- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.401
Ayyy canım çok sevindimm tutmuştur inşallahh kuzum olumlu düşün lütfen endişen anlaşılıyor test yapabilirsin bence de.Iki tane kalmış banyoda çekmecede görünce yaptım sonuncuyu yapmicaktim aslında e orda oldunu biliyorum ya duramadım bitsin rahatlıyayim dedim koyu cıkınca şaşırdım cuma test günüm bilmiyorum ki olmazsa yarın okul dönüşü test alıp yapayım bari inşallah tutunmuştur bana Allah ım isteyen herkese versin
hcg yaptım cuma kan vercem esim cumayi bekleyelim diyo dua edinAyyy canım çok sevindimm tutmuştur inşallahh kuzum olumlu düşün lütfen endişen anlaşılıyor test yapabilirsin bence de.
Ayyy maşalllah canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin.. ya bu eşler de bi alemm çıkmış işte daha neyi beklicekmişsin..Çıkmamış resim
Sağol canım Inşallah dr Denizlide erkan alatas yumurta takibimi miyom ameliyatımı o yaptı izmir smyrna da toplama ve transfer oldu yol masrafı falan 20binAyyy maşalllah canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin.. ya bu eşler de bi alemm çıkmış işte daha neyi beklicekmişsin..
Nerde yapıldı kaça maloldu canım?
Allah emeklerin karşılığını versin.. sonuna kadar götürsün
Hayırlı olsun kuzu.. sende ve eşinde sorun yoktu diye hatırlıyorum beklemek mi istemedin? Ayy neler neler yaşandı yazıldı konuşuldu..❤ inşallah biz de mutlu haberi alıcaz.Sağol canım Inşallah dr Denizlide erkan alatas yumurta takibimi miyom ameliyatımı o yaptı izmir smyrna da toplama ve transfer oldu yol masrafı falan 20bin
Yok kuzum miyomlarım yeniden oluşmuş riske atmayalım dedi dr bizde dinledikHayırlı olsun kuzu.. sende ve eşinde sorun yoktu diye hatırlıyorum beklemek mi istemedin? Ayy neler neler yaşandı yazıldı konuşuldu..❤ inşallah biz de mutlu haberi alıcaz.
İyi yapmışsın tekrar çook sevindim darısı başımıza inşallah:)Yok kuzum miyomlarım yeniden oluşmuş riske atmayalım dedi dr bizde dinledik
Inşallah herkesin olsun ben kadar bile uğraşmadan olsun hemde napıyoruz pes etmiyoruz o bebisler gelecek Allahımin izniyleİyi yapmışsın tekrar çook sevindim darısı başımıza inşallah:)
Ay inşAllah hamilesindirÇıkmamış resim
Valla canım bende o durumdayım sebebını oğrenemdım adetım bitti 1 hafta temızdım sonra lek leke kanama basladı 1 bucuk hafta olacak nerdeyse bugun bıraz azaldı bende kasık agrısıda yaptı sag kasgmda agrı başladı son zamana dgru.bide bende 3 gun ovu yaptım hepside çok koyuydu bugun aksama dgru tekrar ovu yapacam.benımde adetıme suan 9 gun faln kaldı salı gununede randevu aldım ama bakalımArkadaslar merhaba 29 mayısta adet oldum 3 haziran da adetim bitti temızlendm ıkı gundur ovu testi yapıyorm tahminimce bugun pik yapması gerekiyor Ogleden sonra yapıyorm testi. Yalnız dunden beri sadece peceteye her tuvalete gıttıgmdr kırmızı drgıl ancak kahverengi ye yakın acık kahve lekeler geliyor gözle görülür bir sekılde. Acaba basına boyle bır sey gelen var mı? Adetime daha 16gun var yumurtlama kanaması mı /acaba ılıskıye engel mı
Benim ıkı gundur var ovu testi silik muhtemelen bugun yarın pik olur. İlk defa basıma boyle birsey gelıyorValla canım bende o durumdayım sebebını oğrenemdım adetım bitti 1 hafta temızdım sonra lek leke kanama basladı 1 bucuk hafta olacak nerdeyse bugun bıraz azaldı bende kasık agrısıda yaptı sag kasgmda agrı başladı son zamana dgru.bide bende 3 gun ovu yaptım hepside çok koyuydu bugun aksama dgru tekrar ovu yapacam.benımde adetıme suan 9 gun faln kaldı salı gununede randevu aldım ama bakalım
Benım pazar başladı 1 hafta olnca cumartesı gunu baktım çok sancım oldu dedım bi ovu yapıyım bakım oda acayıp koyu cıktı ben gecen ay ovu takıbı yaptım belki 10 gun test yaptım okadar koyuyu yakalayamamıstım sonra devam ettım pazar pazartesı de yaptım ama sılıklesmedı dun yapmadım bide bugun yapacam bakalım ne cıkacak benım hiç byle ara kanamam olmastı ilk defa basıma gelıoBenim ıkı gundur var ovu testi silik muhtemelen bugun yarın pik olur. İlk defa basıma boyle birsey gelıyor
Gebelik testın varsa yapsan ya üstüne görmus olabilirsin benım ovu testleri silik benim oyle bır ihtimalim yokta :)Benım pazar başladı 1 hafta olnca cumartesı gunu baktım çok sancım oldu dedım bi ovu yapıyım bakım oda acayıp koyu cıktı ben gecen ay ovu takıbı yaptım belki 10 gun test yaptım okadar koyuyu yakalayamamıstım sonra devam ettım pazar pazartesı de yaptım ama sılıklesmedı dun yapmadım bide bugun yapacam bakalım ne cıkacak benım hiç byle ara kanamam olmastı ilk defa basıma gelıo
Bnde oyle dsndum ama sanmıorum ya testmde yok bugun yıne ovu ypacam bakım koyu cıkarsa blki test alrımGebelik testın varsa yapsan ya üstüne görmus olabilirsin benım ovu testleri silik benim oyle bır ihtimalim yokta :)
Hayırlısı olsun ınsallah. Benım arkadasımında hamıle kalmadan onceki ayda ıkı kez adet gördü anormal olan adeti cok az gelmıs kesintisiz bir sonraki ay hamıle kaldıBnde oyle dsndum ama sanmıorum ya testmde yok bugun yıne ovu ypacam bakım koyu cıkarsa blki test alrım
Hayrlısı bakalım.ne bılım valla ben bu ay hiç dsnmeyecem hamılemıyım faln dıodum başıma bu gldı .bakalım ne olackHayırlısı olsun ınsallah. Benım arkadasımında hamıle kalmadan onceki ayda ıkı kez adet gördü anormal olan adeti cok az gelmıs kesintisiz bir sonraki ay hamıle kaldı
Sen bugun ovu yaptnmı yada yapckmsn bnadabresım at bakım senın ovu nasılHayırlısı olsun ınsallah. Benım arkadasımında hamıle kalmadan onceki ayda ıkı kez adet gördü anormal olan adeti cok az gelmıs kesintisiz bir sonraki ay hamıle kaldı
Tamam ben iki gundur yapıyorm ama silik bugun yarın pik olurSen bugun ovu yaptnmı yada yapckmsn bnadabresım at bakım senın ovu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?