Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne düşünüyorsunuz bu tablo ile ilgili? İlginç dğeil mi?
Canim adetinin kacinci günü. Baştan 3.ve 4.test digerlerine gore daha belirgin bugünkü silik
Benim bugun mesela teste idrari damlatir damlatmaz t cizgisi belirdi senin hic oyle oldu mu ben birazdan bir daha yapacagim

Yok canim daha yumurtlama olmamis. Sen teste devam et. Benimde adetten hemen sonra biraz koyu cikiyor (c kadar koyu degil ama) sonra silik sonra tekrar koyu cikiyor (yani t c den koyu oluyor)

Canim adetinin kacinci günü. Baştan 3.ve 4.test digerlerine gore daha belirgin bugünkü silik
Benim bugun mesela teste idrari damlatir damlatmaz t cizgisi belirdi senin hic oyle oldu mu ben birazdan bir daha yapacagim

Canım 16 ve 17. Gün ben bu ay progestan aldm normalde 21. Gün çatlıyordu. Ama bu ay direkt çıkan olmadı ilk aldığım gün yaptm o da 9. Gündü o da koyu çıktı ama c den daha koyu değildi valla hiçbir şey anlamadım

Valla canim bilemedim bende senin testlerde birsey var heralde sen ne olur ne olmaz günasiri degerlendir olmazsa ya da akintinin oldugu gunleri

Eklentiler

• IMG_20190629_172651.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
Olmamış canım henüz kaçıncı günün bugün? Bide sıvı alımına dikkat ediyor musun?
4 saat su ıcmedım bugun..yalnız şöyle Bi durum oldu ilk test yaptım idrarı yapar yapmaz cok silik cızgı ve ust tarafı bozuk ust gıbı kızardı emin olamadım 3 dk sonra tekrar test yaptım o da aynı sekılde oldu 10 dk bekledım herhalde test bozuktur dedım yaklaşık ıdrardan 20 dk sonra bu testi yaptım beklemiş olması etkiler mı ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…