- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.541
Sen de mi öyle düşündünn canımm 4 gibi mi çıkacak sonuçç ay hadi inşallahh mucize olsun yükselmiş olsun.amııınnn canım amıınnn
Valla o umudu hiç sorma bugun yıne kan verdım 4 gbı faln gdıp gosterecem ama bakalım ne cıkacak
Aynen bende oyle dsndum bıde nette gordum degerı kaç kere dusmud dusmus sonra yukselmıs ve hamılelgı devam etmsSen de mi öyle düşündünn canımm 4 gibi mi çıkacak sonuçç ay hadi inşallahh mucize olsun yükselmiş olsun.
inşallahh güzel haber bekliyorum inşallah.Aynen bende oyle dsndum bıde nette gordum degerı kaç kere dusmud dusmus sonra yukselmıs ve hamılelgı devam etms
Bende umut edıorum ama bı yandanda boşa dıorum bakalım bugun bllı olur ya dustuyse dahada cıkmaz herldeinşallahh güzel haber bekliyorum inşallah.
Sen ne durumdasın canıminşallahh güzel haber bekliyorum inşallah.
hiç belli olmuyo bak sen de araştırmışsın olabiliyor.. inşallahh önce üzüp sonra sevindirmiş olur canım..Bende umut edıorum ama bı yandanda boşa dıorum bakalım bugun bllı olur ya dustuyse dahada cıkmaz herlde
canim ciktimi sonucun ?Bende umut edıorum ama bı yandanda boşa dıorum bakalım bugun bllı olur ya dustuyse dahada cıkmaz herlde
Evet canım 177 den 154 e dusmus ama doktr yavas dusuo dedı cuma tekrar cagrdı cumada yavas duserse kurtaj yapalım dedı ama ben ıstemıorumcanim ciktimi sonucun ?
Benım ihtımal kalmaadı gbı yahiç belli olmuyo bak sen de araştırmışsın olabiliyor.. inşallahh önce üzüp sonra sevindirmiş olur canım..
benim 9 gün kaldı bata bekliyoruz bakalım
Her şeyin hayırlısı yine olur rabbim sağlıklısından nasip etsin hiç üzülme diyemicem inşallah çabuk atlatır yeni ay için umutlanırsın.. büyüyüp kaybettiğinde faha çok üzülürdün o yüzden her şey nasip.Benım ihtımal kalmaadı gbı yaRabbımsana nasıp eder ınsallah 9 gun sonra
ayni soruyu bende sormustum anladigim kadariyla anlatiyim yumurtlamayi gordukten sonra iliski mecburi cunku yumurtlamanin ne kadar surecegini bilmiyoruz bu oglen cift cizgi olan test ertesi gun siliklesiyor yani catliyor ama biz bu catlamanin ne zaman olup ne kadar surecegini bilmedigimiz icin yumurtlamayi gordugumuz an degerlendirmeye baslamaliyiz ama tabiki catlayan yumurta dollenir. bizim amacimiz da catlamayi yakalayabilmeArkadaşlar yumurtlama olduğu gün mü daha önemli yoksa bi sonraki çatladığı iki üç gün mü daha önemli günler?
Yumurtlayan yumurta mı daha iyi döllenme gerçekleşir yoksa çatlamış yumurta mı daha iyi döllenme gerçekleşir?
Biraz fıkra gibi oldu ama
neden boyle olmus acaba keske sebebini ogrenebilsende diger aylarda ona gore onlem alsan. bazen hamile kalabildigini bilmek bile umutlu bi olay diye dusunuyorum ben. hakkinda hayirlisi olsun biran once toparlarsin insallah kendiniBenım ihtımal kalmaadı gbı yaRabbımsana nasıp eder ınsallah 9 gun sonra
Yumurtlamanın olacağı gün daha önemli . Yumurta çatladıktan sonra ömrü saatlerle sınırlı . Test kullanıyorsan çift çizgi çıkan günler ve silikleştiği gün ilşki en iyisiArkadaşlar yumurtlama olduğu gün mü daha önemli yoksa bi sonraki çatladığı iki üç gün mü daha önemli günler?
Yumurtlayan yumurta mı daha iyi döllenme gerçekleşir yoksa çatlamış yumurta mı daha iyi döllenme gerçekleşir?
Biraz fıkra gibi oldu ama
Amiin canm sagolda bunda bı sebep bulabılecklrnı sanmıorum yumurta ıle sprem başka bi yere tutunuomusneden boyle olmus acaba keske sebebini ogrenebilsende diger aylarda ona gore onlem alsan. bazen hamile kalabildigini bilmek bile umutlu bi olay diye dusunuyorum ben. hakkinda hayirlisi olsun biran once toparlarsin insallah kendini
Evet canm onu da yasadım 4 aylık kadar olmustu sonra kalbı durduHer şeyin hayırlısı yine olur rabbim sağlıklısından nasip etsin hiç üzülme diyemicem inşallah çabuk atlatır yeni ay için umutlanırsın.. büyüyüp kaybettiğinde faha çok üzülürdün o yüzden her şey nasip.
Rabbim kızlarımızı bağışlasın bize sağlıkla inşallah... canım elbet nasip olur. benim de 3 kaybım var.:/Evet canm onu da yasadım 4 aylık kadar olmustu sonra kalbı durduRabbım beterınden korusun cok sukur 1 tane kızım var ona sukredıorum 3 tane dusugum oldu
Evet canım 177 den 154 e dusmus ama doktr yavas dusuo dedı cuma tekrar cagrdı cumada yavas duserse kurtaj yapalım dedı ama ben ıstemıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?