Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde adetıme 7 gun falan var bugun idrar testı yaptım poztf cıktı kan verdım 224 cıktı .ve ben cumartsden ıtıbaren 4 gun ovu yaptım hep koyuydu sonucta pozıtıf ama yaklask 13 gundr kanamm var ve dıs gebelık olma ihtimali var pazar gunu kan verecem pzartsıde doktra gdecem tekrar yukselısı takıp edecek

Ayy hadi inşallah sağlıklı gebeliktir.. başta derler onu olabilir demişlerdir.. dış gebelikte düzensiz artış az artış ya da aşırı artış sözkonusuymuş.. güzel haberini bekliyorumm

İnsallah dıs gebelik degildir canim saglikla ilerlesin insallah

İnan zaman hiç gecmıo ya cok skntılıyım
Canım hiç tedirgin olma Allah’a hep dua et. Güzel sonuçla da Allah’ın iZniyle kavuşacaksın. Benim kahve lekelenmem sol kasıkta ağrı ve baya bi artmıştı değerim bende çok korktum. İlk doktora sorduğum kese varmı olmuştu. Çok şükür o gün bebeği bile görmüştüm. Kanamam ve ağrılarım için progesteron verdi çok şükür yok. Ve sende iyi haberlerle karşılaşacaksın

Valla bianda gözumden yaş geldi inşallah dedgn gbı olur canım.senın lekelenmen kaç gun olmustu ve degerın kaçtı hatrlıomusun

Valla bianda gözumden yaş geldi inşallah dedgn gbı olur canım.senın lekelenmen kaç gun olmustu ve degerın kaçtı hatrlıomusun
Canım benim bir hafta sürdü hatta birgün baya bi gelmişti onun ertesi günü sanırım doktora gitmiştim. Hep sildiğimde kahverengi akıntı geliyordu prçeteye ve iç çamaşırımada baya geliyordu. Ağlama güzel günler yakında canım benim. şimdi sonucumu atıyorum baya bi rakamlı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…