- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.441
yine de çıkmış işte o yüzden tekrarlamak lazım öbür albiyi de yap bakalım çıkıcak mı yine? ne kadar sürede çıktı?Birde sabah ilk kalktığımda yapmadım öğleden sonra yaptım kuzum etkisi var mıdır
Sabah uyanınca diğerini de yapayım bakalım erken gebelik mi alsam acabayine de çıkmış işte o yüzden tekrarlamak lazım öbür albiyi de yap bakalım çıkıcak mı yine? ne kadar sürede çıktı?
onu sen bilirsin ama daha kısa net olur sanırım.. ya da bekleyim ucuz testlerle takip edeyim de diyebilirsin.Sabah uyanınca diğerini de yapayım bakalım erken gebelik mi alsam acaba
Bilemedim bende. Birde idrarım gelince sol kasığım patlayacak gibi yumurtalığıma baskı yapıyor sıkışık olunca ağrı çektim dünonu sen bilirsin ama daha kısa net olur sanırım.. ya da bekleyim ucuz testlerle takip edeyim de diyebilirsin.
sakince bekle şimdi o zaman..:) inşallahh güzel haber geliiirBilemedim bende. Birde idrarım gelince sol kasığım patlayacak gibi yumurtalığıma baskı yapıyor sıkışık olunca ağrı çektim dün
Ben bu durumu yumurtlama döneminde yaşıyordum sadeceBilemedim bende. Birde idrarım gelince sol kasığım patlayacak gibi yumurtalığıma baskı yapıyor sıkışık olunca ağrı çektim dün
İnşallah canım ya sizde olmasanız bize kim yardımcı olacak allah razı olsunsakince bekle şimdi o zaman..:) inşallahh güzel haber geliiir
rica ederim ne yapıyorum kuzumİnşallah canım ya sizde olmasanız bize kim yardımcı olacak allah razı olsun ❤
Dinlemeniz bile ilaç bizerica ederim ne yapıyorum kuzum
Sabah uyanınca diğerini de yapayım bakalım erken gebelik mi alsam acaba
İnşallah canımCanım albi ile bende de çıktı hafif çizgi erken gebelik negatif verdi ama inşallah seninki pozitiftir
Adetine kaç gün var??Eki Görüntüle 2293840
Kızlar sabah testi yaptım ilk beş dakika sonra ki test üstteki alttaki de 2-3 saat üzerinden geçen test renklerini koyulaştırdım yoksa belli olmuyor testte
5-6 gün var canımAdetine kaç gün var??
Canım hamilelik testlerine güvenme ya adet gününü bekle yada git kan ver bunların hepsi yanıltıyor maaalesef inşallah bebiş vardir ama kendimden örnek vereyim adet günümde bile çizgi çıktı ama adet oldum insanın psikolojisi bozuluyor5-6 gün var canım
Daha erken bence bi kaç gün sonra tekrar dene bakalımmEki Görüntüle 2294022
Doğru söylüyorsun canım albi sabah yaptığım test öğleden sonra da erken gebelik testi yaptı sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?