- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
İnşallah degerlendiricem canım eşim varikosel den ameliyat oldu 4. Ayindayiz geçen ay test yaptırdık düzelmişti bakalım hayırlısıPozitif canım bu gün degerlendir sperm probleminiz yoksa yarın ve sonraki günüde degerlendir
Hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canimİnşallah degerlendiricem canım eşim varikosel den ameliyat oldu 4. Ayindayiz geçen ay test yaptırdık düzelmişti bakalım hayırlısı
Canim koyulaşmaya başlamış doğurgan dönemdesin ovulasyondan önce değerlendirmen şansını arttırır gün aşırıyı çalış tahminen bu testi yaptığın günden 2 3 gun sonra pozitifi yakalarsın pozitif olduğu gün ve sonraki 2 3 gun önemli yumurta lh yükselmeye başladıktan 24 36 saat sonra pik yaptıktan da 12 saat sonra catliyor pikten sonra akinti ve ağrı takibi yaparak netlestirebilirsin çatlayıp catlamadiginiİlk defa ovulasyon testi yapıyorum en Son böyle çıktı ne Zaman çatlar tahminen yada ne zaman ilişkiye girmeliyim lütfen yardımcı olun
Çok teşekkür ederim birazdan yenisini Atıcam insallah bir daha değerlendirirseniz sevinirim her günü değerlendiriyorum kaçırmamak icinCanim koyulaşmaya başlamış doğurgan dönemdesin ovulasyondan önce değerlendirmen şansını arttırır gün aşırıyı çalış tahminen bu testi yaptığın günden 2 3 gun sonra pozitifi yakalarsın pozitif olduğu gün ve sonraki 2 3 gun önemli yumurta lh yükselmeye başladıktan 24 36 saat sonra pik yaptıktan da 12 saat sonra catliyor pikten sonra akinti ve ağrı takibi yaparak netlestirebilirsin çatlayıp catlamadigini
At canım değerlendiririz birlikte mesajda atabilirsin yardımcı olurum ben kaset tipi test kullaniyorum bunlar biraz daha belirsiz çıkarıyor ama bakarızÇok teşekkür ederim birazdan yenisini Atıcam insallah bir daha değerlendirirseniz sevinirim her günü değerlendiriyorum kaçırmamak icin
Gerçekten mi ya bende bunlar iyi diye özellikle aldım burdan okuyarak insallah gerek kalmaz ama bu ay tutmazsa birdahaki aya onlardan kullanıyım.At canım değerlendiririz birlikte mesajda atabilirsin yardımcı olurum ben kaset tipi test kullaniyorum bunlar biraz daha belirsiz çıkarıyor ama bakarız
Koyulaşıyor canım elida fazla varsa birde akşam yapsana koyulaşma dahada artabilirGerçekten mi ya bende bunlar iyi diye özellikle aldım burdan okuyarak insallah gerek kalmaz ama bu ay tutmazsa birdahaki aya onlardan kullanıyım.
Var fazla fazla almıştım Eger koyu çıkarda akşam bir daha değerlendireyim. T rengi açılmaya başladığında mı ilişkiye ara vereyimKoyulaşıyor canım elida fazla varsa birde akşam yapsana koyulaşma dahada artabilir
Hayır canım öyle değil koyu çıktığında yumurtan çatlamak üzere demek t çizgisi c den çok koyu yakalayabilirsin o zamanda çatlamaya çok yakınsın demek oluyor yani koyu çıktığı günü degerlendir çünkü çatlamadan önce birliktelik olursa hamile kalma şansı çatladığı günden daha yüksek siliklesmeye başladığında ise yumurtan çatlamış demektir o gün ve sonraki bir iki gün yumurtan çatlamış bir şekilde vücudunda hala yaşıyor ve şansın sonraki iki günde devam ediyor o günlerde ilişkin olsun yumurta catladiktan sonra en az 6 saat en fazla 24 saat kadar canlı kalabiliyormuşVar fazla fazla almıştım Eger koyu çıkarda akşam bir daha değerlendireyim. T rengi açılmaya başladığında mı ilişkiye ara vereyim
Bak bunlar benim testlerim 16 18 19 ve 20. Gün birliktelik oldu sonra gün aşırı devam ettim yinede 22 24 diye 18. Gün ikisi eşitti ben pozitif sandım gece bir daha yaptım siliklesme yoktu 19. Gün oglen tekrar yaptım t inanılmaz koyuydu idrarı damlattigim gibi belirdi şaşırdım piki yakaladım gece avril vardı sol tarafımda çok fazla testi tekrarladım t siliklesmeye başlamıştı ve 20. Gün oglen dahada silikti akşama yine değerlendirdik ve gece beni bir sıcak bastı yandım ayaklarım ellerim yum olunca öyle oluyormus 19 ve 20 günü akintiyida gördüm yani koyu çizgiden sonra yumurtlama devam ediyor canimVar fazla fazla almıştım Eger koyu çıkarda akşam bir daha değerlendireyim. T rengi açılmaya başladığında mı ilişkiye ara vereyim
Hımm şimdi daha iyi anladım :) Allah razı olsun canımBak bunlar benim testlerim 16 18 19 ve 20. Gün birliktelik oldu sonra gün aşırı devam ettim yinede 22 24 diye 18. Gün ikisi eşitti ben pozitif sandım gece bir daha yaptım siliklesme yoktu 19. Gün oglen tekrar yaptım t inanılmaz koyuydu idrarı damlattigim gibi belirdi şaşırdım piki yakaladım gece avril vardı sol tarafımda çok fazla testi tekrarladım t siliklesmeye başlamıştı ve 20. Gün oglen dahada silikti akşama yine değerlendirdik ve gece beni bir sıcak bastı yandım ayaklarım ellerim yum olunca öyle oluyormus 19 ve 20 günü akintiyida gördüm yani koyu çizgiden sonra yumurtlama devam ediyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?