Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar ya size bir sorum var simdi ovulasyon testi yapıyodum bir gün tek koyu oldu o günde eşim evde değildi ertesi gün birliktelik oldu ama o günde test silikti biraz acaba yine de sans var mı 3 gün hep birliktelik oldu .. benim gibi olan var mı acaba ??

Aynen abla kesinlkle bir de tek ilişki olmuştu zaten ramazan diye yumurtlama 2 gün sürdü 2.gün ilişki oldu başka olmadı düzgün. Hepsinden aynı ölçü koydum ❣❣
Ay cnm bızımde bıkac kere ılıskı oldu ama tutmadı yenı bıraktım korunmayı bıde ıs saatınden esımın tam denk gelemedık dus yapmak zorunda kaldım nasıp yarın 4.gunum denıcem cok gec kalmıs sayılmam heralde normalde kacıncı gunde yumurtluyordun cnm benım 20 21 de yumırtlama oluyo normalde erkene cekmek ıstıyorum bırde havuc yıyeyım dıyorum

Benim döngüm 27gündü canım. Normalde 12 13 de düzenli yumurtlardım. Bunu yiynce 10 11.gün yumurtlama oldu. Ye canım sen bişey olmaz şifa niyetine yut

Benim döngüm 27gündü canım. Normalde 12 13 de düzenli yumurtlardım. Bunu yiynce 10 11.gün yumurtlama oldu. Ye canım sen bişey olmaz şifa niyetine yut
Basladım cnm 20.gun falan oluyor yumurtlama adette 10 gun sınra oluyor benım dongun kısa yumurtlamayı one cekmeye calısıyorum cnm

Kızlaar merhaba. Ben günleri sayıyorum. Bugün yukurtlma üzerinden bana göre 9.gün belki 8. De olabilir. Emin değilim tam.
Göğüslerimde hassasiyet var bir öncekindede böyle olmuştu. Test yaptım ama negatif. İnşallah tutmuştur.

merhabaaa
inşallah inşallah yarın yapaydın testini iyiydi 10.günde çıkıyormuş genelde varsa..

Merhaba cnm takılma belırtılere cunku benımde senın gıbı oldu 10.gun erken gebelık 11.gun bormal testte cıkar genelde negatıf gorme ıhtımalın yuksek olabılır cıkmayabılır

Ornek olmasi icin ekledim yukarida fotografi , ins guzel haberler aliriz hepimiz. Bende tekrar ovulasyon testi denicem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…