Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anladim canim bende klomen kullaniyorum da 8. Gununde 12 mm di bakalm oazartesi tekrr kontrol olucam insllh buyumeye devam ediyordur. Bayram haftasina denk geldi bir de merak ettm

olite canım görmüşsün yımırtanı maşallah iyi büyütmüşün atmadıysa görür dicektim ben de inşallah mutlu sona bu ay ulaşırsın.
Benim başım da kalabalıktı yeni baktım bu sayfaya kusura bakma.

Benim bu ay yalan oldu ovulasyona gore pik yapan gunu degerlendirmedik. Kultur turuna ciktik, dun aksam da kadir gecesiydi kaldii temmuza :)

Kızlar ovulasyon testlerimi yollamistim sizlere. Adetim epeydir gecikiyor pkos var bende. Bugün adetin 40. Günü. Yumurtlama eğer size yolladığım resimdeki ise 25 Mayıs tarihinde yumurtlama olmuş. Şimdi adetim her zamanki gibi gecikti doktora gidip söktürücü mü alsam yoksa Bir ihtimal beklesem mi? Ayrıca rahim filmi çektim adet başında bı sorun yoktu. Eğer olmazsa bı ay sonra aşılama ya geçecek doktorum. Kafam çok karışık. Beklesem mi yoksa hiç zaman kaybetmesem mi?

Gebelik testi yaptın mı canım?

Yumurtlama 25 mayısta olduysa bekle bence yumurtlamadan 10 12 gün sonra kan ver en azindan hamile olmadigina emin ol şuan varsa bile kanda cikmayabilir 1 hafta olmus

Yok cnm ne kusuru. Şimdi bu yumurta daha büyğr mü acaba yoksa bu kadarken çatlamalı mı. Çatlayınca uzayan akıntı gelicek mi peki

Yok cnm ne kusuru. Şimdi bu yumurta daha büyğr mü acaba yoksa bu kadarken çatlamalı mı. Çatlayınca uzayan akıntı gelicek mi peki
Demiştim bendeki kremsi beyaz akıntı oluyo. uzayan yumurtlama dönemi akıntısı oluyo bildiğim kadarıyla canım. Sanırım çatlamış olmalı çatlama büyüklüğüne gelmiş. Değerlendi inşallah:)

bazı aylar dikkat çekici bi akıntı olmayabiliyo benim bu ay yumurtlamam oldu ama akıntıdan anlamadım mesela sadece ağrıdan anladım. olite

Kızlar merhaba, ilk defa ovulasyon testi yaptım saat 18 civarıydı.Adetim dört gün geçti.İdrara sıkışıkta değildim ama ovulasyon testinde iki çizgiyi hemen hemen aynı koyulukta gördüm.Gebe olma ihtimalim var mı ?

Yani burada deneyimini paylaşan arkadaşlardan yola çıkarak net birşey söyleyemeyeceğim. Kimi hamile çıktı kimi hamile olduğunu düşündü lan verdi negatif çıktı. İnşAllah diyelim öyle olsun. Kan verseniz yada gebelik testi yapsanız daha iyi. Ovülasyon testleri yanıltabiliyor.

Anladim canim bende klomen kullaniyorum da 8. Gununde 12 mm di bakalm oazartesi tekrr kontrol olucam insllh buyumeye devam ediyordur. Bayram haftasina denk geldi bir de merak ettm
Adetlerınızın suresı nekadar suruyor 17 18 gıbı catlayınca

Cnm
cnm c bıle cok koyulasmamıs gıbı geldı bana fotodanmı acaba t c den genelde adet gecınce daha koyu oluyor benım basıma geldı sen ıns hamılesındır tam emın degılım testınden bır gebelık testı yaapsana

4 5 gun fln zaten duzensiz bugun de 14. 6 mm olmus en buyugu yani bir buyumr yok fazla bilmiorum ne olacak cuma tekrr bakilacak boyutuna da
Hayırlısı sana tavsıyem havuc yumurtayı gelıstırır uıyebılırsın gunde bıkac tane bıde oyle dene bakalım haber ver mutlaka cnm sen genede ıkıgunde bır ılıskıyı kacırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…