- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.321
Incir de diorlar tmm aliyim bugun havucu cuma gunune kdar gelistirir mi blmiorum da incirle havuc suyu icicem. Birde stres vardi vok bklm bi sakinlestirici ile kas gevsetici igne vurundum onun etkisi olbilir gibiglioHayırlısı sana tavsıyem havuc yumurtayı gelıstırır uıyebılırsın gunde bıkac tane bıde oyle dene bakalım haber ver mutlaka cnm sen genede ıkıgunde bır ılıskıyı kacırma
Suyu degıl dırek ye ıkı uc tane gunde bakalım etkısı olcakmıIncir de diorlar tmm aliyim bugun havucu cuma gunune kdar gelistirir mi blmiorum da incirle havuc suyu icicem. Birde stres vardi vok bklm bi sakinlestirici ile kas gevsetici igne vurundum onun etkisi olbilir gibiglio
Suyu degıl dırek ye ıkı uc tane gunde bakalım etkısı olcakmı
Hıc bılmıyorum cnm 18 22 mmde catlıyor dıye duymustum sen ıncır de ye hadı guzel hbaerler verTmm cnim deniycm. Bklm incir de alıyım. Doktor cumaya kdar buyumezse bu ay cop dedi resmn. Bir de adetin kacinci gunu kac mm olmasi gerek
Canım incir prolaktini yükseltiyor. Dikkatli olmalısın. Havuç çatlatmaya yarıyor ve şuan az gelişmişse yumurtan bence yeme . incir suyu ise oda kaliteleştiriyor yumurtayı. Ben hepsini denedim. Ben senin yerinde olsam bal çörek otu tarçın karışımı yapardım. Yumurtanı büyütmek istiyorsan. Bence efsane büyütüyor yumurtayı. Tek geçerim yani. Ama tabi sen bilirsin.Incir de diorlar tmm aliyim bugun havucu cuma gunune kdar gelistirir mi blmiorum da incirle havuc suyu icicem. Birde stres vardi vok bklm bi sakinlestirici ile kas gevsetici igne vurundum onun etkisi olbilir gibiglio
Senınkı dırenıyor az kaldıKızlar benim daha çatlayamadı beklemedeyimEki Görüntüle 2275796
Aynen öyle. Sen ne alemdesinSenınkı dırenıyor az kaldı
Bellı olmaz cnm belkı yumurtluyorsun belkı vardır en gızelı ılk ıdrarla hcg yapKızlar adete beş gün kala ovülasyon testi bu şekilde çıktı sizce hamilelik ihtimali var mıdır
Suan cok gergınım yumurtlamadan 5. Gun bıttı korkuyorum negatıften de pozıtıften deAynen öyle. Sen ne alemdesin
Normalde yaptığımda hiç çizgi çıkmazdı sürekli ovülasyon testi yapıyorum ümitlendim biraz daha ümidim devam etsin istiyorumBellı olmaz cnm belkı yumurtluyorsun belkı vardır en gızelı ılk ıdrarla hcg yap
Bıkac gun daha bekle cnm yumurtlamanı bılıyorsan 11. Gun testte mutlaka cıkar bende gunu beklıyorumNormalde yaptığımda hiç çizgi çıkmazdı sürekli ovülasyon testi yapıyorum ümitlendim biraz daha ümidim devam etsin istiyorum
Yumurtlamadan itibaren 13.gün inş vardır hayırlısı senin kaçın çıktı günBıkac gun daha bekle cnm yumurtlamanı bılıyorsan 11. Gun testte mutlaka cıkar bende gunu beklıyorum
Yarın 6 benım daha yenı yarıladım 5 gun sonra test denemeye baslıcam sanırım adete 8 kaldı sen bence okadar gectıyse bı gebelık testı yapYumurtlamadan itibaren 13.gün inş vardır hayırlısı senin kaçın çıktı gün
Cok yeme ıstegı belırtım suan zaten 7 gunden once dollenmeden belırtı aramamak lazım bu ay hıc aramıcamBayramdan sonra inş yapayım gebelik retleri adet
Geçtikten sonra sonuç veriyormuş sanırım hiç belirtin varmı
Suan cok gergınım yumurtlamadan 5. Gun bıttı korkuyorum negatıften de pozıtıften de
Edıyorum cnm Allahım bıdaha yasatmasın kımseyede vermesın az kaldı bekleyelım 5 gun daha sonrası nasıp kısmetKorkma canım hayırlısı diye dua et hep.
Insallah canim insllhhhHıc bılmıyorum cnm 18 22 mmde catlıyor dıye duymustum sen ıncır de ye hadı guzel hbaerler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?