- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.940
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.481
Canım benim bir hafta sürdü hatta birgün baya bi gelmişti onun ertesi günü sanırım doktora gitmiştim. Hep sildiğimde kahverengi akıntı geliyordu prçeteye ve iç çamaşırımada baya geliyordu. Ağlama güzel günler yakında canım benim.şimdi sonucumu atıyorum baya bi rakamlı yani.
Evet baya yuksekmış .inşallah benımde sorun cıkmaz bakalm pzrtsı ne olacak
Fazla araştırma yapma bu süreçte. Bazen bizi ilgilendirmeyen bilgileri bile ya bende öyleysem ya bu bu yüzdense diye düşünüyoruz. Bu stresten başka birşey değil. Allah’ın izniyle hamilesin ve o minnoşunun kesesini de göreceksin.Evet baya yuksekmış .inşallah benımde sorun cıkmaz bakalm pzrtsı ne olacak
Amiin canm amiiin inaşşallahFazla araştırma yapma bu süreçte. Bazen bizi ilgilendirmeyen bilgileri bile ya bende öyleysem ya bu bu yüzdense diye düşünüyoruz. Bu stresten başka birşey değil. Allah’ın izniyle hamilesin ve o minnoşunun kesesini de göreceksin.
zaten yumurtlama hep 3 4 gun sonra olur benim cok uzun kullanamam fayda gorelim derken zarar gormeyelimde :) hayirlisi bakalim insallah bi sey olmazYumurtlama gelince bırakıyorsun belki onlar devam ettilerse yemeye.
Şifa niyetine deyip yutup gidecek..:) dikkat etmek lazım tabi.
Adetim kaç gün sürüyo o süre içinde ye bırak madem. Eşini de destekle tabi.:)zaten yumurtlama hep 3 4 gun sonra olur benim cok uzun kullanamam fayda gorelim derken zarar gormeyelimde :) hayirlisi bakalim insallah bi sey olmaz
normalde 6 gun surerdi ama gecen ay 4. gun bitti bu ayda ole olacak sanirim vucudumda hersey degisiyorAdetim kaç gün sürüyo o süre içinde ye bırak madem. Eşini de destekle tabi.:)
Kendisini yesin suyu da yarar tabi heralde:)normalde 6 gun surerdi ama gecen ay 4. gun bitti bu ayda ole olacak sanirim vucudumda hersey degisiyoresimede keciboynuzu kaynatip suyumu iciriyorum ☺
ben keciboynuzu kuru diye yazinca nette kaynatilip icildigi tarifi yazmislar o yuzden ole yapiyorum. aslinsa biz hic korunmadik :) sadece 3 4 aydir iliskiye girmeye basladik bende o yuzden degisiklik oldugunu dusunuyordum.Kendisini yesin suyu da yarar tabi heralde:)
İşte korunmayı bırakınca vücut yeni duruma alışıyor.. bir de rahim bebek arıyor diyorlar yer hazırlıyor diyorlar gecikme erken gelme oluyor..
İnşallah işe yarar güzel haberlerinizi bekliyoruum❤ben keciboynuzu kuru diye yazinca nette kaynatilip icildigi tarifi yazmislar o yuzden ole yapiyorum. aslinsa biz hic korunmadik :) sadece 3 4 aydir iliskiye girmeye basladik bende o yuzden degisiklik oldugunu dusunuyordum.
Ben yapıyorum 4 gundur bakalım nolcakkizlar meraba corekotu bal karisimindan bahsetmisiniz bende daha oncede duymustum deneyim dedim ama bu defada yumurtanin fazla buyumesime yol acip kist yaptgini falan okudum kararsiz kaldim ben ovulasyomu 2 aydir kullaniyorum yumurtlamam geneldr 2 gunu buluyor yani faydasini gorursem tabiki kullanirimda bi zarari olursa diye korktum acikcasi bide tadi cok kotu
hayirlisi insallah ise yarar yumurtlaman ne zaman oluyor canim senin ?Ben yapıyorum 4 gundur bakalım nolcak
bende bi kere yiyorum zaten anca yiyebiliyorumBende yapiyorum kizlar bal corekotu tarcin gecen ay yumurtlama 16.gun oldu. Pko oldugu icin benim yumurtlamam 20.gunlerde falan oluyordu. Bu ay tekrar yiyorum faydasi oluyor. Ben gunde 1 kere yiyorum kist olmasin diye
Aynen canım neleer yaptıriyorlar vallabende bi kere yiyorum zaten anca yiyebiliyorumbal da tarcinda en nefret ettigim seylerdi ah bu bebek daha dogmadan neler yaptiriyor insana cam bali kullandim ben siz hangi baldan kullaniyorsunuz kizlar
20 21 de oluyodu cnm yapıyorum sımdı bakalım nolcakhayirlisi insallah ise yarar yumurtlaman ne zaman oluyor canim senin ?
Benımde gec oluyodumsennkavıncı gun basladın kac gun devam ettın gunde bır mı yedınBende yapiyorum kizlar bal corekotu tarcin gecen ay yumurtlama 16.gun oldu. Pko oldugu icin benim yumurtlamam 20.gunlerde falan oluyordu. Bu ay tekrar yiyorum faydasi oluyor. Ben gunde 1 kere yiyorum kist olmasin diye
Adetin 2.gunu basladim 7-8 gun anca yedim ama bu ay 10 gun yapacagim ins gunde 1 kereBenımde gec oluyodumsennkavıncı gun basladın kac gun devam ettın gunde bır mı yedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?