Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamak üzere , bugün kesin ilişki olmalı,mümkünse yarın da :)

Aranızda çok yeniyim 7 aylık evliyim evlendiğinmden bu güne kadar hiç korunmadik acikcasi ben ilk iki ay iliskide yasayamadım neyse onu çözdük ve sonucta 5 aylık korunmasiz ilişki mens donemlerim 28 inci gunde düzenli 7 gun sürer bu ay ilk kez hem smear hemde genel kontrol için kd uzmanına gittim usg tahlil derken bir sorun görünmüyor gün aşırı ilişki ile gebelik olur dedi neyse ertesi hafta bronsit oldum ve hastaneye gittim akciger filmi cekilecekti ne olur ne olmaz adete 13 gün var ama kan tahlili aldı acildeki doktor bende daha adetime 13 gün var belli olurmuki dedim küçükte olsa kanda değer değişebilir dedi kan sonucu beta hcg 1 geldi ben mesuliyet alamam çok yeni bir gebelik olabilir akciğer filmi çekemem dedi olan bile yazamam dedi demez olaydı ben o gazla birden kendimi hamile hissettim bir hafta sonra idrar tahlili yapmaya başladım hep negatif tek cizgi ya daha yenidir bekleyeyim diye diye adete 5 gun kalaya geldim bir evde test yapayım ve sonuç resimde ekledigim gibi soluk pembe ikinci çizgi ay ben şoKk nasıl psikolojik mide bağlantısı nasıl psikolojik bas donmesi anlatamam nedenmi okuduklarim ve beta 1 ve testte soluk pembe sayesinde ve bu gün adete 3 gun var sabah kahverengi leke ardından hafif kan ile başlayan adet hemde ilk kez 24. Günde oldum ve hayaller suya bende mide bulantısı da baş donmeside gitti buda benim deneyimim demem oki ne evde idrar testi ne zamanı da olmayan kan tahlili ne bulantı ne baş dönmesi acaba hamilemiyim dedirtmesin çok kötü oluyor insan içimi dökeyim dedim Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı bir şekilde evlat versin icindede bana ve buradaki arkadaşlarıma çok yeniyim ilk mesajım buda hayırlı olsun bu arada evde test markası bebetime sasirdikmi tabiki hayır herkese aynı şakayı yapmış bu marka ben sonradan okuduklarımla öğrendim

Kizlar yumurtlama varmi
13 haziranda adet oldum kimyasaldi sizce bu ay yumurtlama olurmu dongum 30 la 33 arasi

Normal kırmızı kan geldi mi adetin başladığından emin misin?
Cevabın ve ilgin için teşekkür ediyorum evet sanırım adet bu çok yoğun değil ama özür dilerim lavaboya gittiğimde geliyor ped koydum ondada var yahu kendimi bir ay boyunca kandırdım bu resmen mens iste ağladım az önce inan olduğum için değil hayırlısı diyorum hep ama resmen duygularımla oynandı beta hcg 1 ve hatta bana fotoğraf eklemeyi lütfen öğretin beceremedim ilk kez bir foruma uyeyim

Evet bazen çeşitli sebeplerden biraz yükselebiliyor, o nedenle 5ten yukarısı pozitif sayılıyor. Hayır sen normal döngümden önce geldi diyince yerleşme kanamasıdır belki diye ben de ümitlendim :) yerleşme kanaması genelde beklenen regl gününden bikaç gün önce olur da..

Yorum yazdığımız yerde dosya ekle kısmına tıklayıp fotoğrafı seçtikten sonra yüklenene kadar bekleyip cevaplayacaksın. Rica ederim :)

Gerçekten mi cnm en koyu olan 15 ti ama bilemiyorum tam koyu degil
Nerden anladin kaliteliymiş :)))
Insallah tutar bana dua et canim
Evet piki de görmüşsün nerdeyse.. valla takip ettiğim kadarıyla 3 4 gün sürdüğünde kaliteli diyolar:) inşallah Allah gönlüne göre versin canım❤

Yorum yazdığımız yerde dosya ekle kısmına tıklayıp fotoğrafı seçtikten sonra yüklenene kadar bekleyip cevaplayacaksın. Rica ederim :)
sanırım oldu bu kan tahlili menşe 14 gün var

Eki Görüntüle 2283626 buda bebetime denilen sahtekar ev tahlili gayet seçkin ıkinci çizgi
Ben de bebetime bikaç kere kullandım. Sadece hamile kaldığım ay pozitif gösterdi. Ama yanlış pozitif gösterdiğini duymuştum.
Heveslenip sonra hayal kırıklığına uğramak çok kötü oluyo evet. Umarım en kısa zamanda hayaline kavuşursun

Devam et bence canım koyu alana kadar 2 günde 1 ilişki olabilir kaçırmamış olursun zaten takip ediyorsun
Bugunku testim silik cıktı emin olmak için Bi test daha yaptım hemen o da silik cıktı.. Demek ki benim enfazla bu kadar koyulasıyor ıkı gün üst üste koyu oldu cunku..bugun baya baya silik..bu durumda yumurtlamama durumu olur mu ki çunku tam koyu deıldı ikisi de

Yok o yumurtlama olup olmadığını göstermez kafana takma yumurtlama olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…