Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama lekelenmesine benziyor ilişkiye engel olmaz. Devam ederse başka bişeydir. Bi iki gün sürmeli çünkü..

Maria26 cnm merhaba baş tarcın corekotu yapmıssın nezaman nasıl yaptın hemen hamıle kaldın mı yazarmısın cnm
Selam canım tabikii yardımcı olmak isterim. Ben 3 kere kaldım çörekotu kürü ile geçtiğimiz ağustos eylülde kullandım ama kimyasal oldu dr kesinlkle sende sıkıntı yok eşten gelen spermle alakalı dedi. Ama ben korktum bi daha denemedim o kürü. Sonra aklıma geldi eşime 2 ay keçiboynuzu kür ve pekmez takviye yaptım. Kuruyemişler falan. Tam da mayıs ayında da hadi şu kürü bir daha denyiim dedim pat yine denediğim ilk ay bebiş geldi bu defa eşi de deateklediğim için kimyasal olmadı çok şükürr ben 2. Gün kullanmaya başladım 10 11.gün yumrutlama oldu hemen bıraktım yemeyi. Sabah akşam tatlı kaşığı yedim şifa niyetine diyip yuttum hep aç karna

Kuzum onar kaşık mı yaptın karışım yapıp macun gibi mi oluyo? Çörekotunu ezdin mi? Hep okudum da ben de hiç denemedim biliyosun.
Sağolasın belki vesile olur isteyene Allah razı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. ❤

Abla valla hepsinden 12 kaşık yaptım ama hala kavanozda duruyo fazla geldi sanki çörekotu aktardan çektirip aldım. Öğütülmüş yani. Bal da ben normal kaliteli bi çam balı kullandım ❣❣ macun gibi oluyor zaten aç karnına hep yuttum çiğneyince miden bulanıyodu bir de işte o ay hergün 1 2 tane hurma yedim doğal şekersiz olanlardan

Tarçın da aynı oranda mı konuyodu? Maşallah kuzumaa.. eşi desteklemek de fayda etmiştir tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…