- 1 Mayıs 2019
- 26
- 33
- 3
- 45
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.381
T kısmı C ye göre baya koyu gebelik olabilir.bir de HCG yapın yada kana baktirin.Eki Görüntüle 2277389 bu 8 hazıran
Eki Görüntüle 2277390 bu 9 hazıran
Eki Görüntüle 2277391 buda bugun ki
Peki anlattgım duruma gore hamıle olabılme ıhtımalm varmı adet oldum faln dedım yaT kısmı C ye göre baya koyu gebelik olabilir.bir de HCG yapın yada kana baktirin.
hamile olabilirsiniz, mutlaka gebelik testi yapin...Candysisters
Ama işte bende farklı bı durum varkı normal sartlarda adetıme 10 gun kaldı ve 1 haftadır lekelnmem var buna ragmen hamıle olabılme ıhtımalm varmıdır ki kafamda deli sorularCandysisters ben de hamileliğimi aynı bu koyulukla öğrendim bikaç gün sonra da t bariz simsiyah oldu. Bugün gebelik testi de yap inşallah hamilesindir
Adete on gün varsa bu yumurtlama koyuluğudur hamile olamazsın tabiki. Ben adet günün zannettim..Ama işte bende farklı bı durum varkı normal sartlarda adetıme 10 gun kaldı ve 1 haftadır lekelnmem var buna ragmen hamıle olabılme ıhtımalm varmıdır ki kafamda deli sorular
Valla kafayı yememek elde degıl ya tam bu ay bebek faln dsnmeyecem yumurtlamaymıs adetmıs hc bırını hesaplamayacam dedım basıma bu geldı ya kanamam olmasa yumurtlama dıyecem de .oncekı aylarda ovulasyonumu hiç böyle koyu gormemstımAdete on gün varsa bu yumurtlama koyuluğudur hamile olamazsın tabiki. Ben adet günün zannettim..
Bi problem olabilr doktora görünsen iyi olur çünkü geçen ay adetim gecikti diyorsun, belki yumurta çatlayamadı kiste dönüştü adetle de atılamadıysa ara kanama yapıyodur . İnsallah her şey yolundadır ama ara kanama normal değil bi görünmen şart..Valla kafayı yememek elde degıl ya tam bu ay bebek faln dsnmeyecem yumurtlamaymıs adetmıs hc bırını hesaplamayacam dedım basıma bu geldı ya kanamam olmasa yumurtlama dıyecem de .oncekı aylarda ovulasyonumu hiç böyle koyu gormemstım
Yardımın için çok sagol salı gunune aldım randevu bakalım oxamana kadar neler olacakBi problem olabilr doktora görünsen iyi olur çünkü geçen ay adetim gecikti diyorsun, belki yumurta çatlayamadı kiste dönüştü adetle de atılamadıysa ara kanama yapıyodur . İnsallah her şey yolundadır ama ara kanama normal değil bi görünmen şart..
Adetinize 10 gün var demektir bende adet olmayıp lekelenme şeklinde olduğunu zannettim .Ama işte bende farklı bı durum varkı normal sartlarda adetıme 10 gun kaldı ve 1 haftadır lekelnmem var buna ragmen hamıle olabılme ıhtımalm varmıdır ki kafamda deli sorular
Bugün de testi yaptım 26.gunumAma o gün bugünden daha açık gibi. Reglin düzensiz ise benim gibi devam et yarında yap. Sıvı alımına dikkat et mutlaka.
Sanki silikleşmiş. Bugünüde değerlendirmelisin. Eğer yarın daha silik çıkarsa çatlamıştırBugün de testi yaptım 26.gunum
Baya koyu çıkmış. Tüp bebek yaptırdın mı yaptıracak mısın. Eğer daha yaptıtmadıysan bence ovulasyon yap 2-3 gün daha ve değerlendir.Kızlar slm özledim herkesi biraz herşeyden uzak geçirmek istedim bu dönemi ama işte merak duramıyoruztüp bebekte 9 gunum üstteki boş olan 3 gün önceki diğeri bugünkü ovulasyon testim su falan dikkat etmedim estiler son testimdi yaptım 12 gün test günüm napsam test alıp yapsammıki
Yaptırdım 9 gün olduBaya koyu çıkmış. Tüp bebek yaptırdın mı yaptıracak mısın. Eğer daha yaptıtmadıysan bence ovulasyon yap 2-3 gün daha ve değerlendir.
Etraftan çok duyuyoruz aşılamaya gidecekken tüp bebek yaptırcakken hamile kalanları
Tamam canim teşekkür ederimSanki silikleşmiş. Bugünüde değerlendirmelisin. Eğer yarın daha silik çıkarsa çatlamıştır
Neden hamilelik testi almıyosun ki çıkar aslında artık. Lh testi yapmana gerek yoktu. Baya koyu gözüküyor insallah hamilesindir hemen hcg de yapYaptırdım 9 gün oldu
Iki tane kalmış banyoda çekmecede görünce yaptım sonuncuyu yapmicaktim aslında e orda oldunu biliyorum ya duramadım bitsin rahatlıyayim dedim koyu cıkınca şaşırdım cuma test günüm bilmiyorum ki olmazsa yarın okul dönüşü test alıp yapayım bari inşallah tutunmuştur bana Allah ım isteyen herkese versinNeden hamilelik testi almıyosun ki çıkar aslında artık. Lh testi yapmana gerek yoktu. Baya koyu gözüküyor insallah hamilesindir hemen hcg de yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?