ovulasyon testi

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var,şimdi ben pkoluyum 2 yıllık evliyim 3 Aydır bebiş istiyoruz her neyse iki Aydır da hasta olamadım soğan kürü yaptım 15 gün boyunca o Arada kaşık ağrısı bel ağrısı yaşadım fazlasıyla hasta olucam herhalde derken ovulasyon testi yapayım dedim 5li miratech aldım ve hepsini yaptım sizlerin de görmesi için atıcam .. testi yaptığım ilk gün koyu rengi gördüm akşamına ikinciyi yaptım biraz daha açıktı rengi ama bariz belliydi ertesi gün bir tane daha yaptım rengin biraz daha açıldığını gördüm akşamına tekrar yaptım iyice açılmıştı an itibari ile tekrar yaptım renk bir öncesi günden daha koyu ( aslına bakarsanız ben bu çizgileri de görebileceğimden pek emin değildim ama Allah'ımın bir mucizesi oldu galiba çoksevındım)... ben pek bişey anlamadım catladı mı catlayacak mı günleri de değerlendiriyoruz bu Arada gün aşırı bu aralar ama acaba boşa mı kürekcekıyoruz dedim ya adetlerim ınanılmaz düzensizbana şu testlerin anlamı nedir bi anlatabılırmısınız rica etsemmm
Bu arada rabbim bebiş isteyen herkese tez vakıtte versin sağlıcakla inşallahhh

Eklentiler

• image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 94
Canim hic biri net degil tam koyu olmasi grekiyo yani bu tam net degil

Ve 5 dakikadan sonrasi bozuk sayiliyo ilk 5 dakika onemli suan yok. Adet duzensizligim icin hc doktora gttn mi neden oldugunu feln tedavi gordun mu

Evet gittim canım ama doktorlar bu konu üzerinde pek durmuyolar malesef yaptığı tek şey dogum kontrol hapı vermek adet düzenlensin diye aynı hafta iki doktora gittim ikisi de bırbırınden farklı dogum kontrol hapı verdıler ben de 6 7 ay kadar diana 35 kullandım düzenliydi baya sonra aşırı kilo yapınca özele gittim o doktor kilo alımından şüphelenip kan testleri yaptı 58den 67 ye çıkmıştı kilom ama normal çıktı yumurtlamam da bi sıkıntı olmadığını çocuk istedıgımde doğal yollardan hamileme kalamazsam eğer ki çatlatma iğnesiyle sorunu çözebileceğini söyledi tabi o zaman bir yıllık evliydim ve çocuk ıstemıyorduk..şimdi istiyoruz çalıştığım için yarı yıl tatilini bekliyoruz o zamana kadar olmazsa ki inşallah olur doktor yolu gözükecek canımm .. kendım bildim bileli hiç düzenli adetim olmadı işin ilginç yanı kistim de yok hormonal dengesizlik yüzünden pko dendi işte böyle canım anlayacağın araftayım

Pko tam bilmiyorum ama bildigim kadaryla zorlastran birsey hamile kalmayi feln bencede bi goxuk benimde adetm duzenszlesti banada dogum kontrol hapi verdiler ama ben sadece1 ay kullandim sonra biraktm bende 1 senelik evliyim herseyim normal hormanlarim feln yeni yaotrdim bi kac gun oldu simdi doktora gdip rahim filmi icin gun alicam sonrasi allah kerim

Rahim filmi neden peki doktorun mu istedi tüplere bakmak için galıba .. bana da bi ara o denmişti yumurta tembelliği

Rahim filmi neden peki doktorun mu istedi tüplere bakmak için galıba .. bana da bi ara o denmişti yumurta tembelliği
Yumurtlama tembelligide yok dedi. Ben kendim istedim rahim filmini 1 sene oldu kalamadim dedim rahim filmi istiyorum dedim cunku hprmonlar hersey normal cikinca aklima o geldi cekilcem bakalim ne zaman sira almam gerek

Yumurtlama tembelligide yok dedi. Ben kendim istedim rahim filmini 1 sene oldu kalamadim dedim rahim filmi istiyorum dedim cunku hprmonlar hersey normal cikinca aklima o geldi cekilcem bakalim ne zaman sira almam gerek

Tüplere baksınlar bence de her şeyi değerlendirmek lazım o da temiz çıkar inşallah geciktirme bari allah büyük içini temiz tut

Arkadaşlar 21 ekimde ki ovulasyan için pozitif demek miiii

Eklentiler

• 2DD45E0C-1B08-464B-8C5C-4A61214D5DDC.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 94
6 gündür aynı çizgiyi görüyorum arkadaşlar ne açılıyor ne koyulaşıyor gerçi ilk yaptığımdan biraz DAha koyu son yaptığım acaba ne zaman pozitif olur sabahtan bu yana sol kasığım da müthiş derece de ağrım var ta bacağıma vuruyor ağrısı çatlamasına yormak istiyorum ..

Bişey sorcam ikinci çizgi diğerinden aşırı koyu ise çatlıyor demek mi oluyor

Canim dahada koyulasacak evet yumurtlama zamaninda agri olmasi normal catlicak koyu oldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…