- 18 Mayıs 2019
- 3.012
- 6.406
- 88
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.821
Yok kuzum cok acık bak ben sana ornet test atayım alt alta koy testlerını atma 12 16 arası yaparsan cok daha ıyı olut ama bıdahakı gunde bıanda koyulasabılır bellı olmaz teste devam etHaklısınız.. İnşallah yarın olur
Merhaba bu sefer olmus mu dünkünden daha koyu
Koyu olunca birden beliriyor canım anlarsın onu zaten olduğu zaman mutlaka yine buraya at bakarız beraber4 saat su ıcmedım bugun..yalnız şöyle Bi durum oldu ilk test yaptım idrarı yapar yapmaz cok silik cızgı ve ust tarafı bozuk ust gıbı kızardı emin olamadım 3 dk sonra tekrar test yaptım o da aynı sekılde oldu 10 dk bekledım herhalde test bozuktur dedım yaklaşık ıdrardan 20 dk sonra bu testi yaptım beklemiş olması etkiler mı ki??
Kızlar ovulasyon donemi suya hiç dikkat etmeseniz bile pikse çok net çıkıyor. Hiç onlara çok kafayı takmayın bence . Yemek yiyorum çay şu hiç dikkat etmiyorum pikken hangi saat yapsam koyu çıkıyor.
13. Günn koyu gibi çıkmış gibi canımBunlar da benim kizlar. Bu ay 2. Denemem. Geçen ay pik göremedim. Ama sanki yaklaşıyor gibi değil mi?
Bekleyince çok çirkinleşiyor diye atıyorumYok kuzum cok acık bak ben sana ornet test atayım alt alta koy testlerını atma 12 16 arası yaparsan cok daha ıyı olut ama bıdahakı gunde bıanda koyulasabılır bellı olmaz teste devam et
Yarın tekrar edeyim testi o zaman ben.. Çok tesekkur ederim bu aradaKoyu olunca birden beliriyor canım anlarsın onu zaten olduğu zaman mutlaka yine buraya at bakarız beraber
Cnm ben yaptıgım teste guvenıyorum senınkıne bısey dıyenem tam gostermezse bıde o akıntı geldıyse cok yakındır degerlendırmeyı bırakma koyuyu gorup sulıklesınce yumurta caylaöıs oluyo en koyudan 24 36 saat sonra genelde catlıyor sen atma kı gunden gune koyulasıyomu degerlendırmek lazımBekleyince çok çirkinleşiyor diye atıyorum ☺bu hangi marka test bundan alayım ben en iyisi.. Yarın yine teste devam edeyim o zaman.. Dün gece de sancı oldu bıraz seffaf akıntı ile... Tam koyulasmadan yumurtlama durumu olmaz de mi?? Ben de ki c çizgisi de tam koyu deıl anlamadım bu işten ya.. Yardımlarınız için çok tesekkürederim tekrardan
Yarın tekrar edeyim testi o zaman ben.. Çok tesekkur ederim bu arada
11.30 da yaptığım için öyle çıkmış olabilir diye düşündüm. Adet döngüsü uzun çünkü. Ama bugün çok az ovulasyon belirtisi akintim oldu. İnşallah bu ay erken yumurtlama olur.13. Günn koyu gibi çıkmış gibi canım
Evet ben de pek güvenmediğim için gün aşırı devam ediyorumCnm ben yaptıgım teste guvenıyorum senınkıne bısey dıyenem tam gostermezse bıde o akıntı geldıyse cok yakındır degerlendırmeyı bırakma koyuyu gorup sulıklesınce yumurta caylaöıs oluyo en koyudan 24 36 saat sonra genelde catlıyor sen atma kı gunden gune koyulasıyomu degerlendırmek lazım
Evet evet ona da dıkkat ediyorum adet günlerim de duzenlı oluyor 3 4 aydır ona da güveniyorum bıraz. yumurtlama gunu bugun gorunuyor takvime gore.. O yuzden bugun pik mi oldu acaba dedım dun gece de bıraz sancı oluncaDevam et bence canım koyu alana kadar 2 günde 1 ilişki olabilir kaçırmamış olursun zaten takip ediyorsun
Aynen oyle bızımde yumurtlama gectı ama ıkınuc gunde bır devam edıyoruz en garantısıEvet ben de pek güvenmediğim için gün aşırı devam ediyorum
Sizin de mi ilk bebeğiniz olcakAynen oyle bızımde yumurtlama gectı ama ıkınuc gunde bır devam edıyoruz en garantısı
Ilkını kaybettm benSizin de mi ilk bebeğiniz olcak
Başınız saolsun.. acınızın tarifi yoktur inşallah hep birlikte yeniden anne oluruz birlikte.. Ozur dilerim hatırlattğım içinIlkını kaybettm ben
Unutmuyorum ko hatırlatasın cnm Allahm komselere yasatmasnBaşınız saolsun.. acınızın tarifi yoktur inşallah hep birlikte yeniden anne oluruz birlikte.. Ozur dilerim hatırlattğım için
Aminn Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı.. Sabrınız bol olsunUnutmuyorum ko hatırlatasın cnm Allahm komselere yasatmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?