- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.940
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.421
Yumurtlama lekelenmesine benziyor ilişkiye engel olmaz. Devam ederse başka bişeydir. Bi iki gün sürmeli çünkü..Arkadaslar merhaba 29 mayısta adet oldum 3 haziran da adetim bitti temızlendm ıkı gundur ovu testi yapıyorm tahminimce bugun pik yapması gerekiyor Ogleden sonra yapıyorm testi. Yalnız dunden beri sadece peceteye her tuvalete gıttıgmdr kırmızı drgıl ancak kahverengi ye yakın acık kahve lekeler geliyor gözle görülür bir sekılde. Acaba basına boyle bır sey gelen var mı? Adetime daha 16gun var yumurtlama kanaması mı /acaba ılıskıye engel mı
Bu ıkıncı günüm ınsallah sıkıntı olmaz tesekkur ederım sagolun :)Yumurtlama lekelenmesine benziyor ilişkiye engel olmaz. Devam ederse başka bişeydir. Bi iki gün sürmeli çünkü..
Çıkmamış resim
Sen bugun ovu yaptnmı yada yapckmsn bnadabresım at bakım senın ovu nasıl
Hmm sılıkmısEki Görüntüle 2278089 benimki de böyle bugunkü
Bir gebelik yapsan bari sen :))Hmm sılıkmıs Eki Görüntüle 2278094 budabnm ki
Cesaretim yok ya bide eşimi nasıl ikna edecem orası var adet oldun daha ne kadar oldu dıo hamıle olma ihtimaln yok bence dıo ne bılım oyle dsnnce haklı bende ne yapacgmı bılemıorumBir gebelik yapsan bari sen :))
O zaman doktora görün bence en doğrusu su durumdaCesaretim yok ya bide eşimi nasıl ikna edecem orası var adet oldun daha ne kadar oldu dıo hamıle olma ihtimaln yok bence dıo ne bılım oyle dsnnce haklı bende ne yapacgmı bılemıorum
Kuzu maria onu kullandı hamile şimdii:)Kızlar aranızda bal tarçın çörk otu yapan var mı
Aaa super nasıl yaptı acaba ben bıraz gec kaldım adetın 3. Gunu fayda edermı acabaKuzu maria onu kullandı hamile şimdii:)
Başla evet dur çağıralım yazsın bize müsait olduğundaAaa super nasıl yaptı acaba ben bıraz gec kaldım adetın 3. Gunu fayda edermı acaba
Selam canım tabikii yardımcı olmak isterim. Ben 3 kere kaldım çörekotu kürü ileMaria26 cnm merhaba baş tarcın corekotu yapmıssın nezaman nasıl yaptın hemen hamıle kaldın mı yazarmısın cnm
Kuzum onar kaşık mı yaptın karışım yapıp macun gibi mi oluyo? Çörekotunu ezdin mi? Hep okudum da ben de hiç denemedim biliyosun.Selam canım tabikii yardımcı olmak isterim. Ben 3 kere kaldım çörekotu kürü ilegeçtiğimiz ağustos eylülde kullandım ama kimyasal oldu dr kesinlkle sende sıkıntı yok eşten gelen spermle alakalı dedi. Ama ben korktum bi daha denemedim o kürü. Sonra aklıma geldi eşime 2 ay keçiboynuzu kür ve pekmez takviye yaptım. Kuruyemişler falan. Tam da mayıs ayında da hadi şu kürü bir daha denyiim dedim pat yine denediğim ilk ay bebiş geldi bu defa eşi de deateklediğim için kimyasal olmadı çok şükürr ben 2. Gün kullanmaya başladım 10 11.gün yumrutlama oldu hemen bıraktım yemeyi. Sabah akşam tatlı kaşığı yedim şifa niyetine diyip yuttum hep aç karna
Abla valla hepsinden 12 kaşık yaptım ama hala kavanozda duruyo fazla geldi sankiKuzum onar kaşık mı yaptın karışım yapıp macun gibi mi oluyo? Çörekotunu ezdin mi? Hep okudum da ben de hiç denemedim biliyosun.
Sağolasın belki vesile olur isteyene Allah razı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. ❤
Tarçın da aynı oranda mı konuyodu? Maşallah kuzumaa.. eşi desteklemek de fayda etmiştir tabisiAbla valla hepsinden 12 kaşık yaptım ama hala kavanozda duruyo fazla geldi sankiçörekotu aktardan çektirip aldım. Öğütülmüş yani. Bal da ben normal kaliteli bi çam balı kullandım ❣❣ macun gibi oluyor zaten aç karnına hep yuttum çiğneyince miden bulanıyodu bir de işte o ay hergün 1 2 tane hurma yedim doğal şekersiz olanlardan
Aynen abla kesinlkle bir de tek ilişki olmuştu zaten ramazan diyeTarçın da aynı oranda mı konuyodu? Maşallah kuzumaa.. eşi desteklemek de fayda etmiştir tabisi
Sağol bebişim teşekkürler.Aynen abla kesinlkle bir de tek ilişki olmuştu zaten ramazan diyeyumurtlama 2 gün sürdü 2.gün ilişki oldu başka olmadı düzgün. Hepsinden aynı ölçü koydum ❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?