- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.481
benimde 16. gün çatladı sabah bende test yaptım bembeyazYumurtam 16.gün çatladı ve suan 23.gün adete 6-7 gün ovu bu durumda sizce bir sıkıntımı var moralim çok bozuk
amin cnm.Kızlar bencede erken yapiyorsunuz testte en erken yumurtlamadan sonra 10.gun cikiyor diye biliyorum. Biraz daha sabır . Rabbim gönlunuze gore versin
Bak güzelim zaten ovulasyon testine gorede kan tahliline gorede lh yüksek yani her ovulasyo testinin öyle görünmesi normal lh çok yüksek bence testi vs bırak git doktora bu kan sonuçların ile amh yaşını bilmiyorum yasa göre değer oluyor ama 1.98 iyi 0.58 olan bile hamile kalmış ama onda yaş önemli tsh yüksek lh ve fsh eşit olmalı gebelik gerçekleşsin diye biri yumurtlama biri çatlayıp döllenme sen şimdi çık kadın dogumcuya git lutfenAmh 1.98 çıkmış kötümüEki Görüntüle 2294666
Benim acayip bel ağrım var .o yüzden acabamı diyorum.kasık batmalarımda oluyo.senin az kalmış zamanın inşlh sonuç güzel olur.Adete takvime göre 5 gün var genelde takvime göre 2 gün erken olurum hiç belirtim yok az önce hafif kasık batması oldu anlamadım bu ay ne olacak
İnşallah canım ikimiz içinde. Benim bir kaç güne kadar hafif bel ağrısı oluyordu birkaç dakikalık adet sancısı gibi ağrı oldu şuan hiçbir şey yokBenim acayip bel ağrım var .o yüzden acabamı diyorum.kasık batmalarımda oluyo.senin az kalmış zamanın inşlh sonuç güzel olur.
Çok haklısın ben de elimde beş gebelik testi vardı gereksiz yere dördünü yaptım moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ara sıra öyle bi kasık ağrım oluyo ki adet sancısı gibi değil bilmiyorum kafam çok karışık adetime 5 gün var dün ve bugün ovulasyon testlerim pozitif çıktı ama gebelik testleri negatif...benimde 16. gün çatladı sabah bende test yaptım bembeyazoysa sol kasığımda acayip sızı var ne yalan söyliyim bu ay dan umudum var.sanki erken yapıoyruz testleri cnm az daha sabredelim bencce.
Bende 40 tane filan varÇok haklısın ben de elimde beş gebelik testi vardı gereksiz yere dördünü yaptım moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ara sıra öyle bi kasık ağrım oluyo ki adet sancısı gibi değil bilmiyorum kafam çok karışık adetime 5 gün var dün ve bugün ovulasyon testlerim pozitif çıktı ama gebelik testleri negatif...
Of offf içim çok sıkılıyor canım ya düşüne düşüne bi hal oldum ben de yapmak istemiyorum ama elimde değil inşallah bana da nasip olur...Bende 40 tane filan varama yapmıcam son gün kala yapıcam.çünkü btün hamileliklerimi bir gün kaala öğrenmiştim
valla kuzum düşünme derim ama biliyorumki aklından çıkaramıyacaksın.sabır diyorum.doğru zamanda muhakkak olacaktır.benimbir oğlum var 2. yi istiyorum.ben bile sanki olmıcak gibi sürekli düşünüyorum.halbuki rahat bıraksam hiç uzamadan olacak.Of offf içim çok sıkılıyor canım ya düşüne düşüne bi hal oldum ben de yapmak istemiyorum ama elimde değil inşallah bana da nasip olur...
Allah bağışlasın canım evet herşeyin en büyük nedeni stres ne yazıkki kendimi oyalanacak birşeyler vermeliyimvalla kuzum düşünme derim ama biliyorumki aklından çıkaramıyacaksın.sabır diyorum.doğru zamanda muhakkak olacaktır.benimbir oğlum var 2. yi istiyorum.ben bile sanki olmıcak gibi sürekli düşünüyorum.halbuki rahat bıraksam hiç uzamadan olacak.
Bak güzelim zaten ovulasyon testine gorede kan tahliline gorede lh yüksek yani her ovulasyo testinin öyle görünmesi normal lh çok yüksek bence testi vs bırak git doktora bu kan sonuçların ile amh yaşını bilmiyorum yasa göre değer oluyor ama 1.98 iyi 0.58 olan bile hamile kalmış ama onda yaş önemli tsh yüksek lh ve fsh eşit olmalı gebelik gerçekleşsin diye biri yumurtlama biri çatlayıp döllenme sen şimdi çık kadın dogumcuya git lutfen
Inşallah hamileliktendir gebelik testi yapsanLh artışı gebelikte de oluyor diyr biliyorum o yüzden dert ettim zaten kendime. Sorduğum sorularda bu yüzden olabilir mi nedir ne değildir diye? Tabiki doktora gidiyorum ve olduğum şehrin en iyi doktoru lh adetin 20. Günü bir anlam ifade etmez dedi benim demek istediğim bu şekilde çıkması gebeliğin habercisi olabilir mi?
Bugün yaptm zaten çıkmadı gebelikteInşallah hamileliktendir gebelik testi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?