Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaptığım testler sırayla 4 agustos da pik yapmış dün yani 5 inde silik oldu hangi günleri değerlendirmeliydim sizce

Eklentiler

• F537B42D-6703-49BF-BD79-E7AF5AC54CFE.webp
    33 KB · Görüntüleme: 54
  • A2191130-DAE3-4131-A15D-DD96E0426C74.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 42
Canım bu Lh 106 yazıyor o nasıl oluyor bu arada 5 i pik yumurta çatlamak üzere yani değerlendirdin mi
Canım bu bir program femometer adı yaptığın kitleri foto çekip yüklüyorsun oda böyle değer veriyor...Benim dün pik gösterdi fakat korunuyoruz panik atağım yine başladı antidepresan geri döndü doktor bu arada korun dedi ben meraktan yaptım testi rabbim her şeyin hayırlısını hepimize versin aminnn

Bildiğim kadarı ile pik olduğu gün ve ertesi 2 günü ust üste degerlendir ve sonrası gün aşırı bir hafta
Canım benimde şöyle ovülasyon Pazar pik yaptı değerlendirdim dün çatladı dünü de değerlendirdim bugün kaldı bugünü degerlendririp sonra iki günde bir şeklinde olacak inşallah bakalım . Bu Arada o programı bende yükleyip atayım sana

Proğrama baktım ama yanıltıyor ben direk resim atayım canım bak benim Sırayla böyle numaralı sence pik yapmış mı

Eklentiler

• image.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 53

Başka bebeğin var mı

Merhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testi yapacağım ve ilk olacak, uzun zamandır çocuk istiyoruz hatta bir kez aşılama yaptırdım ama olmadı. Biraz bekleyelim spontan gebelik olsun dedik. Ovulasyon testinden yardım alacağız. Herkesin gönlüne göre olur inşalllah. Deneyimlerimi paylaşacağım

Kızlar merhabalar bugün adet gunumdu ama adet olmadım ovulasyon testim böyle sonuç verdi sizce hamile miyim tecrübeli olanlar yazabilir mi

Eklentiler

• 1565204418201..webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhabalar bugün adet gunumdu ama adet olmadım ovulasyon testim böyle sonuç verdi sizce hamile miyim tecrübeli olanlar yazabilir mi
Hemen bi gebelik testi al, ovulasyonda bu şekilde çıkıyor bazende t daha koyu c silik çıkıyor. Yani bu teste göre hamilelik olası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…