Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı sana tavsıyem havuc yumurtayı gelıstırır uıyebılırsın gunde bıkac tane bıde oyle dene bakalım haber ver mutlaka cnm sen genede ıkıgunde bır ılıskıyı kacırma
Incir de diorlar tmm aliyim bugun havucu cuma gunune kdar gelistirir mi blmiorum da incirle havuc suyu icicem. Birde stres vardi vok bklm bi sakinlestirici ile kas gevsetici igne vurundum onun etkisi olbilir gibiglio

Incir de diorlar tmm aliyim bugun havucu cuma gunune kdar gelistirir mi blmiorum da incirle havuc suyu icicem. Birde stres vardi vok bklm bi sakinlestirici ile kas gevsetici igne vurundum onun etkisi olbilir gibiglio
Suyu degıl dırek ye ıkı uc tane gunde bakalım etkısı olcakmı

Canım incir prolaktini yükseltiyor. Dikkatli olmalısın. Havuç çatlatmaya yarıyor ve şuan az gelişmişse yumurtan bence yeme . incir suyu ise oda kaliteleştiriyor yumurtayı. Ben hepsini denedim. Ben senin yerinde olsam bal çörek otu tarçın karışımı yapardım. Yumurtanı büyütmek istiyorsan. Bence efsane büyütüyor yumurtayı. Tek geçerim yani. Ama tabi sen bilirsin.

Kızlar adete beş gün kala ovülasyon testi bu şekilde çıktı sizce hamilelik ihtimali var mıdır

Eklentiler

• A2B4A58F-637E-433C-880C-1CA5E102DA18.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Bayramdan sonra inş yapayım gebelik retleri adet
Geçtikten sonra sonuç veriyormuş sanırım hiç belirtin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…