- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.841
Kızlar merhaba bu sefer hızımı alamadım aynı testi gözüme inanamayip iki kere yaptım şuan sizce nasıl t çizgisi c'den daha hızlı belirdi bu sefer normalde programa göre yumurtlamamin son gunundeyim yumurtlamanin ilk günlerinde bu kadar kırmızı olmamıştı ve t hiç bu kadar hızlı ilerlememişti anlayanlar bı yardımcı olursanız sevinirim canlar
IMG-20190629-WA0022.jpeg Bebetime sakın almayın!
Cevabın ve ilgin için teşekkür ediyorum evet sanırım adet bu çok yoğun değil ama özür dilerim lavaboya gittiğimde geliyor ped koydum ondada var yahu kendimi bir ay boyunca kandırdım bu resmen mens isteNormal kırmızı kan geldi mi adetin başladığından emin misin?
Yumurtlamışsın bence :) senin de kaliteliymiş tutar inşallah:)Eki Görüntüle 2283612
Kizlar yumurtlama varmi
13 haziranda adet oldum kimyasaldi sizce bu ay yumurtlama olurmu dongum 30 la 33 arasi
Evet bazen çeşitli sebeplerden biraz yükselebiliyor, o nedenle 5ten yukarısı pozitif sayılıyor. Hayır sen normal döngümden önce geldi diyince yerleşme kanamasıdır belki diye ben de ümitlendim :) yerleşme kanaması genelde beklenen regl gününden bikaç gün önce olur da..Cevabın ve ilgin için teşekkür ediyorum evet sanırım adet bu çok yoğun değil ama özür dilerim lavaboya gittiğimde geliyor ped koydum ondada var yahu kendimi bir ay boyunca kandırdım bu resmen mens isteağladım az önce inan olduğum için değil hayırlısı diyorum hep ama resmen duygularımla oynandı beta hcg 1 ve hatta bana fotoğraf eklemeyi lütfen öğretin beceremedim ilk kez bir foruma uyeyim
Gerçekten mi cnm en koyu olan 15 ti ama bilemiyorum tam koyu degilYumurtlamışsın bence :) senin de kaliteliymiş tutar inşallah:)
Yorum yazdığımız yerde dosya ekle kısmına tıklayıp fotoğrafı seçtikten sonra yüklenene kadar bekleyip cevaplayacaksın. Rica ederim :)Cevabın ve ilgin için teşekkür ediyorum evet sanırım adet bu çok yoğun değil ama özür dilerim lavaboya gittiğimde geliyor ped koydum ondada var yahu kendimi bir ay boyunca kandırdım bu resmen mens isteağladım az önce inan olduğum için değil hayırlısı diyorum hep ama resmen duygularımla oynandı beta hcg 1 ve hatta bana fotoğraf eklemeyi lütfen öğretin beceremedim ilk kez bir foruma uyeyim
Evet piki de görmüşsün nerdeyse.. valla takip ettiğim kadarıyla 3 4 gün sürdüğünde kaliteli diyolar:) inşallah Allah gönlüne göre versin canım❤Gerçekten mi cnm en koyu olan 15 ti ama bilemiyorum tam koyu degil
Nerden anladin kaliteliymiş :)))
Insallah tutar bana dua et canim
Evet bazen çeşitli sebeplerden biraz yükselebiliyor, o nedenle 5ten yukarısı pozitif sayılıyor. Hayır sen normal döngümden önce geldi diyince yerleşme kanamasıdır belki diye ben de ümitlendim :) yerleşme kanaması genelde beklenen regl gününden bikaç gün önce olur da..
Yorum yazdığımız yerde dosya ekle kısmına tıklayıp fotoğrafı seçtikten sonra yüklenene kadar bekleyip cevaplayacaksın. Rica ederim :)
Yorum yazdığımız yerde dosya ekle kısmına tıklayıp fotoğrafı seçtikten sonra yüklenene kadar bekleyip cevaplayacaksın. Rica ederim :)
Ben de bebetime bikaç kere kullandım. Sadece hamile kaldığım ay pozitif gösterdi. Ama yanlış pozitif gösterdiğini duymuştum.Eki Görüntüle 2283626 buda bebetime denilen sahtekar ev tahlili gayet seçkin ıkinci çizgi
Insallah cnmEvet piki de görmüşsün nerdeyse.. valla takip ettiğim kadarıyla 3 4 gün sürdüğünde kaliteli diyolar:) inşallah Allah gönlüne göre versin canım❤
Bugunku testim silik cıktı emin olmak için Bi test daha yaptım hemen o da silik cıktı.. Demek ki benim enfazla bu kadar koyulasıyor ıkı gün üst üste koyu oldu cunku..bugun baya baya silik..bu durumda yumurtlamama durumu olur mu ki çunku tam koyu deıldı ikisi deDevam et bence canım koyu alana kadar 2 günde 1 ilişki olabilir kaçırmamış olursun zaten takip ediyorsun
Yok o yumurtlama olup olmadığını göstermez kafana takma yumurtlama olmuştur.Bugunku testim silik cıktı emin olmak için Bi test daha yaptım hemen o da silik cıktı.. Demek ki benim enfazla bu kadar koyulasıyor ıkı gün üst üste koyu oldu cunku..bugun baya baya silik..bu durumda yumurtlamama durumu olur mu ki çunku tam koyu deıldı ikisi de
İnşallah ya herkesin tam koyu olmuş benim hiç oyle olmadı herkes de aynı fikirde olunca kafam karıştı.. İnşallah olmusturYok o yumurtlama olup olmadığını göstermez kafana takma yumurtlama olmuştur.
Nasıl oldu? Bi paylaşabilir misin? Ben hiçbi zaman t yi daha koyu göremedim ama yumurtluyordum.İnşallah ya herkesin tam koyu olmuş benim hiç oyle olmadı herkes de aynı fikirde olunca kafam karıştı.. İnşallah olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?