emin ol şuan varsa bile kanda cikmayabilir 1 hafta olmusKızlar ovulasyon testlerimi yollamistim sizlere. Adetim epeydir gecikiyor pkos var bende. Bugün adetin 40. Günü. Yumurtlama eğer size yolladığım resimdeki ise 25 Mayıs tarihinde yumurtlama olmuş. Şimdi adetim her zamanki gibi gecikti doktora gidip söktürücü mü alsam yoksa Bir ihtimal beklesem mi? Ayrıca rahim filmi çektim adet başında bı sorun yoktu. Eğer olmazsa bı ay sonra aşılama ya geçecek doktorum. Kafam çok karışık. Beklesem mi yoksa hiç zaman kaybetmesem mi?
Yok yapmadım canım. Çünkü her ay olumsuz sonucu görünce korkuyorum. Yine pkos tan dolayı adetim gecikmiş diye düşünüyorum hepGebelik testi yaptın mı canım?
olite canım görmüşsün yımırtanı maşallah iyi büyütmüşün atmadıysa görür dicektim ben de inşallah mutlu sona bu ay ulaşırsın.
Benim başım da kalabalıktı yeni baktım bu sayfaya kusura bakma.
Demiştim bendeki kremsi beyaz akıntı oluyo. uzayan yumurtlama dönemi akıntısı oluyo bildiğim kadarıyla canım. Sanırım çatlamış olmalı çatlama büyüklüğüne gelmiş. Değerlendi inşallah:)Yok cnm ne kusuru. Şimdi bu yumurta daha büyğr mü acaba yoksa bu kadarken çatlamalı mı. Çatlayınca uzayan akıntı gelicek mi peki
Demiştim bendeki kremsi beyaz akıntı oluyo. uzayan yumurtlama dönemi akıntısı oluyo bildiğim kadarıyla canım. Sanırım çatlamış olmalı çatlama büyüklüğüne gelmiş. Değerlendi inşallah:)
Yok canım yapmadımGebelik testi yaptın mı canım?
Adetlerınızın suresı nekadar suruyor 17 18 gıbı catlayıncaAnladim canim bende klomen kullaniyorum da 8. Gununde 12 mm di bakalm oazartesi tekrr kontrol olucam insllh buyumeye devam ediyordur. Bayram haftasina denk geldi bir de merak ettm
cnm c bıle cok koyulasmamıs gıbı geldı bana fotodanmı acaba t c den genelde adet gecınce daha koyu oluyor benım basıma geldı sen ıns hamılesındır tam emın degılım testınden bır gebelık testı yaapsanaKızlar merhaba, ilk defa ovulasyon testi yaptım saat 18 civarıydı.Adetim dört gün geçti.İdrara sıkışıkta değildim ama ovulasyon testinde iki çizgiyi hemen hemen aynı koyulukta gördüm.Gebe olma ihtimalim var mı ?Eki Görüntüle 2275551 Eki Görüntüle 2275551
4 5 gun fln zaten duzensiz bugun de 14. 6 mm olmus en buyugu yani bir buyumr yok fazla bilmiorum ne olacak cuma tekrr bakilacak boyutuna daAdetlerınızın suresı nekadar suruyor 17 18 gıbı catlayınca
Hayırlısı sana tavsıyem havuc yumurtayı gelıstırır uıyebılırsın gunde bıkac tane bıde oyle dene bakalım haber ver mutlaka cnm sen genede ıkıgunde bır ılıskıyı kacırma4 5 gun fln zaten duzensiz bugun de 14. 6 mm olmus en buyugu yani bir buyumr yok fazla bilmiorum ne olacak cuma tekrr bakilacak boyutuna da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?