- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.441
Ay cnm bızımde bıkac kere ılıskı oldu ama tutmadı yenı bıraktım korunmayı bıde ıs saatınden esımın tam denk gelemedık dus yapmak zorunda kaldım nasıp yarın 4.gunum denıcem cok gec kalmıs sayılmam heralde normalde kacıncı gunde yumurtluyordun cnm benım 20 21 de yumırtlama oluyo normalde erkene cekmek ıstıyorum bırde havuc yıyeyım dıyorumAynen abla kesinlkle bir de tek ilişki olmuştu zaten ramazan diyeyumurtlama 2 gün sürdü 2.gün ilişki oldu başka olmadı düzgün. Hepsinden aynı ölçü koydum ❣❣
Benim döngüm 27gündü canım. Normalde 12 13 de düzenli yumurtlardım. Bunu yiynce 10 11.gün yumurtlama oldu. Ye canım sen bişey olmaz şifa niyetine yutAy cnm bızımde bıkac kere ılıskı oldu ama tutmadı yenı bıraktım korunmayı bıde ıs saatınden esımın tam denk gelemedık dus yapmak zorunda kaldım nasıp yarın 4.gunum denıcem cok gec kalmıs sayılmam heralde normalde kacıncı gunde yumurtluyordun cnm benım 20 21 de yumırtlama oluyo normalde erkene cekmek ıstıyorum bırde havuc yıyeyım dıyorum
Basladım cnm 20.gun falan oluyor yumurtlama adette 10 gun sınra oluyor benım dongun kısa yumurtlamayı one cekmeye calısıyorum cnmBenim döngüm 27gündü canım. Normalde 12 13 de düzenli yumurtlardım. Bunu yiynce 10 11.gün yumurtlama oldu. Ye canım sen bişey olmaz şifa niyetine yut
Şifa olsun canım sanada vesile olsun inşallahBasladım cnm 20.gun falan oluyor yumurtlama adette 10 gun sınra oluyor benım dongun kısa yumurtlamayı one cekmeye calısıyorum cnm
Ins kuzum etkı eder hayırlısıyla buay hamılelık haberı verırımŞifa olsun canım sanada vesile olsun inşallah
merhabaaaKızlaar merhaba. Ben günleri sayıyorum. Bugün yukurtlma üzerinden bana göre 9.gün belki 8. De olabilir. Emin değilim tam.
Göğüslerimde hassasiyet var bir öncekindede böyle olmuştu. Test yaptım ama negatif. İnşallah tutmuştur.
Merhaba cnm takılma belırtılere cunku benımde senın gıbı oldu 10.gun erken gebelık 11.gun bormal testte cıkar genelde negatıf gorme ıhtımalın yuksek olabılır cıkmayabılırKızlaar merhaba. Ben günleri sayıyorum. Bugün yukurtlma üzerinden bana göre 9.gün belki 8. De olabilir. Emin değilim tam.
Göğüslerimde hassasiyet var bir öncekindede böyle olmuştu. Test yaptım ama negatif. İnşallah tutmuştur.
merhabaaa
inşallah inşallah yarın yapaydın testini iyiydi 10.günde çıkıyormuş genelde varsa..
Valşa bilmiyorum daha önce 9. Günde dilik çizgi görmüştüm. Hayırlısı artıkMerhaba cnm takılma belırtılere cunku benımde senın gıbı oldu 10.gun erken gebelık 11.gun bormal testte cıkar genelde negatıf gorme ıhtımalın yuksek olabılır cıkmayabılır
Masallah ozaman cnm yap cıkar belkıValşa bilmiyorum daha önce 9. Günde dilik çizgi görmüştüm. Hayırlısı artık
8. Gün yumurtlamışsın 9 da çatlamış inşallah değerlendirmişsindir canımYumurtam catladi mi hiç birşey anlamadım bu testten
Dün değerlendirmesini ama bugün olacak inşallah ama diğer sayfalarda daha pik yapmamış dediler8. Gün yumurtlamışsın 9 da çatlamış inşallah değerlendirmişsindir canım
gebelikte ovulasyon iki cizgide koyu kirmizi cikar
Benim ovu testim adete 1 gun kala kopkoyuydu ve adet oldum bence ovulasyon testine guvenmeyin bosuna heveslenebilirsiniz evet gercekten hamile olanlar oluyor ama olmadiginizda da kopkoyu cikabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?