Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Merhaba hanımlar ben şehir dışındaydım bu gece geldim eve. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sanki ade olucam daha çok var halbuki...

Merhaba hanımlar ben şehir dışındaydım bu gece geldim eve. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sanki ade olucam daha çok var halbuki...
Canim hava degisiminden böyle seyler olabiliyor canini sikma adet gunun ne zamandi canim

Regl gününe 14 gün var. Kırmızı olan günler iliski olan günler kızlar. Bakalim hayırlısı bekleyeceğiz artik. 16 subatta da ucaga binecegiz insallah bi zarari olmaz eger tuttuysa bebek

Evet ben sana demistim canim 12. Gun ama sen onceki gun dikkat et diye hayirlisi olur insallah hakkinizda ucaga binmeden test yapar ogrenirsin oyle binersin canim

Evet ben sana demistim canim 12. Gun ama sen onceki gun dikkat et diye hayirlisi olur insallah hakkinizda ucaga binmeden test yapar ogrenirsin oyle binersin canim

Bu gunler dışında ikimizde isteksizdik. Ev taşıyoruz onla ugrastik yorulduk. Nasio degil galiba bi tek bu gunler oldu insallah olur . Sence bu tabloya gore ihtimal var mi canım

Bu gunler dışında ikimizde isteksizdik. Ev taşıyoruz onla ugrastik yorulduk. Nasio degil galiba bi tek bu gunler oldu insallah olur . Sence bu tabloya gore ihtimal var mi canım
Bi sonraki günü degerlendirdigin icin olabilir kuzu da Allah daha iyi bilir sonucu insallah hakkinjzda hayirlisi ise bu ay hamile kalirsin stres yapmamaya calis canim

Bi sonraki günü degerlendirdigin icin olabilir kuzu da Allah daha iyi bilir sonucu insallah hakkinjzda hayirlisi ise bu ay hamile kalirsin stres yapmamaya calis canim

Bu ay cok rahatim niyeyse . Hayirlisi insallah gribim birde hapsuruk cok fena. Tutacaksa da tutmaz diyorum kendi kendime. Insallah hayırlısı olsun heoimizin hakkinda tatlım. Bu ovulasyonun yaninda 4 de gebelik testi vardi onlar da erkenmis onlardan birini yapacagim 15 inde

Belli olmaz canim hayirlisi insallah hakkinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…