- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.801
Hergun aynı saattte yapmaya dıkkatet cnm ben buay yapamadım onu ozaman daha net olur sıvı aşımına dıkkatetİnşallahteşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için
2.ay ovulasyon testi ile.. Gecen ay ramazana denk gelmıştı sıkıntı yasamamıstım.. Su an cok zorlanıyorum gunluk 3 ltre su ıcen biri olarak..Hergun aynı saattte yapmaya dıkkatet cnm ben buay yapamadım onu ozaman daha net olur sıvı aşımına dıkkatet
2.ay ovulasyon testi ile.. Gecen ay ramazana denk gelmıştı sıkıntı yasamamıstım.. Su an cok zorlanıyorum gunluk 3 ltre su ıcen biri olarak..Hergun aynı saattte yapmaya dıkkatet cnm ben buay yapamadım onu ozaman daha net olur sıvı aşımına dıkkatet
Canim adetinin kacinci günü. Baştan 3.ve 4.test digerlerine gore daha belirgin bugünkü silikKızlar ne düşünüyorsunuz bu tablo ile ilgili? İlginç dğeil mi?
Yok canim daha yumurtlama olmamis. Sen teste devam et. Benimde adetten hemen sonra biraz koyu cikiyor (c kadar koyu degil ama) sonra silik sonra tekrar koyu cikiyor (yani t c den koyu oluyor)Kızlar ovulasyon testine bakar mısınız bugün adetimin 6.günü iki gün üst üste hafif kırmızı çıktı Bugün ise çizgisi Çok silik acaba yumurtladım mı veya daha sonra yumurtlayacak mı yardım eder misiniz Çok zor durumdayım bebek sahibi olmayı çok istiyorum bu durumu yaşayıp daha sonra çizgisi koyulaşan var mı
Evet cnm zor oluyor ama 12 de yapcaksan 9 da sıvı alımını kes yaptıriktan sonra en kotu ıcersın2.ay ovulasyon testi ile.. Gecen ay ramazana denk gelmıştı sıkıntı yasamamıstım.. Su an cok zorlanıyorum gunluk 3 ltre su ıcen biri olarak..
tamam canim devam edeyim ben o zaman cok tesekkür ederim❤Yok canim daha yumurtlama olmamis. Sen teste devam et. Benimde adetten hemen sonra biraz koyu cikiyor (c kadar koyu degil ama) sonra silik sonra tekrar koyu cikiyor (yani t c den koyu oluyor)
Baya pık cnm yarına catlamıs olabılır degerlendırmeye basla ıns hayırlısıKızlar testlerime haksızlık yapmişım şimdide cok net cıktı sabahada catlamis olur insallah tutar
Aynen canim sagolasin bu ay hepimizin tutar insallahBaya pık cnm yarına catlamıs olabılır degerlendırmeye basla ıns hayırlısı
Canim adetinin kacinci günü. Baştan 3.ve 4.test digerlerine gore daha belirgin bugünkü silik
Benim bugun mesela teste idrari damlatir damlatmaz t cizgisi belirdi senin hic oyle oldu mu ben birazdan bir daha yapacagim
Kızlar testlerime haksızlık yapmişım şimdide cok net cıktı sabahada catlamis olur insallah tutar
Valla canim bilemedim bende senin testlerde birsey var heralde sen ne olur ne olmaz günasiri degerlendir olmazsa ya da akintinin oldugu gunleriCanım 16 ve 17. Gün ben bu ay progestan aldm normalde 21. Gün çatlıyordu. Ama bu ay direkt çıkan olmadı ilk aldığım gün yaptm o da 9. Gündü o da koyu çıktı ama c den daha koyu değildi valla hiçbir şey anlamadım
Eki Görüntüle 2283178
Nasip artık diye zaten 2 aydır almıyordum ovu testi bu ay da pek bir işime yaradı sayılamazValla canim bilemedim bende senin testlerde birsey var heralde sen ne olur ne olmaz günasiri degerlendir olmazsa ya da akintinin oldugu gunleri
Canım 16 ve 17. Gün ben bu ay progestan aldm normalde 21. Gün çatlıyordu. Ama bu ay direkt çıkan olmadı ilk aldığım gün yaptm o da 9. Gündü o da koyu çıktı ama c den daha koyu değildi valla hiçbir şey anlamadım
Bu programın adı ne canım
Eki Görüntüle 2283178
Teşekkür ederimFemometer canımHbcn
Haklısınız.. İnşallah yarın olurEvet cnm zor oluyor ama 12 de yapcaksan 9 da sıvı alımını kes yaptıriktan sonra en kotu ıcersın
Merhaba bu sefer olmus mu dünkünden daha koyuTeste kacta basladın kacmıs olmasın cnm daha pık degıl t c ıle aynı yada t cden koyu olmalı
Olmamış canım henüz kaçıncı günün bugün? Bide sıvı alımına dikkat ediyor musun?Haklısınız.. İnşallah yarın olur
Merhaba bu sefer olmus mu dünkünden daha koyu
4 saat su ıcmedım bugun..yalnız şöyle Bi durum oldu ilk test yaptım idrarı yapar yapmaz cok silik cızgı ve ust tarafı bozuk ust gıbı kızardı emin olamadım 3 dk sonra tekrar test yaptım o da aynı sekılde oldu 10 dk bekledım herhalde test bozuktur dedım yaklaşık ıdrardan 20 dk sonra bu testi yaptım beklemiş olması etkiler mı ki??Olmamış canım henüz kaçıncı günün bugün? Bide sıvı alımına dikkat ediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?