- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.341
Kacıncı gunun kı cnm valla uc gundur mıdem kotu benım 3 4 gun sınra test yapcam belırtım yok hıc fotolarını atsanaİyi bayramlar herkese. Kızlar nasılsınız. Ben hala testlere devam ediyorum ve hala çok koyu acaba hala büyüyormu yumurta anlamadım ☹
Havıç yiyo musun?Eki Görüntüle 2276202
Bunuda şimdi yaptım
Dün bi tane yedim bugün 1 bardak havuç suyu içtim.Havıç yiyo musun?
Asıl 20 .günü değerlendirmeniz lazımdı . Çok çalışmayın işte sonra yumurtlama zamanına enerji kalmıyoEki Görüntüle 2276196
Sanki siliniyor mu. Dün hariç hergünü değerlendirdik. 17.gün 22mm ydi yumurta.
20. Gün hariç diğer günleri değerlendirdik ama artık yeter yani
3 hazirandaki ilişkiden tutar insşallah. Hayırlısı :)Eki Görüntüle 2276202
Bunuda şimdi yaptım
Aynenn canım ama işte sıkıntı.... artık değerlendirmeli miyim hala koyu çıkıyor yahuAsıl 20 .günü değerlendirmeniz lazımdı . Çok çalışmayın işte sonra yumurtlama zamanına enerji kalmıyobüyük ihtimalle 5haziran sabahı çatlamış..
Benim de 2 3 gün koyu çıkar. Silikleşmiş de lh değerin biraz yüksek olabilir. Umarm öyle olmamıştır ama çatlayamamış da olabilir. Sürekli koyu çıkınca öyle olabiliyor. Çatlamama problemin yoktu dimiEki Görüntüle 2276285 Eki Görüntüle 2276286 Eki Görüntüle 2276287
Yarında silinmezse yeter artık yani
Hayır canım daha önce hiç böyle bile olmamıştı. Lh değerim normaldede yüksek pco olduğu için. Neyse bakıcaz artık hayırlısı. Bugünüde değerlendirmek gerekir mi acabaBenim de 2 3 gün koyu çıkar. Silikleşmiş de lh değerin biraz yüksek olabilir. Umarm öyle olmamıştır ama çatlayamamış da olabilir. Sürekli koyu çıkınca öyle olabiliyor. Çatlamama problemin yoktu dimi
Kızlar bugün 14.günüm.sol kasığımdan ağrı var.ovu testi yaptım.sizce durum nedir acaba
Merhaba canım günün geçtimiNasıksınız kuzlar bayadır konusamadık 19.gunum yumırtlamadan bugunku testler negatıftı yarın sabah yenıden yapıcam ama hamıle oldugumu dusunmuyorum sızler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?