Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyük ihtimal yarına pik yapar. Lh artışı başlamış. En geç 2 gün sonra çatlar yarın da test yapmalısın
Bu test 5 haziranın ertesi gün yaptım ve çok silikleşmişti yani çatlama olmuş oluyor sanırım. 13 haziran yani yumurtlamanın 9. Günü kahve lekelenmem oldu tuvalete gidip afedersiniz sildikçe geldi ve birden kesildi 1 hafta oldu ne adetim geldi ne leke var hamilemiyimdir acaba

14 gün eklesek bugün adet olman lazımdı. Test yapsan çıkar artık. 9.gün yerleşme kanaması olabilir tabii

kizlar 2 gundur testlerimde t cizgisi cikmiyor normlade bu gunlerde yumurtlama olmaliydi diger aylarda ole olmustu bal cirekotu yedim endiseliyim o yuzden baya bi sorunami sebep oldu acaba

Çörekotu kürü daha çabuk çıkartırdı sıvıdan olmasın.
siviya dikkat ettim dun belki unutup su ictim diye bugun nerdeyse 2 3 saat hic sivi almadim adet biteli 4 gun oldu iki aydir hep bu zamanda goruyorum aslinda oda sorun degilde t yi hep silik gorurdum bu defa hic cikmadi

Kızlar sizce bu testler bozuk mu? Laboquick marka daha önce 2 ay daha kullanmıştım ilk kez böyle oluyor anlayamadım? İlk kez yapıyor olsam yanlış yaptım derim ama bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…