- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.461
Koyulaşmış vardır inşallahhh erken gebelik var mı?En alttaki bu gün yaptığım test aslında 21 temmuzda yumurtladım adete 1 hafta var yine koyulaşmış acaba gebelikmi var ovülasyon testiyle erken öğrenilebiliyormuş diyolar ama
Hayır canım evde yok malesefKoyulaşmış vardır inşallahhh erken gebelik var mı?
Tamam canım ama pek umudum yokDaha erken bence bi kaç gün sonra tekrar dene bakalımm
1 hafta var dedin demi çıkar gibi ama bilemem de.. sen daha önce de ovu yaptın mı koyu çıkar mıydı?Hayır canım evde yok malesefyapsam çıkar mı ki bide inanılmaz ateş basıyor derimin altı yanıyor resmen
Kuzum tsh gebelik düşünülüyosa 2.5un altında istiyorlar.. daha önce de yüksek çıkmış ilaç vermediler mi? Kaçıncı günde ölçüldü bu ona göre lh değişicekKızlar yorumlayabilecek olan var mı?Eki Görüntüle 2294033
Kuzum tsh gebelik düşünülüyosa 2.5un altında istiyorlar.. daha önce de yüksek çıkmış ilaç vermediler mi? Kaçıncı günde ölçüldü bu ona göre lh değişicek
Hayır sadece yumurtlamamı bulmak için yapmıştım onda da buldum yumurtlama üstünden 9 gün geöti öylesine deneyeyim dedim koyu çıktı1 hafta var dedin demi çıkar gibi ama bilemem de.. sen daha önce de ovu yaptın mı koyu çıkar mıydı?
Güzel o zmn sonuçların maşallahh20. Gün canım bugün. Evet ilaç kullandım tsh için ama bu sefer düşmedi doktor yine aynı ilacı aynı dozda yazmış 2 hafta sonra yine gel dedi. Kadın doğumcuya da gittim bugün genetik testlerine baktırmak istedim o da rhaim filmi falan da bakalım dedi. Onlarıda yaptırcam. Ama özel de çok iyi bir doktor hiç bir sorun yok dedi alttan bakmıştı yakın zaman da gebe kalırsın diye düşünüyorum demişti. Ama yine de film falan çektiricem baktırmakta yarar var. O özelde ki doktora da attım sonuçları sonradan aklıma geldi 20. Günse lh bir sey ifade etmez senin için sadece troitlerin yavaş çalısıyor dedi
İnşallah var gibi gebelik testi bolsa yap bakalım bence. Koyuluğu da takip ederiz.❤Hayır sadece yumurtlamamı bulmak için yapmıştım onda da buldum yumurtlama üstünden 9 gün geöti öylesine deneyeyim dedim koyu çıktı
Sıkıntı yok yani dimi tsh dışındaGüzel o zmn sonuçların maşallahh
Ovülasyon testi bol var da gebelik testim yok malesfİnşallah var gibi gebelik testi bolsa yap bakalım bence. Koyuluğu da takip ederiz.❤
Yok evetSıkıntı yok yani dimi tsh dışında
Canım benim anladigim kadarı ile senin hormonel bir sıkıntın var tahlil sonuçlarında tsh yüksek ayrıca bildiğim kadarı ile lh ve fsh eşit olmalı gerçi bu tahliller adetin 3. Günü yapılır ve sağlıklı sonuç verir birde Amh olmalı onu yapmadımı doktor yaşın kaç ve âdetlerin düzenimi?Kızlar ben yumurtlamadım mı sizce bir anlam veren var mı? Eki Görüntüle 2294509
Canım benim anladigim kadarı ile senin hormonel bir sıkıntın var tahlil sonuçlarında tsh yüksek ayrıca bildiğim kadarı ile lh ve fsh eşit olmalı gerçi bu tahliller adetin 3. Günü yapılır ve sağlıklı sonuç verir birde Amh olmalı onu yapmadımı doktor yaşın kaç ve âdetlerin düzenimi?
Karıştırma kafanı sen adetin 3. Günü bu tahlilleri ve amh ye muhakkak baktır canım ultrason vs ayrı şeyler kan değerlerin önemli ilk o tahlilleri yaptır yola oradan çık tersine yapma işiKadın Doğum doktoruna attım test sonuçlarını adetin 20. Günü yapılan hormon testleri bir anlam ifade etmez sadece tiroit lerin sorunlu demişti 3 ay önce hormonlarm normal çıkmıştı adetin 3.günü bir dhaa yapmadık adet zamanı test. Amhta bakılacak ama gidemedim daha yapılacak seyler vardı çalıştığım için gidip kan veremedim ultrasonladw bakacak. Gerçi özel de adetin 3. Günü gittiğim doktor alttan muayene etti hiçbir sıkıntı yok her şey cok düzgün yakında Hamile kalacaksın bence demişti kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?