- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.461
Gözün aydın canımm Sağlıklı bir şekilde dana sımsıkı tutunsun inşallahKızlar hcg değerim 344 çıkmış Allah ım sizlerede nasip etsin
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninle bugün aldığım 2. Hamilelik haberiKızlar hcg değerim 344 çıkmış Allah ım sizlerede nasip etsin
Hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.darisi tüm isteyenlerin başına inşallahKızlar hcg değerim 344 çıkmış Allah ım sizlerede nasip etsin
Masallah canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKızlar hcg değerim 344 çıkmış Allah ım sizlerede nasip etsin
Ayy hadi inşallah sağlıklı gebeliktir.. başta derler onu olabilir demişlerdir.. dış gebelikte düzensiz artış az artış ya da aşırı artış sözkonusuymuş.. güzel haberini bekliyorummBenımde adetıme 7 gun falan var bugun idrar testı yaptım poztf cıktı kan verdım 224 cıktı .ve ben cumartsden ıtıbaren 4 gun ovu yaptım hep koyuydu sonucta pozıtıf ama yaklask 13 gundr kanamm var ve dıs gebelık olma ihtimali var pazar gunu kan verecem pzartsıde doktra gdecem tekrar yukselısı takıp edecek
İnsallah dıs gebelik degildir canim saglikla ilerlesin insallahBenımde adetıme 7 gun falan var bugun idrar testı yaptım poztf cıktı kan verdım 224 cıktı .ve ben cumartsden ıtıbaren 4 gun ovu yaptım hep koyuydu sonucta pozıtıf ama yaklask 13 gundr kanamm var ve dıs gebelık olma ihtimali var pazar gunu kan verecem pzartsıde doktra gdecem tekrar yukselısı takıp edecek
İnan zaman hiç gecmıo ya cok skntılıyımAyy hadi inşallah sağlıklı gebeliktir.. başta derler onu olabilir demişlerdir.. dış gebelikte düzensiz artış az artış ya da aşırı artış sözkonusuymuş.. güzel haberini bekliyorumm
Amiiinnİnsallah dıs gebelik degildir canim saglikla ilerlesin insallah
Bnmki labopuik di canım 4 gundur koyuydu gebelk yaptım poztf cıktı yani dgru sonuc verıo .bide netten bakarsan 30 tane ovulasyon 2 de gebelk 30 a faln satlıoKizlar bu innoyla baslayan ovuladyon testi iyi mi sizler hangisini kullaniyorsunuz
Dua et endişeyle geçmez canım. Rahatlarsın şöyle düşün sağlıklıysa benimledir değilse dış gebelik falan değildir inşallahh.İnan zaman hiç gecmıo ya cok skntılıyım
Canım hiç tedirgin olma Allah’a hep dua et. Güzel sonuçla da Allah’ın iZniyle kavuşacaksın. Benim kahve lekelenmem sol kasıkta ağrı ve baya bi artmıştı değerim bende çok korktum. İlk doktora sorduğum kese varmı olmuştu. Çok şükür o gün bebeği bile görmüştüm. Kanamam ve ağrılarım için progesteron verdi çok şükür yok. Ve sende iyi haberlerle karşılaşacaksınİnan zaman hiç gecmıo ya cok skntılıyım
Valla bianda gözumden yaş geldi inşallah dedgn gbı olur canım.senın lekelenmen kaç gun olmustu ve degerın kaçtı hatrlıomusunCanım hiç tedirgin olma Allah’a hep dua et. Güzel sonuçla da Allah’ın iZniyle kavuşacaksın. Benim kahve lekelenmem sol kasıkta ağrı ve baya bi artmıştı değerim bende çok korktum. İlk doktora sorduğum kese varmı olmuştu. Çok şükür o gün bebeği bile görmüştüm. Kanamam ve ağrılarım için progesteron verdi çok şükür yok. Ve sende iyi haberlerle karşılaşacaksın
Canım benim bir hafta sürdü hatta birgün baya bi gelmişti onun ertesi günü sanırım doktora gitmiştim. Hep sildiğimde kahverengi akıntı geliyordu prçeteye ve iç çamaşırımada baya geliyordu. Ağlama güzel günler yakında canım benim.Valla bianda gözumden yaş geldi inşallah dedgn gbı olur canım.senın lekelenmen kaç gun olmustu ve degerın kaçtı hatrlıomusun
.Valla bianda gözumden yaş geldi inşallah dedgn gbı olur canım.senın lekelenmen kaç gun olmustu ve degerın kaçtı hatrlıomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?