Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canım çok sevindimm tutmuştur inşallahh kuzum olumlu düşün lütfen endişen anlaşılıyor test yapabilirsin bence de.

Sağol canım Inşallah dr Denizlide erkan alatas yumurta takibimi miyom ameliyatımı o yaptı izmir smyrna da toplama ve transfer oldu yol masrafı falan 20bin

Sağol canım Inşallah dr Denizlide erkan alatas yumurta takibimi miyom ameliyatımı o yaptı izmir smyrna da toplama ve transfer oldu yol masrafı falan 20bin
Hayırlı olsun kuzu.. sende ve eşinde sorun yoktu diye hatırlıyorum beklemek mi istemedin? Ayy neler neler yaşandı yazıldı konuşuldu..❤ inşallah biz de mutlu haberi alıcaz.

Arkadaslar merhaba 29 mayısta adet oldum 3 haziran da adetim bitti temızlendm ıkı gundur ovu testi yapıyorm tahminimce bugun pik yapması gerekiyor Ogleden sonra yapıyorm testi. Yalnız dunden beri sadece peceteye her tuvalete gıttıgmdr kırmızı drgıl ancak kahverengi ye yakın acık kahve lekeler geliyor gözle görülür bir sekılde. Acaba basına boyle bır sey gelen var mı? Adetime daha 16gun var yumurtlama kanaması mı /acaba ılıskıye engel mı

Valla canım bende o durumdayım sebebını oğrenemdım adetım bitti 1 hafta temızdım sonra lek leke kanama basladı 1 bucuk hafta olacak nerdeyse bugun bıraz azaldı bende kasık agrısıda yaptı sag kasgmda agrı başladı son zamana dgru.bide bende 3 gun ovu yaptım hepside çok koyuydu bugun aksama dgru tekrar ovu yapacam.benımde adetıme suan 9 gun faln kaldı salı gununede randevu aldım ama bakalım

Benim ıkı gundur var ovu testi silik muhtemelen bugun yarın pik olur. İlk defa basıma boyle birsey gelıyor

Benim ıkı gundur var ovu testi silik muhtemelen bugun yarın pik olur. İlk defa basıma boyle birsey gelıyor
Benım pazar başladı 1 hafta olnca cumartesı gunu baktım çok sancım oldu dedım bi ovu yapıyım bakım oda acayıp koyu cıktı ben gecen ay ovu takıbı yaptım belki 10 gun test yaptım okadar koyuyu yakalayamamıstım sonra devam ettım pazar pazartesı de yaptım ama sılıklesmedı dun yapmadım bide bugun yapacam bakalım ne cıkacak benım hiç byle ara kanamam olmastı ilk defa basıma gelıo

Gebelik testın varsa yapsan ya üstüne görmus olabilirsin benım ovu testleri silik benim oyle bır ihtimalim yokta :)

Bnde oyle dsndum ama sanmıorum ya testmde yok bugun yıne ovu ypacam bakım koyu cıkarsa blki test alrım
Hayırlısı olsun ınsallah. Benım arkadasımında hamıle kalmadan onceki ayda ıkı kez adet gördü anormal olan adeti cok az gelmıs kesintisiz bir sonraki ay hamıle kaldı

Hayırlısı olsun ınsallah. Benım arkadasımında hamıle kalmadan onceki ayda ıkı kez adet gördü anormal olan adeti cok az gelmıs kesintisiz bir sonraki ay hamıle kaldı
Hayrlısı bakalım.ne bılım valla ben bu ay hiç dsnmeyecem hamılemıyım faln dıodum başıma bu gldı .bakalım ne olack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…