- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.521
Napiyosun canim uzun zaman oldu girmeyeli bende 3 ay gecti hala hamile kalamadim dun adetli bakti doktorum klomen basladik.
3. günü gidiyosun yumurta kontrolü yapıyor aynı gün klomene başlatıyor kiloya göre günlük dozu ayarlıyorAdetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor. Bende dr a gidip klomene başlamak istiyorum
Tamam canım teşekkür ederim.3. günü gidiyosun yumurta kontrolü yapıyor aynı gün klomene başlatıyor kiloya göre günlük dozu ayarlıyor
Yumurta gelişimi için.klomen ne icin kullaniliyor kizlar bide adtliyken sadece kana mi bakiyor baska muayene seklimi var
Ama anlamadığım kötü birşey olsa değer düşmezmi (ki bende hızla düşmüştü) senin yükselmiş. Bence bekle biraz ara ver bir kaç gün sonra kan ver. İnşAllah güzel haberler verirsinSagolun canim sebebi bilemiorum ki sagliksizdir dedi doktor bu durumlarda seviniyoruz dedi erkenden oldgu icin ve deger kendiliginden dstugu icin dedi ama bakalim pazar degerm 169 iken dun 177 cikti carsamba tekrar gdecem ne derse artik
Allah yar ve yardımcın olsun canımSagolun canim sebebi bilemiorum ki sagliksizdir dedi doktor bu durumlarda seviniyoruz dedi erkenden oldgu icin ve deger kendiliginden dstugu icin dedi ama bakalim pazar degerm 169 iken dun 177 cikti carsamba tekrar gdecem ne derse artik
Amiiin amiin Rabbim burdakı hıc bı kardesıme gostermesın boyle skntılarAllah yar ve yardımcın olsun canım
Pek ümidim kalmadı canm ya kanamm var sancı da gırıp duruo ıyı dıleklerın için sagolAma anlamadığım kötü birşey olsa değer düşmezmi (ki bende hızla düşmüştü) senin yükselmiş. Bence bekle biraz ara ver bir kaç gün sonra kan ver. İnşAllah güzel haberler verirsin
Amin canım ama Allah beterinden de korusun. Her şerde bir hayır vardır. Allah’ım bu günlerini hayra yorsunAmiiin amiin Rabbim burdakı hıc bı kardesıme gostermesın boyle skntılar
Aynen canım beterınden korusun amiinnnAmin canım ama Allah beterinden de korusun. Her şerde bir hayır vardır. Allah’ım bu günlerini hayra yorsun
Aminn canım benim amin almaa tez zamanda da yüzünde gülücükler oluşsun buna çok ama çok aminAynen canım beterınden korusun amiinnn
Ay bend instagramda birgebeningünlüğü sayfasında yapıyorum. Yani ilk defa bu au başladım bata 3 gün var heyecanlıyım ama belirti de yok. Galba bend senin gibi ağlıcamsenin sayfada mı aynı
Çok sevindimBende o bayanın videolarını izleyerek takip yaptım ve ikinci ay hamile kaldım. Ama kaset tipi testler hiç bir işe yaramıyor onuda söyliyeyim. Sabırlı olun. İnşallah olumlu güzel haberlerle dönersiniz
Herhangi bir belirtiniz oldu mu peki, birde yumurtlamadan kaç gün sonra gebeliği öğrendinİzBende o bayanın videolarını izleyerek takip yaptım ve ikinci ay hamile kaldım. Ama kaset tipi testler hiç bir işe yaramıyor onuda söyliyeyim. Sabırlı olun. İnşallah olumlu güzel haberlerle dönersiniz
sancı olur da acaba 2izdi biri tutunamadı, diğeri yükseltir mi umut bitmiyordu son durum ne zaman belli olacak?Pek ümidim kalmadı canm ya kanamm var sancı da gırıp duruo ıyı dıleklerın için sagol
Herhangi bir belirtiniz oldu mu peki, birde yumurtlamadan kaç gün sonra gebeliği öğrendinİz
Tebrik ediyorum Analı babalı büyüsün inşallahAğızda metalik tat oldu canım normaldede tansiyonu düşük birisi olduğum için 2 sefer tansiyonum düşüp bayıldım. Yumurtlamadan sonra 15.gün beklenen adet günümde öğrendim canım
Tebrik ediyorum Analı babalı büyüsün inşallahdarısı bize bakalım 2gün kaldı benimd
amııınnn canım amıınnnAminn canım benim amin almaa tez zamanda da yüzünde gülücükler oluşsun buna çok ama çok amin
Valla o umudu hiç sorma bugun yıne kan verdım 4 gbı faln gdıp gosterecem ama bakalım ne cıkacaksancı olur da acaba 2izdi biri tutunamadı, diğeri yükseltir mi umut bitmiyordu son durum ne zaman belli olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?