ovulasyon testi

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
805
9.684
138
29
Bayanlar eylulun 1inde adet oldum 7sinde yikandim 12 eylulde de aksam saat 22.00 da ovulasyon testini yaptim ama hala negatif cikiyo silik cikiyo tek cizgi cikiyo ince cizgi cikiyo o iknci cizginin kalinmi olmasi gerekiyo negatfteki gbi nasil oluyo birde benim adetim duzenli olmadgi icin oynama olur mu acaba ovulasyon testinde bi yardm edin gozunuzu sevim

Canım silik çıkması da pozitif olduğu anlamına geliyor :)

Kizlar bugun yaptigim biraz daha koyu acaba pozitf mi

Eklentiler

• 20170923_232827-1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 126
Benimde senn ki gibi canm arkadaşlar negatif dediler umarım ikimizin de pozitiftr.bnm adet gününe az kaldı ve o dönemde olunca hamile olma ihtimali oluyor.senn kaçıncı günün
Canim benim adetime normalde 11 gun var ama gecikme olabiliyo ama hep cigi cikiyordu bu biraz daha koyu geldi.bu sabh yaptim mesela hc yok

Selam kızlar, bende kullandım bu ay. Benimkinin de görüntüsünü atıyorum. O çizgilerin çıktığı her gün denedik. Hangisi ovulasyon günüydü anlamadık cunku

Eklentiler

• C6A4F2A5-85D9-4447-9AC4-56DE12981F23.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 134
Konuyu gasp etmek gibi olmasın ama tarihi geçmiş ovu testleri doğru sonuç vermez degil mi? Bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…