Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Bende haftasonu kan verdim sonuç negatif. Şimdi regli olmayı bekliyorum bakalım yumurtlamadan 14,gün sonra mı hasta olucam.

Merhaba Kızlar bugün adet döngüsünün 32.gunu yumurtlama günüm 7 haziran buna göre adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptim resmini atacağım.iki gün önce HCG yaptım negatif.ovulasyon testine göre umut varmi

Eklentiler

• IMG_20190617_162043.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 45
T çok koyu. Ben bu şekilde öğrendim. Hamile olabilirsin yarın bhcg de yap

Sen her ihtimale karşı bugünü de değerlendir gebelik yoksa bile 2. Yumurtlama olabilir

Ay bend instagramda birgebeningünlüğü sayfasında yapıyorum. Yani ilk defa bu au başladım bata 3 gün var heyecanlıyım ama belirti de yok. Galba bend senin gibi ağlıcam senin sayfada mı aynı

Neden olmuş böyle canım ya. Başka bir doktora daha mı gitsen böyle durumlarda bir doktorla kalmamak gerek belki müdahale yapılacak bir şey vardır fln .
canim gecmis olsun sebebi belli mi ?
Sagolun canim sebebi bilemiorum ki sagliksizdir dedi doktor bu durumlarda seviniyoruz dedi erkenden oldgu icin ve deger kendiliginden dstugu icin dedi ama bakalim pazar degerm 169 iken dun 177 cikti carsamba tekrar gdecem ne derse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…