- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
Arti olanlarin hepsi pozitfmi benimde oyle cikiyoMerhaba bende aynı konudan muzdaribim sana benim orneklerimi atayimEki Görüntüle 2045772
7 gun pozitf olmazki ama nasil oluyo 2 yada 3 degilmi sende 7 tne art8 var of nasol brseu bn anlamadm sabh aksam mi yapiyosunMerhaba bende aynı konudan muzdaribim sana benim orneklerimi atayimEki Görüntüle 2045772
Bayanlar eylulun 1inde adet oldum 7sinde yikandim 12 eylulde de aksam saat 22.00 da ovulasyon testini yaptim ama hala negatif cikiyo silik cikiyo tek cizgi cikiyo ince cizgi cikiyo o iknci cizginin kalinmi olmasi gerekiyo negatfteki gbi nasil oluyo birde benim adetim duzenli olmadgi icin oynama olur mu acaba ovulasyon testinde bi yardm edin gozunuzu sevim
19,20,21,22 pozitifMerhaba bende aynı konudan muzdaribim sana benim orneklerimi atayimEki Görüntüle 2045772
Bir gün sonra tekrar yaptığında daha kalın çıkıcak o zaman pozitif oluyor
Yalnız 20 15:09 olan pozitifMerhaba bende aynı konudan muzdaribim sana benim orneklerimi atayimEki Görüntüle 2045772
benim sonrakilerde pozitif bugün biraz siliklesti gibi pco var sanırım o sebeple19,20,21,22 pozitif
Benimde senn ki gibi canm arkadaşlar negatif dediler umarım ikimizin de pozitiftr.bnm adet gününe az kaldı ve o dönemde olunca hamile olma ihtimali oluyor.senn kaçıncı gününKizlar bugun yaptigim biraz daha koyu acaba pozitf mi
Canim benim adetime normalde 11 gun var ama gecikme olabiliyo ama hep cigi cikiyordu bu biraz daha koyu geldi.bu sabh yaptim mesela hc yokBenimde senn ki gibi canm arkadaşlar negatif dediler umarım ikimizin de pozitiftr.bnm adet gününe az kaldı ve o dönemde olunca hamile olma ihtimali oluyor.senn kaçıncı günün
Evet 5 dakikdan sonrasi gecersz ilk 5 dakika onemliKonuyu gasp etmek gibi olmasın ama tarihi geçmiş ovu testleri doğru sonuç vermez degil mi? Bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?