- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.940
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.561
Adet gunum yarın normalde ama bılmıorum neye gore kurtaj dedıCanım benimde aynı şekilde yaval yavaş düştü. Önemli olan düşüyor olması bu durumda eğer dengesiz bir şekilde inip çıksaydı sıkıntıydı. Daha ne kadarlik ki kürtaj diyor
Amiin canmRabbim kızlarımızı bağışlasın bize sağlıkla inşallah... canım elbet nasip olur. benim de 3 kaybım var.:/
Büyük ihtimal yarına pik yapar. Lh artışı başlamış. En geç 2 gün sonra çatlar yarın da test yapmalısınEki Görüntüle 2280620 Kızlar yumurtlama demi
Eki Görüntüle 2280620 Kızlar yumurtlama demi
Bu test 5 haziranın ertesi gün yaptım ve çok silikleşmişti yani çatlama olmuş oluyor sanırım. 13 haziran yani yumurtlamanın 9. Günü kahve lekelenmem oldu tuvalete gidip afedersiniz sildikçe geldi ve birden kesildi 1 hafta oldu ne adetim geldi ne leke var hamilemiyimdir acabaBüyük ihtimal yarına pik yapar. Lh artışı başlamış. En geç 2 gün sonra çatlar yarın da test yapmalısın
Bu test 5 haziranın ertesi gün yaptım ve çok silikleşmişti yani çatlama olmuş oluyor sanırım. 13 haziran yani yumurtlamanın 9. Günü kahve lekelenmem oldu tuvalete gidip afedersiniz sildikçe geldi ve birden kesildi 1 hafta oldu ne adetim geldi ne leke var hamilemiyimdir acaba
Dün yapmıştım çıkmamıştı14 gün eklesek bugün adet olman lazımdı. Test yapsan çıkar artık. 9.gün yerleşme kanaması olabilir tabii
Yarın da gelmezse yine yap:)Dün yapmıştım çıkmamıştı
Şubatta kimyasal geçirdim ya ondan çok düzensizYarın da gelmezse yine yap:)
Geçmiş olsun bu seferki sağlıklı olsun inşallahŞubatta kimyasal geçirdim ya ondan çok düzensiz
İnşallah varsa tabiGeçmiş olsun bu seferki sağlıklı olsun inşallah
Esime bakmislardi sorun yok.Suan bu asamadiyim tuplerim tikaliymis hsg acildi.Bakalim ama bu klomen cok yan etki yapiyorgeçen sen de benim aklıma geldin canım kalp kalbe karşı.. bende hala beklemedeyim :)) klomen işe yarar umarım.. eşine baktılar mı senin?
Farketmez dedi ama ben6. Gunumde gittim hesapladi ptesi yine gitcem yumurtaya bakip iliski soyleyeckAdetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor. Bende dr a gidip klomene başlamak istiyorum
inşallahh bu ay o zaman... ne gibi etkileri var.Esime bakmislardi sorun yok.Suan bu asamadiyim tuplerim tikaliymis hsg acildi.Bakalim ama bu klomen cok yan etki yapiyor
siviya dikkat ettim dun belki unutup su ictim diye bugun nerdeyse 2 3 saat hic sivi almadim adet biteli 4 gun oldu iki aydir hep bu zamanda goruyorum aslinda oda sorun degilde t yi hep silik gorurdum bu defa hic cikmadiÇörekotu kürü daha çabuk çıkartırdı sıvıdan olmasın.
daha var vakti demek..siviya dikkat ettim dun belki unutup su ictim diye bugun nerdeyse 2 3 saat hic sivi almadim adet biteli 4 gun oldu iki aydir hep bu zamanda goruyorum aslinda oda sorun degilde t yi hep silik gorurdum bu defa hic cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?