Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
labo mu bu ovuysa 3-4 diyordu gebelik testine de 2-3 damla diyordu.. bozuk o zaman:/ ya iade ettir bir görüş bakalım yerine yenisini gönderebilirler belki

labo mu bu ovuysa 3-4 diyordu gebelik testine de 2-3 damla diyordu.. bozuk o zaman:/ ya iade ettir bir görüş bakalım yerine yenisini gönderebilirler belki

Laboquick canım evet. Daha öncede onu kullandım 2 ay ara verdim ovu testine bu ay da son kez şansımı deniyim dedim böyle oldu aldığım yere mesaj attım bakalım ne dicek ler. İlk gün yaptığım güzel çıktı sonrakiler hep böyle

Bu da ilk yaptığım testi 10. Gün de koyulaşır gibi çıktı normalde 19 da koyulaşır bal tarçın yaptım ondan mı acaba? o da şüpheli geldi iyice kafamı karıştırdı yani ovu almasam daha iyiymiş

Ne dicekler bakalım. Evet kafanı karıştırıyor meşgul ediyor.. hayırlısı inşallahh

Ballar napıyosunuz keseyi gördüm şükür 2 hafta sonra kalp atışını duycaz size tavsiyem bir yıl geçtiyse ilk is rahim filmi çektirin ve asla umutsuzluğa kapılmayın pes etmek yok o bebisler gelecek
Maşallah canım gözünaydın darısı başımiza insallah

Ballar napıyosunuz keseyi gördüm şükür 2 hafta sonra kalp atışını duycaz size tavsiyem bir yıl geçtiyse ilk is rahim filmi çektirin ve asla umutsuzluğa kapılmayın pes etmek yok o bebisler gelecek
Canım tebrik ederim gözünüz aydın. Benim bir düşüğüm var 8-9 aydır korunmuyoruz ama hala olmadı sence gerek var mıdır? Doktora kontrole geçen ay gitmiştim inofolic yazdı sadece

Gözün aydın tebrik ederim canım ☺ darısı kalp atışına❤

Canım tebrik ederim gözünüz aydın. Benim bir düşüğüm var 8-9 aydır korunmuyoruz ama hala olmadı sence gerek var mıdır? Doktora kontrole geçen ay gitmiştim inofolic yazdı sadece
Sen hamile kalmışsın en azından bence çok takıyorsun elimizde degil takıyoruz ama dusunme her ay olcak diye bekleme olacak Allah ım ol dediğinde miyom ameliyatı oldum 6 ay korundum sonra 6 ay ugrastım rahim filmi çekildim sag tupteki iltihap hamile kalmamı engeliyomus saf tüpüm alındı matt ayında tek tüple hamile kalırsın dedi dr um herşey güzel kontrole gittim misyonlar tekrar oluşmuş hop hadi tüp bebek yapalım beklersek miyom büyür 18 yumurta 10 nu tuttu dediler 2 transfer oldu 8 inin gelişme yavaştı gelisememis eyvah dedim cok korktum sonra Allah im sen bilirsin neyse kabul dedim ve hamileyim bebegim olacak biliyorum sadece Allah im ol derse biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz şükür Inşallah sağlıkla tamamlarız 9 ayi pes etmeyin o bebisler ummadiniz anda gelecek

kizlar yumurtlamalar bugun saatyle az once yaptim saat 8 gibi iliski okdu sizce sabah saatlerinde de gerek var mi yoksa yarin oglen testen sonra mi degerlendiriyim tekrar yani belki cok ayrinti oluyor ama catlamayi yakalamak istiyorum ne onerirsiniz ?

Canım 2 tane testin baya pik . Ikisi icin soruyorum hangi saatlerde yapmıştın

sirasiyla ilkini saat 2 gibi yaptim normalde yarin yapacaktim merak ettim devam ediyormu diye saat 22.00 da da digerini yaptim
Saat 12 gibi test yaparsan silinmişse doğru zamanla olmus değerlendirmen. Yine pik çıkarsa sabahta test yap o zaman silinmişse sabah degerlendir . Yani ara ara testi takip et silindigi ilk an-i yakala

Saat 12 gibi test yaparsan silinmişse doğru zamanla olmus değerlendirmen. Yine pik çıkarsa sabahta test yap o zaman silinmişse sabah degerlendir . Yani ara ara testi takip et silindigi ilk an-i yakala
tamam canim en iyisi testle takip etmek sanirim gun boyu iste olacagimiz icin umar devam eder ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…