Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce teste göre yumurtlama olmuş mu? teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-08-18-28-35.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar selam . Çok güzel bit tatilin sonuna geldik. İlk defa tiroidimin ve prolaktinimin yüksek olmasına sevindim. Şehirdışından kız kardeşim geldi neredeyse kocamı göremedim bile ve 2 yıldır ilk defa bugün akıntım oldu yumurtladım yani ama o kadar Yorgun’um ki mümkün değil di be dün ilişki ne bu gece. Zaten doktor olmaz bu ay demişti. Artık enerjimi Bir daha ki aya saklıyorum günü geçenler hayırlısıyla güzel haberler verir inşAllah

Ben bu testlere anlam veremiyorum adetimin bitiminden beri yapıyorum bazı günler yok oda silik oldu için bir de siz bakin

Eklentiler

• IMG_20190610_163851.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah canım. Ben haftasonu bir test yapacapım belli olur heralde.
Neden olmaz dedi dr. Troid ve prolaktin için tedavi mi görüyorsun

En sonuncusu koyu çıkmış. Kaç günde bir regli oluyorsun. Bugünleri değerlendir. Yarın silik çıkarsa çatlamış demektir.
Sondan iki öncesi de koyu gibiydi di .bende şaşırdım.Çok teşekkür ederim ne kadar sorum olduysa yanitladiniz.insallah en kısa sürede isteyen herkesin kucağı dolar inşallah.

Sondan iki öncesi de koyu gibiydi di .bende şaşırdım.Çok teşekkür ederim ne kadar sorum olduysa yanitladiniz.insallah en kısa sürede isteyen herkesin kucağı dolar inşallah.

Ama o gün bugünden daha açık gibi. Reglin düzensiz ise benim gibi devam et yarında yap. Sıvı alımına dikkat et mutlaka.

İnşallah canım. Ben haftasonu bir test yapacapım belli olur heralde.
Neden olmaz dedi dr. Troid ve prolaktin için tedavi mi görüyorsun
Evet canım ilaç verdi. Prolaktin emzirirken yükselen bir hormonmuş emzirme haricinde de strese bağlı aratabiliyormuş. Emzirirken hamile kalınmamasının nedenlerinden biri de bu

Hanımlar ne olur yardım ediinn....
Şimdi ben geven ay 8 gun gecıkmelı 22 sınde adet oldum.gecıkmelı olunca ayın 20 sınde ıdrar gebelk testı yaptım negatıf .neyse adetımı oldum temızlendım ve 1 hafta sonra leke geldı ve ogunden berı 1 haftadr leke gelıo bı kaç gndur agrımda var ssagkasgmda .yani yenıden adet oldumda dıemıorum okadar cok kan gelmıo dun gece sancım olunca bırden aktı kırmızı sonra yıne leke leke ve ben 3 gundr ovulasyon yapıorum koyu cıkıo smsı o testlerıde atacam bunun sebebı ne olabılırrr ne olurrr okyun yorumlayın

bu 8 hazıran
bu 9 hazıran
buda bugun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…