Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon donemi suya hiç dikkat etmeseniz bile pikse çok net çıkıyor. Hiç onlara çok kafayı takmayın bence . Yemek yiyorum çay şu hiç dikkat etmiyorum pikken hangi saat yapsam koyu çıkıyor.

Haklısınız.. İnşallah yarın olur
Merhaba bu sefer olmus mu dünkünden daha koyu
Yok kuzum cok acık bak ben sana ornet test atayım alt alta koy testlerını atma 12 16 arası yaparsan cok daha ıyı olut ama bıdahakı gunde bıanda koyulasabılır bellı olmaz teste devam et

Eklentiler

• AB2C5FE0-A6AF-4355-AF57-484FFC738EE8.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 33
Koyu olunca birden beliriyor canım anlarsın onu zaten olduğu zaman mutlaka yine buraya at bakarız beraber

Kızlar ovulasyon donemi suya hiç dikkat etmeseniz bile pikse çok net çıkıyor. Hiç onlara çok kafayı takmayın bence . Yemek yiyorum çay şu hiç dikkat etmiyorum pikken hangi saat yapsam koyu çıkıyor.

Hiç denemedim öyle ya sıvı alımını azaltın dendiği için dikkat ediyorum ben açıkcası ama denemek lazım 2 testle beraber. Normal koyuluk ta belki fark edebilir mi? Gün geçtikçe koyulaşıyor ya normalde

Bunlar da benim kizlar. Bu ay 2. Denemem. Geçen ay pik göremedim. Ama sanki yaklaşıyor gibi değil mi?

Eklentiler

• IMG_20190629_181011.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 40
Yok kuzum cok acık bak ben sana ornet test atayım alt alta koy testlerını atma 12 16 arası yaparsan cok daha ıyı olut ama bıdahakı gunde bıanda koyulasabılır bellı olmaz teste devam et
Bekleyince çok çirkinleşiyor diye atıyorum bu hangi marka test bundan alayım ben en iyisi.. Yarın yine teste devam edeyim o zaman.. Dün gece de sancı oldu bıraz seffaf akıntı ile... Tam koyulasmadan yumurtlama durumu olmaz de mi?? Ben de ki c çizgisi de tam koyu deıl anlamadım bu işten ya.. Yardımlarınız için çok tesekkürederim tekrardan

Cnm ben yaptıgım teste guvenıyorum senınkıne bısey dıyenem tam gostermezse bıde o akıntı geldıyse cok yakındır degerlendırmeyı bırakma koyuyu gorup sulıklesınce yumurta caylaöıs oluyo en koyudan 24 36 saat sonra genelde catlıyor sen atma kı gunden gune koyulasıyomu degerlendırmek lazım

Evet ben de pek güvenmediğim için gün aşırı devam ediyorum

Devam et bence canım koyu alana kadar 2 günde 1 ilişki olabilir kaçırmamış olursun zaten takip ediyorsun
Evet evet ona da dıkkat ediyorum adet günlerim de duzenlı oluyor 3 4 aydır ona da güveniyorum bıraz. yumurtlama gunu bugun gorunuyor takvime gore.. O yuzden bugun pik mi oldu acaba dedım dun gece de bıraz sancı olunca belki de psikojik.. Hemen yapıp da hamile kalanlara hayranım gercekten..

Kızlar merhaba bu sefer hızımı alamadım aynı testi gözüme inanamayip iki kere yaptım şuan sizce nasıl t çizgisi c'den daha hızlı belirdi bu sefer normalde programa göre yumurtlamamin son gunundeyim yumurtlamanin ilk günlerinde bu kadar kırmızı olmamıştı ve t hiç bu kadar hızlı ilerlememişti anlayanlar bı yardımcı olursanız sevinirim canlar

Eklentiler

• 15618919397613728173036870468693.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…