Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende umut edıorum ama bı yandanda boşa dıorum bakalım bugun bllı olur ya dustuyse dahada cıkmaz herlde
hiç belli olmuyo bak sen de araştırmışsın olabiliyor.. inşallahh önce üzüp sonra sevindirmiş olur canım..

benim 9 gün kaldı bata bekliyoruz bakalım

Arkadaşlar yumurtlama olduğu gün mü daha önemli yoksa bi sonraki çatladığı iki üç gün mü daha önemli günler?
Yumurtlayan yumurta mı daha iyi döllenme gerçekleşir yoksa çatlamış yumurta mı daha iyi döllenme gerçekleşir?
Biraz fıkra gibi oldu ama

Benım ihtımal kalmaadı gbı ya Rabbımsana nasıp eder ınsallah 9 gun sonra
Her şeyin hayırlısı yine olur rabbim sağlıklısından nasip etsin hiç üzülme diyemicem inşallah çabuk atlatır yeni ay için umutlanırsın.. büyüyüp kaybettiğinde faha çok üzülürdün o yüzden her şey nasip.

ayni soruyu bende sormustum anladigim kadariyla anlatiyim yumurtlamayi gordukten sonra iliski mecburi cunku yumurtlamanin ne kadar surecegini bilmiyoruz bu oglen cift cizgi olan test ertesi gun siliklesiyor yani catliyor ama biz bu catlamanin ne zaman olup ne kadar surecegini bilmedigimiz icin yumurtlamayi gordugumuz an degerlendirmeye baslamaliyiz ama tabiki catlayan yumurta dollenir. bizim amacimiz da catlamayi yakalayabilme

Benım ihtımal kalmaadı gbı ya Rabbımsana nasıp eder ınsallah 9 gun sonra
neden boyle olmus acaba keske sebebini ogrenebilsende diger aylarda ona gore onlem alsan. bazen hamile kalabildigini bilmek bile umutlu bi olay diye dusunuyorum ben. hakkinda hayirlisi olsun biran once toparlarsin insallah kendini

Yumurtlamanın olacağı gün daha önemli . Yumurta çatladıktan sonra ömrü saatlerle sınırlı . Test kullanıyorsan çift çizgi çıkan günler ve silikleştiği gün ilşki en iyisi

neden boyle olmus acaba keske sebebini ogrenebilsende diger aylarda ona gore onlem alsan. bazen hamile kalabildigini bilmek bile umutlu bi olay diye dusunuyorum ben. hakkinda hayirlisi olsun biran once toparlarsin insallah kendini
Amiin canm sagolda bunda bı sebep bulabılecklrnı sanmıorum yumurta ıle sprem başka bi yere tutunuomus

Evet canm onu da yasadım 4 aylık kadar olmustu sonra kalbı durdu Rabbım beterınden korusun cok sukur 1 tane kızım var ona sukredıorum 3 tane dusugum oldu

Evet canm onu da yasadım 4 aylık kadar olmustu sonra kalbı durdu Rabbım beterınden korusun cok sukur 1 tane kızım var ona sukredıorum 3 tane dusugum oldu
Rabbim kızlarımızı bağışlasın bize sağlıkla inşallah... canım elbet nasip olur. benim de 3 kaybım var.:/

Evet canım 177 den 154 e dusmus ama doktr yavas dusuo dedı cuma tekrar cagrdı cumada yavas duserse kurtaj yapalım dedı ama ben ıstemıorum

Canım benimde aynı şekilde yaval yavaş düştü. Önemli olan düşüyor olması bu durumda eğer dengesiz bir şekilde inip çıksaydı sıkıntıydı. Daha ne kadarlik ki kürtaj diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…