- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- 23
- Konu Sahibi Whowiangirl
-
Kızlar ben aranıza yeni katıldım merhaba
Bekleyenkız ovulasın testleri ne zaman yapılmaya başlanıyo
Canim koyuluk artti mi azaldi mi bu testen sonra yaptin miBuda 11. Gun sanirim yumurtlama bugün Eki Görüntüle 1947946
Canim hava degisiminden böyle seyler olabiliyor canini sikma adet gunun ne zamandi canimMerhaba hanımlar ben şehir dışındaydım bu gece geldim eve. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sanki ade olucam daha çok var halbuki...
Merhaba hanımlar ben şehir dışındaydım bu gece geldim eve. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sanki ade olucam daha çok var halbuki...
Bugunde yaptim canim dur atayim fotoyu. Koyuluk oldugu gunun gecesi yumurtlama oldu bir daha oyle koyu cikmadiCanim koyuluk artti mi azaldi mi bu testen sonra yaptin mi
Evet ben sana demistim canim 12. Gun ama sen onceki gun dikkat et diye hayirlisi olur insallah hakkinizda ucaga binmeden test yapar ogrenirsin oyle binersin canim
Evet ben sana demistim canim 12. Gun ama sen onceki gun dikkat et diye hayirlisi olur insallah hakkinizda ucaga binmeden test yapar ogrenirsin oyle binersin canim
Erken gebelik testleri var kuzum onlarla yaparsin varsa doktora gider kesin sonuc ogrenirsin hemde ucaga binmenin bi sakincasi olup olmadigini sorarsinEger varsa 16 subatta cikar mi ki
Bi sonraki günü degerlendirdigin icin olabilir kuzu da Allah daha iyi bilir sonucu insallah hakkinjzda hayirlisi ise bu ay hamile kalirsin stres yapmamaya calis canimBu gunler dışında ikimizde isteksizdik. Ev taşıyoruz onla ugrastik yorulduk. Nasio degil galiba bi tek bu gunler oldu insallah olur . Sence bu tabloya gore ihtimal var mi canım
Bi sonraki günü degerlendirdigin icin olabilir kuzu da Allah daha iyi bilir sonucu insallah hakkinjzda hayirlisi ise bu ay hamile kalirsin stres yapmamaya calis canim
Belli olmaz canim hayirlisi insallah hakkinizdaBu ay cok rahatim niyeyse . Hayirlisi insallah gribim birde hapsuruk cok fena. Tutacaksa da tutmaz diyorum kendi kendime. Insallah hayırlısı olsun heoimizin hakkinda tatlım. Bu ovulasyonun yaninda 4 de gebelik testi vardi onlar da erkenmis onlardan birini yapacagim 15 inde
Belli olmaz canim hayirlisi insallah hakkinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?