Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bayramlar herkese. Kızlar nasılsınız. Ben hala testlere devam ediyorum ve hala çok koyu acaba hala büyüyormu yumurta anlamadım ☹
Kacıncı gunun kı cnm valla uc gundur mıdem kotu benım 3 4 gun sınra test yapcam belırtım yok hıc fotolarını atsana

Sanki siliniyor mu. Dün hariç hergünü değerlendirdik. 17.gün 22mm ydi yumurta.
20. Gün hariç diğer günleri değerlendirdik ama artık yeter yani

Eki Görüntüle 2276196

Sanki siliniyor mu. Dün hariç hergünü değerlendirdik. 17.gün 22mm ydi yumurta.
20. Gün hariç diğer günleri değerlendirdik ama artık yeter yani
Asıl 20 .günü değerlendirmeniz lazımdı . Çok çalışmayın işte sonra yumurtlama zamanına enerji kalmıyo büyük ihtimalle 5haziran sabahı çatlamış..

Asıl 20 .günü değerlendirmeniz lazımdı . Çok çalışmayın işte sonra yumurtlama zamanına enerji kalmıyo büyük ihtimalle 5haziran sabahı çatlamış..
Aynenn canım ama işte sıkıntı.... artık değerlendirmeli miyim hala koyu çıkıyor yahu

Kızlar bugün 14.günüm.sol kasığımdan ağrı var.ovu testi yaptım.sizce durum nedir acaba

Eklentiler

• 20190606_164115.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba,25 Mayıs'ta yumurtlama görünmüştü. Bugün test yaptım hiç bir şey yok

Eklentiler

• IMG_20190606_164657.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 44
Hayır canım daha önce hiç böyle bile olmamıştı. Lh değerim normaldede yüksek pco olduğu için. Neyse bakıcaz artık hayırlısı. Bugünüde değerlendirmek gerekir mi acaba

Kızlar merhaba benim testler hala koyu çıkıyor brnde bugün dr a gittim çatladı mı bu yumurta diye. Çatlamış Allaha şükür. İnşallah tutmuştur. 20. Günü değerlendirememenin verdiği bir üzüntü var içimde ama vardır bundada bir hayır

Nasıksınız kuzlar bayadır konusamadık 19.gunum yumırtlamadan bugunku testler negatıftı yarın sabah yenıden yapıcam ama hamıle oldugumu dusunmuyorum sızler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…