Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet baya yuksekmış .inşallah benımde sorun cıkmaz bakalm pzrtsı ne olacak

Evet baya yuksekmış .inşallah benımde sorun cıkmaz bakalm pzrtsı ne olacak
Fazla araştırma yapma bu süreçte. Bazen bizi ilgilendirmeyen bilgileri bile ya bende öyleysem ya bu bu yüzdense diye düşünüyoruz. Bu stresten başka birşey değil. Allah’ın izniyle hamilesin ve o minnoşunun kesesini de göreceksin.

Amiin canm amiiin inaşşallah

kizlar meraba corekotu bal karisimindan bahsetmisiniz bende daha oncede duymustum deneyim dedim ama bu defada yumurtanin fazla buyumesime yol acip kist yaptgini falan okudum kararsiz kaldim ben ovulasyomu 2 aydir kullaniyorum yumurtlamam geneldr 2 gunu buluyor yani faydasini gorursem tabiki kullanirimda bi zarari olursa diye korktum acikcasi bide tadi cok kotu

Yumurtlama gelince bırakıyorsun belki onlar devam ettilerse yemeye.
Şifa niyetine deyip yutup gidecek..:) dikkat etmek lazım tabi.

Yumurtlama gelince bırakıyorsun belki onlar devam ettilerse yemeye.
Şifa niyetine deyip yutup gidecek..:) dikkat etmek lazım tabi.
zaten yumurtlama hep 3 4 gun sonra olur benim cok uzun kullanamam fayda gorelim derken zarar gormeyelimde :) hayirlisi bakalim insallah bi sey olmaz

normalde 6 gun surerdi ama gecen ay 4. gun bitti bu ayda ole olacak sanirim vucudumda hersey degisiyor esimede keciboynuzu kaynatip suyumu iciriyorum ☺
Kendisini yesin suyu da yarar tabi heralde:)
İşte korunmayı bırakınca vücut yeni duruma alışıyor.. bir de rahim bebek arıyor diyorlar yer hazırlıyor diyorlar gecikme erken gelme oluyor..

Kendisini yesin suyu da yarar tabi heralde:)
İşte korunmayı bırakınca vücut yeni duruma alışıyor.. bir de rahim bebek arıyor diyorlar yer hazırlıyor diyorlar gecikme erken gelme oluyor..
ben keciboynuzu kuru diye yazinca nette kaynatilip icildigi tarifi yazmislar o yuzden ole yapiyorum. aslinsa biz hic korunmadik :) sadece 3 4 aydir iliskiye girmeye basladik bende o yuzden degisiklik oldugunu dusunuyordum.

ben keciboynuzu kuru diye yazinca nette kaynatilip icildigi tarifi yazmislar o yuzden ole yapiyorum. aslinsa biz hic korunmadik :) sadece 3 4 aydir iliskiye girmeye basladik bende o yuzden degisiklik oldugunu dusunuyordum.
İnşallah işe yarar güzel haberlerinizi bekliyoruum❤

Ben yapıyorum 4 gundur bakalım nolcak

Bende yapiyorum kizlar bal corekotu tarcin gecen ay yumurtlama 16.gun oldu. Pko oldugu icin benim yumurtlamam 20.gunlerde falan oluyordu. Bu ay tekrar yiyorum faydasi oluyor. Ben gunde 1 kere yiyorum kist olmasin diye

Bende yapiyorum kizlar bal corekotu tarcin gecen ay yumurtlama 16.gun oldu. Pko oldugu icin benim yumurtlamam 20.gunlerde falan oluyordu. Bu ay tekrar yiyorum faydasi oluyor. Ben gunde 1 kere yiyorum kist olmasin diye
bende bi kere yiyorum zaten anca yiyebiliyorum bal da tarcinda en nefret ettigim seylerdi ah bu bebek daha dogmadan neler yaptiriyor insana cam bali kullandim ben siz hangi baldan kullaniyorsunuz kizlar

bende bi kere yiyorum zaten anca yiyebiliyorum bal da tarcinda en nefret ettigim seylerdi ah bu bebek daha dogmadan neler yaptiriyor insana cam bali kullandim ben siz hangi baldan kullaniyorsunuz kizlar
Aynen canım neleer yaptıriyorlar valla ben 3 ünüde severim o yüzden sorun olmuyor. Marketten aldım canım cicek balı
Eşime de bu ay karisim hazirladim

Benımde gec oluyodumsennkavıncı gun basladın kac gun devam ettın gunde bır mı yedın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…